Halen yok duobak kuzu nerdesinnnnn:))) bence son surat calisiyodur. Kolay gele gkgycim rabbim zihin acikligi versinGunaydn KPSS gullem hepinize iyi calismalar verimli bir gün diliyorum..
Duabakm dun sesin cikmadi iysn dimi kuzum?
sagolasın canımCanım girdim mi zamanın nasıl gectgini anlamıyorum hop bir bakıyorum gitmis...O yüzden tutuyorum kendimi, daha sık girmeye calisicigim can... <3
Masallah...Poponu kası...
Gecmis olsun cok kuzu, esin için...
14 mayıs ama o zamana bırakma, ne olur ne olmaz, sistemi kitlenir yogunluktan aksilik olur...Emeklerin bosa gitmesin...
Ziraat bankası atmsinden yatırıyorsun canım.
Geçmiş olsn kuzucummm..
Kizlarrrrrrr Elifi çok merak edyrm, en son biraz morali bozuktu inş iyidr...
sagolasın canım
Kayınvalidesine bakıyordur canım...
Ricalar bebem..<3
hoşbulduk canım teşekkürler ama dün kaytardım bile:/
Selam kuzular
Sabah kalktim 3. Selim sonrasini tekrar ettim sanki hersey ucmus beynimden iyle geldi sil bastan calistim soru cozucem simdi insallah temizligim yeni bitti cayimida koydum insallah en az 300 soru cozerim bide mat permutasyon kombinasyon tekrari yapcam hadi bakalim opuyorum yavrukuslar
Insallah canim hersey yoluna girmistir
sagosın kuzum 3 günden belli devam ediyorr dün de giremedimmm bugünde dersaneye gittim geldim yemek yapıyorum yiyeyim de sonrada ales var yarın yarınki gireceğim okulun yerini görmeye gidecem anca akşama başlarım derse
Canim benim bendede ayni durumlar yemekti camasir bulasik cocugu uyut derken baya vakit aliyo esim nobete gittide bugun biraz daha rahatim yoksa aksamlari hiic ders calisamiyorum. Nobetide yok binde bir gidiyo. Bu donemde keske olsaydi bende aksamlari bebisimi yatirinca ders calisirdimEvettttt kuzular yemektir bulasikti camasirdi ufakligi uyutmakti derken 3 saati gecirmisim.simdi biraz calismaya caliscam gozlermde agriyor ama idare ettiği saate kadar devam..iyi calismalar canlar raporlari bekliyorum:)
Canim benim bendede ayni durumlar yemekti camasir bulasik cocugu uyut derken baya vakit aliyo esim nobete gittide bugun biraz daha rahatim yoksa aksamlari hiic ders calisamiyorum. Nobetide yok binde bir gidiyo. Bu donemde keske olsaydi bende aksamlari bebisimi yatirinca ders calisirdimneyse bakalim. Bugun trablusgarba kadar calistim remen sil bastan aldim oyaladi beni test cozuyorum ama daha 60 oldu 100 sorum kaldi data yayinlarininkindwn cozuyorum hosumada gitti ayrinti sorularda cikiyo. Bugun birazda mate bakar yatarim. Geometriyi ne yaptin canim bide sayisal mantigin nasil. Bende geo iyide şükür mantiga hic bakmadim
Evet Carpem muhtemelen oyledr ama biz onun böyle uzun ayriliklarina alisik degilizozledk
Bebegmmm yarnki snvnda basarilar kuzumm..esin daha iyileşmedi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?