• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90
Gunaydn KPSS gullem hepinize iyi calismalar verimli bir gün diliyorum..

Duabakm dun sesin cikmadi iysn dimi kuzum?
Halen yok duobak kuzu nerdesinnnnn:))) bence son surat calisiyodur. Kolay gele gkgycim rabbim zihin acikligi versin

Canım girdim mi zamanın nasıl gectgini anlamıyorum hop bir bakıyorum gitmis...O yüzden tutuyorum kendimi, daha sık girmeye calisicigim can... <3

Masallah...Poponu kası...

Gecmis olsun cok kuzu, esin için...

14 mayıs ama o zamana bırakma, ne olur ne olmaz, sistemi kitlenir yogunluktan aksilik olur...Emeklerin bosa gitmesin...

Ziraat bankası atmsinden yatırıyorsun canım.
sagolasın canım:16:

Geçmiş olsn kuzucummm..

sagosın kuzum 3 günden belli devam ediyorr dün de giremedimmm bugünde dersaneye gittim geldim yemek yapıyorum yiyeyim de sonrada ales var yarın yarınki gireceğim okulun yerini görmeye gidecem anca akşama başlarım derse:10:

Merhaba arkadaşlar, ben de maalesef doğru dürüst çalışamayanlardanım :(. Bir süredir de bel fıtığı atağım nedeniyle oturamıyorum başına.. Sizlere sormak istediğim bir husus var, dinamik hafızanın görsel eğitim seti var, 1 ayda hazırlıyormuş, genel yetenek ve genel kültür. Örnek videoları izledim kafama yattı ama acaba içinizde alan ve/veya alan birini tanıyan var mı diye de sormak istedim.. Sitedeki yorumlar da doğal olarak çok olumlu ama acaba gerçekten beklentimi karşılar mı bilemiyorum.. Yardımcı olursanız sevinirim.

Kuzular coğrafyadan bölgelere kadar tekrarim bitti 200 de soru cozdm simdi yemek yapcam akşamda bölgelere baslarm hepsi bitmez ama yarina biraz daha az konum kalir..herkese iyi calismalar canlar..

Selam kuzular
Sabah kalktim 3. Selim sonrasini tekrar ettim sanki hersey ucmus beynimden iyle geldi sil bastan calistim soru cozucem simdi insallah temizligim yeni bitti cayimida koydum insallah en az 300 soru cozerim bide mat permutasyon kombinasyon tekrari yapcam hadi bakalim opuyorum yavrukuslar

Kuzum ben permütasyon olasilik kombinasyonu hic bakmadm sevmiyorm o konulari calismiyorm ve yapamiyorm:( lisedeyken de sevmezdm:)

sagosın kuzum 3 günden belli devam ediyorr dün de giremedimmm bugünde dersaneye gittim geldim yemek yapıyorum yiyeyim de sonrada ales var yarın yarınki gireceğim okulun yerini görmeye gidecem anca akşama başlarım derse:10:

Bebegmmm yarnki snvnda basarilar kuzumm..esin daha iyileşmedi mi?

Son düzenleme:
Evettttt kuzular yemektir bulasikti camasirdi ufakligi uyutmakti derken 3 saati gecirmisim.simdi biraz calismaya caliscam gozlermde agriyor ama idare ettiği saate kadar devam..iyi calismalar canlar raporlari bekliyorum:)

Evettttt kuzular yemektir bulasikti camasirdi ufakligi uyutmakti derken 3 saati gecirmisim.simdi biraz calismaya caliscam gozlermde agriyor ama idare ettiği saate kadar devam..iyi calismalar canlar raporlari bekliyorum:)
Canim benim bendede ayni durumlar yemekti camasir bulasik cocugu uyut derken baya vakit aliyo esim nobete gittide bugun biraz daha rahatim yoksa aksamlari hiic ders calisamiyorum. Nobetide yok binde bir gidiyo. Bu donemde keske olsaydi bende aksamlari bebisimi yatirinca ders calisirdim :( neyse bakalim. Bugun trablusgarba kadar calistim remen sil bastan aldim oyaladi beni test cozuyorum ama daha 60 oldu 100 sorum kaldi data yayinlarininkindwn cozuyorum hosumada gitti ayrinti sorularda cikiyo. Bugun birazda mate bakar yatarim. Geometriyi ne yaptin canim bide sayisal mantigin nasil. Bende geo iyide şükür mantiga hic bakmadim

Canim benim bendede ayni durumlar yemekti camasir bulasik cocugu uyut derken baya vakit aliyo esim nobete gittide bugun biraz daha rahatim yoksa aksamlari hiic ders calisamiyorum. Nobetide yok binde bir gidiyo. Bu donemde keske olsaydi bende aksamlari bebisimi yatirinca ders calisirdim :( neyse bakalim. Bugun trablusgarba kadar calistim remen sil bastan aldim oyaladi beni test cozuyorum ama daha 60 oldu 100 sorum kaldi data yayinlarininkindwn cozuyorum hosumada gitti ayrinti sorularda cikiyo. Bugun birazda mate bakar yatarim. Geometriyi ne yaptin canim bide sayisal mantigin nasil. Bende geo iyide şükür mantiga hic bakmadim

Ben kizimi uyutnca eşime TV yi kapattiriyorm o da laptobun basina geçiyor kulakligi takiyor oyun oynuyor bende 1-2 saat daha calismaya calisiyorm ama herzamn boyle olmuyor..
Geo fena degl( analitik haric) ama sayisal mantiga bende dogrudurust bakmadm gk tekrarim bitsn gunde bir denema arti hergun denemenin yaninda bigun mat bigun turkce caliscam.turkceden tekrarlarm olcak dilbilgisi,mattanda soru cozumu ve sayisal mantik konu calismasi boyle işte fistgm..

Coğrafya konu tekrari + 300 soru çözümü..son 5 bolgem kaldi onuda yarn halleder anayasa tekrarina gecerm inş.iyi geceler canlar..

Evet Carpem muhtemelen oyledr ama biz onun böyle uzun ayriliklarina alisik degiliz:( ozledk:(

Arada yazar bence can...:6:

Yarın alesi olan herkese kolaylıklar simdiden. Ben de tekrarlarımı yapıyorum, kalan kısımlarımı tamamlıyorum kızlar. Karman corman gidiyorum hakkımda hayırlısı :)

[video=youtube;vtNJMAyeP0s]http://www.youtube.com/watch?v=vtNJMAyeP0s[/video]

Size gelsin..

Bebegmmm yarnki snvnda basarilar kuzumm..esin daha iyileşmedi mi?

teşekkürler kuzumm:16: yok ya devam ediyor kaşınıyor kabarıyor neye alerjisi var bil miyoruz :5:pazartesi özel hastaneye gidecez birde orda tedavi olacak işin garibi gündüz birşey yok akşam saatliymiş gibi 7 den 11 e kadar devam ediyor sonra kesiliyor ben ilk defa gördümmm böyle birşeyi doğal olarak direk acile gidiyoruzz artık doktorların nöbet günlerini öğrendik o kadar yani:43:doktorlar yine mi siz diyorlarr :32:öyle işte kuzuummmm

bildirim yapim dersaneydi okul araştırmasıydı derken az çözdüm
anayasa idare konu çalıştım 120 soru çözdüm coğrafya 20
toplam 140
iyi geceler kızlar

kızlar merhaba bende bugn anayasa tekrarı yaptm yasama yürütme
ilk tekrarım olduğu için vakit aldı
tekrar bitsn testi sonra çözerm dedm
yarında tekrar edip bitiriyorm anaysayı ama hala beynim boş anayasada =((

Son düzenleme:
Back