• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90
Kuzularrrrrrrr niye sesiniz cikmiyo ders calismiyomusunz yoksa????
Kuzumm yalnizmi kaldin sen kiyamam sana:) ben cildiyeye gittim bugun onemli bisey degilmis krem falan verdi burasi cok sicakya yaniyoz valla. Ordanda kpss kaydimi yaptirdim cok sukur hayirli olur insallah cumlemize. Biraz puruzler cikti ama hallettik çok şükür. Kitapciya gittim pagemin yedi iklimin x yayinciligin denemekerini aldim icim gidiyo biran once baslamak icin ama bursada cozecem insallah 10 gunden gidiyorum kuzu burda olmuyo. Sen nasilsin kuzucuk nasil calismalar ne alemde tatlim

oy kuzucum sanada geçmiş olsunn ya eşim kas spazmı geçirmişti 1 hafta önce ilaç verdi doktor o ilaçların yan etkisi imiş meğer çok şükür iyi şuan işaallah sende ii olursun zuzum

Sagol bitanem allah razi olsun öpüyorum

Carpemmmm hosgeldn arada topige girmek iyidr kuzum motivasyon acisindan:)

Kuzularrrrrrrr niye sesiniz cikmiyo ders calismiyomusunz yoksa????

Burdayım kuzu...Ders calısıyoruz merak etme, ara ara bunalıp depresyone giriyoruz, sonra cıkıyoruz. Bipolar kişi etti bu kpss bizi :51:

Kızlar Murat'ın yaprak testlerini cözen var mı? Tarihi epey zorlayıcı idi. Alsam mı sizce?

merhaba kızlar bende tekrarlara başladım. yalnız tekrarlarım ağırlaştırılmış biçimde yani vatandaşlık 4 gün ya mesela test çözemeyebiliyorum o gün onu nasıl ayarlayacağım ya inşallah tarihle coğrafya o kadar oyalayıcı olmaz

Son düzenleme:
Merhaba ben bir şey sormak istiyorum ösym başvuru merkezleri hafta sonu da açık mı bilginiz var mı ?

Bugünün bildirimi:
Coğrafya; coğrafi konum, yersekilleri, iklim- bitki ortusu, nüfus ve yerleşme, tarim hayvancilik ormancilik konu tekrari ve 300 soru çözümü..

Burdayım kuzu...Ders calısıyoruz merak etme, ara da bunalıp depresyone giriyoruz, sonra cıkıyoruz. Bipolar kişi etti bu kpss bizi :51:

Kızlar Murat'ın yaprak testlerini cözen var mı? Tarihi epey zorlayıcı idi. Alsam mı sizce?

Carpem ben cozdum diger yayinlara oranla beni epey zorlamisti, sorulari daha zor ve farkli cozmeni tavsiye ederm..

Kuzumm yalnizmi kaldin sen kiyamam sana:) ben cildiyeye gittim bugun onemli bisey degilmis krem falan verdi burasi cok sicakya yaniyoz valla. Ordanda kpss kaydimi yaptirdim cok sukur hayirli olur insallah cumlemize. Biraz puruzler cikti ama hallettik çok şükür. Kitapciya gittim pagemin yedi iklimin x yayinciligin denemekerini aldim icim gidiyo biran once baslamak icin ama bursada cozecem insallah 10 gunden gidiyorum kuzu burda olmuyo. Sen nasilsin kuzucuk nasil calismalar ne alemde tatlim

Başvurun hayrli olsn Dumanim..bende tekrar yapiyorm mayisn 15 ine kadar bitcek inş ve denemelere yognlascam.kuzucumda iyi birazcık usutmusuz ikimzde ama önemli bisey yok( burada hava soğuk ve yagsli kaloriferleride söndürdüler)buarada gecms olsn fistgm dikkat et kendine bursaya gidnce stresin azalır daha Raht calisrsn opyrm cnm iyi calismalar..

Merhaba ben bir şey sormak istiyorum ösym başvuru merkezleri hafta sonu da açık mı bilginiz var mı ?

Acık degildir canım, ama vaktin yoksa hafta içi birinci dereceden yakınların basvuru yapabiliyor sanırım. Kılavuzu oku bir istersen.

Gunaydn KPSS gullem hepinize iyi calismalar verimli bir gün diliyorum..

Duabakm dun sesin cikmadi iysn dimi kuzum?

Selam kuzular
Sabah kalktim 3. Selim sonrasini tekrar ettim sanki hersey ucmus beynimden iyle geldi sil bastan calistim soru cozucem simdi insallah temizligim yeni bitti cayimida koydum insallah en az 300 soru cozerim bide mat permutasyon kombinasyon tekrari yapcam hadi bakalim opuyorum yavrukuslar

Back