bugün 1 deneme, 250 vatandaşlık, 40 türkçe, 67 tarih sorusu çözdüm
iyi çalıştım gibi devamı gelirse.
Aramiza Hosgeldn cnm..
Maşallah boyle devam kaytarmak yok:)
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün 1 deneme, 250 vatandaşlık, 40 türkçe, 67 tarih sorusu çözdüm
iyi çalıştım gibi devamı gelirse.
Sagol cnn drye gittim losyin falan verdi hem gunes hem sikinti su sinav hayirlisiyla bi gecseydi. Bu arada performansin cok guzel cnm allah zihin acikligi versingeçmiş olsun canım önemli bir şey değildir inşallah.
Kuzumm yalnizmi kaldin sen kiyamam sana:) ben cildiyeye gittim bugun onemli bisey degilmis krem falan verdi burasi cok sicakya yaniyoz valla. Ordanda kpss kaydimi yaptirdim cok sukur hayirli olur insallah cumlemize. Biraz puruzler cikti ama hallettik çok şükür. Kitapciya gittim pagemin yedi iklimin x yayinciligin denemekerini aldim icim gidiyo biran once baslamak icin ama bursada cozecem insallah 10 gunden gidiyorum kuzu burda olmuyo. Sen nasilsin kuzucuk nasil calismalar ne alemde tatlimKuzularrrrrrrr niye sesiniz cikmiyo ders calismiyomusunz yoksa????
oy kuzucum sanada geçmiş olsunn ya eşim kas spazmı geçirmişti 1 hafta önce ilaç verdi doktor o ilaçların yan etkisi imiş meğer çok şükür iyi şuan işaallah sende ii olursun zuzum
Carpemmmm hosgeldn arada topige girmek iyidr kuzum motivasyon acisindan:)
Kuzularrrrrrrr niye sesiniz cikmiyo ders calismiyomusunz yoksa????
Burdayım kuzu...Ders calısıyoruz merak etme, ara da bunalıp depresyone giriyoruz, sonra cıkıyoruz. Bipolar kişi etti bu kpss bizi
Kızlar Murat'ın yaprak testlerini cözen var mı? Tarihi epey zorlayıcı idi. Alsam mı sizce?
Kuzumm yalnizmi kaldin sen kiyamam sana:) ben cildiyeye gittim bugun onemli bisey degilmis krem falan verdi burasi cok sicakya yaniyoz valla. Ordanda kpss kaydimi yaptirdim cok sukur hayirli olur insallah cumlemize. Biraz puruzler cikti ama hallettik çok şükür. Kitapciya gittim pagemin yedi iklimin x yayinciligin denemekerini aldim icim gidiyo biran once baslamak icin ama bursada cozecem insallah 10 gunden gidiyorum kuzu burda olmuyo. Sen nasilsin kuzucuk nasil calismalar ne alemde tatlim
Carpem ben cozdum diger yayinlara oranla beni epey zorlamisti, sorulari daha zor ve farkli cozmeni tavsiye ederm..
Merhaba ben bir şey sormak istiyorum ösym başvuru merkezleri hafta sonu da açık mı bilginiz var mı ?
Tamam canım. Sag olasın...<3
Sagol cnn drye gittim losyin falan verdi hem gunes hem sikinti su sinav hayirlisiyla bi gecseydi. Bu arada performansin cok guzel cnm allah zihin acikligi versin
hoşbulduk canım teşekkürler ama dün kaytardım bile:/Aramiza Hosgeldn cnm..
Maşallah boyle devam kaytarmak yok:)
Kizlarrrrrrr Elifi çok merak edyrm, en son biraz morali bozuktu inş iyidr...