2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

Bende oyle dusunuyorum canim destek olursak daha iyi hallederiz ins.bi de sizce tarih cografya calismak icin erken mi ya unutur muyuz ki hemen

ben eski tecrübelerime dayanarak söylüyorum unutursunuz diyenlere aldırma.
evet sözel dersler çabuk unutulur ama sözel derslerin mantığını kavramak için zaman gereklidir
tarih 1 ayda da biter aklında da kalır ama yeterli olmaz sorularla desteklemek sürekli tekrar lazım
tabi işini şansa bırakmak istemiyorsan

çalışma sistemleri hakkında bende çok araştırdım ama ben mi seçiciyim bilmem hiç bi şey bulup begenemedim :26:

bir şeyi 21 gün yapınca alışkanlık oluyormuş:KK1: bunu daha önce bi yerde okumuştum. alışkanlık olması için daha çalışmam lazım. şimdi kendimi zorluyorum oturmak için ama değecek bunca zahmete. 3 gün oldu 18 gün daha olsun alışkanlık olacak:KK52:

evet sözel dersler çabuk unutulur ama sözel derslerin mantığını kavramak için zaman gereklidir
tarih 1 ayda da biter aklında da kalır ama yeterli olmaz sorularla desteklemek sürekli tekrar lazım

bir şeyi 21 gün yapınca alışkanlık oluyormuş:KK1: bunu daha önce bi yerde okumuştum. alışkanlık olması için daha çalışmam lazım. şimdi kendimi zorluyorum oturmak için ama değecek bunca zahmete. 3 gün oldu 18 gün daha olsun alışkanlık olacak:KK52:

Umarım olur :KK1: Bende masa başında zor duruyorum

Dershanem ayın 23ünde başlayacakda onun rahatlıgı içindeyim galiba :KK1::KK1:

benimde 20 sinde başlayacak canm dershaneden önce gitmek istiyorum ben o yüzden a ay önce başladım

yok ya pek özenli gitmiyorum kendimi veremiyorum niyeyse kapasite günde 1 konu :KK37:

bende 1 konu çalışıyorum ve diğer kitaplardan o konunun sorularını bitiriyorum doğru mu sence? ya da sen biraz fikir verebilirsin az mı çalışıyorum kaç saat çalışıp soru çözmeliyim..

Umarım olur :KK1: Bende masa başında zor duruyorum

ben 2012 de anayasa çalışmadığım için sınavda çıkan soruları yanlış yaptım. o 3-5 soru diye bakmadığım soruları şimdi yapmış olsaydım atanmıştım.o yüzden aynı pişmanlığı yaşamak istemiyorum.
sen yeter ki çalışmak iste destek oluruz plan program yaparız canm.:KK16:

benimde 20 sinde başlayacak canm dershaneden önce gitmek istiyorum ben o yüzden a ay önce başladım

bende 1 konu çalışıyorum ve diğer kitaplardan o konunun sorularını bitiriyorum doğru mu sence? ya da sen biraz fikir verebilirsin az mı çalışıyorum kaç saat çalışıp soru çözmeliyim..

ben 2012 de anayasa çalışmadığım için sınavda çıkan soruları yanlış yaptım. o 3-5 soru diye bakmadığım soruları şimdi yapmış olsaydım atanmıştım.o yüzden aynı pişmanlığı yaşamak istemiyorum.
sen yeter ki çalışmak iste destek oluruz plan program yaparız canm.:KK16:

Bende eğer 3 puan fazla alsaydın şuan atanmıştım :)
Umarım bu yıl güzel olur çok fena çalışacağım bu seneee

uu bu yeni eklenen konular nerden geldi böyle yahuuuuu =) 2013konularına çalışıcam bide ayriyeten yenilerine mi bakıcam şimdi oyş oyş oyş Allahhhııım yoluna koymuştur inşAllah ya :)

valla eklemişler bacımm sorma çok pis sinir oldum bende :KK47: giderek zorlaştırmanın amacı ne yani ya :26:
şimdi paragraf konusunu bitirdim aralara yeni konu diye serpiştirmişler sağolsunlar
--paragrafta yer değiştirme
--parafrag oluşturma
konuları eklenmiş :KK34:

büşracım eklersin canım paragraf konusuda bitti :KK34:

bu arada ben data dan başladım ilk orda baya ilerledim aynı zamanda 2012 ihtiyaçdan gidiyodum sonra 2014 ihtiyacdan sıfırdan başladım ondan ağır ilerliyorum bide iş-ders zor tabi 3 saat ayırabılıyorum hergün :KK31:

matematik hocamda başka ile gitti yeni hoca buldum onunla baştan başlıcam :KK31:

iyi çalışmalar herkeze ..iyi geceler.. :KK16::KK16:

Bence erken değil konular erken biterse ikinci baskıyı yapar başa döner tekrar çalışarak test çözersiniz pekişmiş olur :)

inş canım bende öyle düşünüyorum konuları sürekli tekrar ve sürekli test çözümü...inş halledebilirim tabi düşüncede tamamım da icraat tam değil sıkıntı orda:KK1:

Ben günde 1 konun ideal olduğunu düşünüyorum. 2 3 konu çalışıp yarım yamalak soru çözmektense tek soru bol soru her zaman daha verimlidir. Gün sonunda gördüğün soruyu cevabı şudur diyebilirsen tamamdır o konu eğer anlamadıysan ertesi gün yine aynı konuya ağırlık vermeliyiz. Yani mantık pekiştirmek...

1 konu yerine 4 yazmışım :KK1:

Son düzenleme:

inş canım bende unutulsa da bi şeyler aklımda yer eder diye düşünüyorum dersanede de iyice pekişir gibi geliyor bakalım hayırlısı:KK6:

Ben günde 4 konun ideal olduğunu düşünüyorum. 2 3 konu çalışıp yarım yamalak soru çözmektense tek soru bol soru her zaman daha verimlidir. Gün sonunda gördüğün soruyu cevabı şudur diyebilirsen tamamdır o konu eğer anlamadıysan ertesi gün yine aynı konuya ağırlık vermeliyiz. Yani mantık pekiştirmek...

1 konu mu yazmak istemiştin kafam karıştı:KK52:

Ben günde 1 konun ideal olduğunu düşünüyorum. 2 3 konu çalışıp yarım yamalak soru çözmektense tek soru bol soru her zaman daha verimlidir. Gün sonunda gördüğün soruyu cevabı şudur diyebilirsen tamamdır o konu eğer anlamadıysan ertesi gün yine aynı konuya ağırlık vermeliyiz. Yani mantık pekiştirmek...

1 konu yerine 4 yazmışım :KK1:

Katılıyorum sana canım, bende kaynaklarımı tamamladıktan sonra az konu bol soru olarak ilerleyeceğim.

oy oyyy şimdi ben ne yapayım kızlar? elimdekileri bitirip yeni konuları o zaman mı alayım yoksa 2014 basım alıp başlayayım mı kafam karışık eyyy sistem bizi ne hallere sokuyosun böyleee program yapamıyorum artık o vaziyetteyim. :)

X