O zamanda sana çalışmanın erdeminden bahsedip gene onun bunun oğlunu/kızını sana örnek gösteriyorlar.
Bu şekildeki kafalar yüzünden yüksege basladım, sırf ceneler dursun diye, bu sefer dediler eee para getirmiyorsun, pesine özele girdim. Ben özeldeki işimi bıraktım çünkü üç kuruş paraya sabahtan akşama kadar köle ısaura olmak istemedim. Sadece bir gün tatil üstelik....Bu seneki harcamamı cıkaracak kadar paramı ayırdıktan sonra cıktım işten. Bana bir de sunu diyorlar 'Millet 6 ayda bitirdi, sen 2 senede bitiremedin okulu'...Sacmalıgın daniskası. Bilen de konusuyor bilmeyen de...Diyemiyorsun da sizin gibi kafalar yüzünde o okula basladım, sizi gibi kafalar yüzünden salak sacma bir yerde calıstım ve okul kaldı...Sizin gibi kafalar yüzünden kpss'den oldum bunca zaman...İzin mi veriyorlar ki okul bitsin...Şimdi kimse umrumda degil yemin ederim ki...Keske daha önce böyle olsaymısım bu kadar vakit kaybetmezdim kpss icin.
Okulda bir hocam demişti, kpss için harcanan bir sene kayıp degil...O zaman yeni mezun olacaktım...Keske dinleseymisim. Zararın neresinden dönsek kardır. Bunda da vardır bir hayır diyorum cünkü okulu bitirince kpss'den daha düsük puanlarla atanabilme ihtimalim var enstitülere...