Canim niye birakiyomussn o kadar emek vermissn.ben daha geç basladn DİE hatrliyorm yanlis hatrlamism.niyetm seni üzmek degldi sadece böyle msjla sana sagliki bi şekilde yardmci olamam enazndan bi rehberlikciyle faln gorusursen daha saglikli olr diye dedim.dersanede rehberlkçi yok canım
bir de benm kafam karışık o yüzden =(
şubatta başladm çalışmaya ama konular bitmeyecek dersane de diye endişeliyim.
şubatta mezun oldum zaten canım öncesinde çalışmam imkansızdı tezim vardı
Bitanem mrbAnysa tekrari yapiyorm ve 110 soru cozdm sabah keyfim yoktu dolandm durdm evin içinde 3 gbi basladm calismaya..topign de motivesi düştü iyice,kimse girmez oldu.şuan daha iyi calismamz gerekirken nie böle oldk yacalistgnz için mi girmiyosnz yoksa calismadgnz için mi canlar??
Masallah yavru kus cok iyi gidiyosun duobakcim bolumun neydi senin canim bide evli ama bebis yoktu galiba demi. Rabbim kolaylik versin inan cocukla cok zorlaniyo insan o yuzden insallah atanirsin da bebek dogmadanda bu dertten kurtulur memur olarak hamile kalirsin kuzu rabbim emeklerini zayi etmesintarih konu tekrarımı yaptım soru çözmeye başlamadan mola vereyim dedim ama kimsecikler yokkk nerdesiniz zuzularrrr
Hos geldin zeytincim ozletme kendini isi birakmistin demiselam kızlar nasılsınız giremedim ne zamandır
arada kaytardım arada çalıştım
kpss başvurumu yaptım sizlerde yapmışsınızdır hepimize hayırlı olur inş. emeklerimizin karşılığını alırız kaç aydır çalışıyoruz.
neler yaptım çağdaş türk tarihine geçiş yapıyorum tarihten son tekrarım kaldı bakmam lazım yine
coğrafya dantekrar yapıcam zamanm kalırsa ama yapmayabilirim de
anayasa dan konuları bitirdim
güncellere göz atıyorum arada
matematikten çalıştığım konular var sürekli onlara da bakmaya çalışıyorum
dün bir şey yapamadım dr dr gezdim yine
bugün çok yorgundum geç başladım Atatürk zamanı dış politika bitti çok şükür
soru sayılarım çok azaldı eskisi kadar çözemiyorum artık
bazen çok sıkıldığımı farkediyorum birkaç gün çalışmadığım oluyor motivasyonum baya düşük ama inş. olur
öptm hepinizi
Bitanem mrb
Dun hastaydin insalkah daha iyisindir dua ettim okuyunca kiyamam sana ya stresten iyice bunaldik valla bende cok kotuydum tum gun bas agrisindan catladim sabah biraz calismistim simdi yeniden ders basi yaptim cog tekrari yapiyorum
Bence motive dusmedi sinav yaklasti diye herkes calismaya yogunlasti ondan burayi bosluyo insallahda boyledir cok az kaldi cunku
Bende fazla yazamiyorum ama cepten surekli takipteyim yazilanlarin satirini kacirmiyorum
Allah tekrar sifa versin tatlim kolay gelsin
tarih konu tekrarımı yaptım soru çözmeye başlamadan mola vereyim dedim ama kimsecikler yokkk nerdesiniz zuzularrrr
Canim niye birakiyomussn o kadar emek vermissn.ben daha geç basladn DİE hatrliyorm yanlis hatrlamism.niyetm seni üzmek degldi sadece böyle msjla sana sagliki bi şekilde yardmci olamam enazndan bi rehberlikciyle faln gorusursen daha saglikli olr diye dedim.
Mühendisim kuzucum evliyim beşim yok ama adet günüm 5 gün geçti her an bebiş olabilirimMasallah yavru kus cok iyi gidiyosun duobakcim bolumun neydi senin canim bide evli ama bebis yoktu galiba demi. Rabbim kolaylik versin inan cocukla cok zorlaniyo insan o yuzden insallah atanirsin da bebek dogmadanda bu dertten kurtulur memur olarak hamile kalirsin kuzu rabbim emeklerini zayi etmesin
Yavrukusum inş gerçekleştirmissndr günlük planini..
kızlar çok önemli
ben dün kpss başvurumu tamamlamıştm ama bugün ösym den mesaj geldi
"lisans başvurunuzda fotoğrafınızın sorunlu olduğu saptanmıştır. 14-15-16 mayıs tarihleri arasında ösym il koordinatörlüğüne başvurunuz" şeklinde
arkadaşımı aradım onunda öyle olmuş onu okuldan aramışlar gidip tekrar çektirmiş neye dikkat etmemiz gerekiyo anlamadm ki yarın gidip halledeceğim... yakın çevrenizde başına gelen var mı neye dikkat etmeliyim foto çektirirken. internette şöyle bi araştırdm ama pek bir şey yok
canım ilk defa mı gereceksin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?