Allah sifa versin canimteşekkürler kuzummyok ya devam ediyor kaşınıyor kabarıyor neye alerjisi var bil miyoruz pazartesi özel hastaneye gidecez birde orda tedavi olacak işin garibi gündüz birşey yok akşam saatliymiş gibi 7 den 11 e kadar devam ediyor sonra kesiliyor ben ilk defa gördümmm böyle birşeyi doğal olarak direk acile gidiyoruzz artık doktorların nöbet günlerini öğrendik o kadar yani doktorlar yine mi siz diyorlarr öyle işte kuzuummmm
Bebegm Allah şifa versn.önceki msjinda yanlis hatrlamiyorsam kullandgi ilacn yan etkisiyms demistn.hala kullanıyor mu ilaci? Doktora soylesn degstrsn ilaci kuzum..teşekkürler kuzummyok ya devam ediyor kaşınıyor kabarıyor neye alerjisi var bil miyoruz pazartesi özel hastaneye gidecez birde orda tedavi olacak işin garibi gündüz birşey yok akşam saatliymiş gibi 7 den 11 e kadar devam ediyor sonra kesiliyor ben ilk defa gördümmm böyle birşeyi doğal olarak direk acile gidiyoruzz artık doktorların nöbet günlerini öğrendik o kadar yani doktorlar yine mi siz diyorlarr öyle işte kuzuummmm
Gunaydn Dumanimmm sana da iyi pazarlar verimli günler fistgm..Gunaydin arkadaslar iyi pazarlar...
bildirim yapim dersaneydi okul araştırmasıydı derken az çözdüm
anayasa idare konu çalıştım 120 soru çözdüm coğrafya 20
toplam 140
iyi geceler kızlar
Arada yazar bence can...
Yarın alesi olan herkese kolaylıklar simdiden. Ben de tekrarlarımı yapıyorum, kalan kısımlarımı tamamlıyorum kızlar. Karman corman gidiyorum hakkımda hayırlısı :)
[video=youtube;vtNJMAyeP0s]http://www.youtube.com/watch?v=vtNJMAyeP0s[/video]
Size gelsin..
Gunaydinnnn topigin caliskan hatunlariiii...
canım günaydınnn ben sana bi mesaj atmştm hala cevaplamadın:26:
Hangi msj cnm?buradaki msjlarn hepsini cvpliyorm genelde..
Hangi msj cnm?buradaki msjlarn hepsini cvpliyorm genelde..
evet canım 4 gün vatandaşlık sürüyor.ama ilk tekrarım bugün son mesela
yarın tarihe başlıyorum ingünü ah
Anladm cnm..bence tekrarlarn çok surmuyor hizli bile bitiriyormussun.ben tarihi bir haftada bitrdm cog ve vat da enaz 5+5 10 günü bulur ama benm uçuncu tekrarm olduğu icn hizli oluyor sen sadece konuyu tekrar edip geçme arkasndan soruda çöz 5 günde bitmez de 10 günde biter ama daha iyi yerlesir..
Bölümün ne yuksek mi alman gerekiyor?
Allah sifa versin canim
Bebegm Allah şifa versn.önceki msjinda yanlis hatrlamiyorsam kullandgi ilacn yan etkisiyms demistn.hala kullanıyor mu ilaci? Doktora soylesn degstrsn ilaci kuzum..
İlaç kullanmayı bıraktık bebeğim hastaneyede gitik ürtiker miş
İlaç verdi onları kullanacaz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım öncelikle bölümüm arkeoloji taban puan 85
garanti olması için 90 lazım ama denemelerimde çok düşük dersanede de konular bitmedi.
sorularım karışmasın diye başlarına numara koydum canım =)
1) vatandaşlık testlerini bitiremedim bu tekrar esnasında. niyetm tekrar+ testti. yarım yamalak kaldı testler yani.haziranda bütün sözeller bitmiş olsun diyorum
hazirana kadar sözelleri bitirsem matematiği hangi aşamaya koymalıyım? 10 -15 tane yapıyorum ama dersane hocam günde 3 saat ayır şimdiden diyor. 3 saat ayırsam diğer derslere hayatta vakt kalmaz ayrıca haftanın 3-4 günü dersanem oluyor saat 2 de bitmiş oluyo ders.
burada ki sorum matematiği hangi aşamaya koymalıyım???
2) ben vatandaşlık bitince günde 1 test 1 video ile desteklemeyi düşünüyorum diğer derslerinde tekrarı devam ederken.
tabi bu durum devam edince günlük soru sayılrmda düşüş olmasını bekliyorum çünkü hem dersane hem konu tekrarı ve test bir de video günde 100 soru falan çözdürür diye düşünüyorum tabi bu aşamada matematik ya da türkçeyi araya koyayım mı yoksa türkçeyide mayıs sonu gibi bitireym komple yani sözellerle. gün de 1 test paragraf çözüyordum o da koptu vakit kalmıyor
yani türkçeyi de sıkıştırayım mı araya yoksa onuda ayrıca 5 gün mü mesela ele alayım??
3) bende tekrar günlerini uzatacağım tarihin vs. canım yoksa çok üstün körü olmasın tekrar olurken o gün o tekrarın testini bitireyim mi yani üzerine. tekrar bitince 1 kitap mı bitmiş olacak umarım yetişir gün içerisinde.
4)bir de canım son olarak 5 gün vat. , 5 gün coğrafya ,10 gün tarih vs. diye bölüp o günler sadece o derslere mi yoğunlaşayım yoksa 1 gün coğrafya 1 gün türkçe vs 1hafta içinde her ders şeklinde mi olsun??
umarım karışık olmamıştır canım yazdıklarım.
Canim bildgm kadaryla kpss ye calismaya biraz geç basladn 85-90 gbi bir hedefin varsa ve gk den ve gy den herhangi birinden temelin iyi değilse yani bu ikisinden bir bolumu halletmemissen biraz daha erken baslamali ve planli bi calisma yurutmeliydn..su aşamada sana ne soylesem yalan olr en iyisi gittign dershanenin rehberlikcisiyle yuzyuze bi görüş senin icn bu daha saglikli olr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?