2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

Selam arkadaslar bir sorum olacaktı yardımcı olursanız çok sevinirim çünkü ne yapcağımı hiç bilmiyorum..Ben bu sene celal bayardan 2 senelik bankacılık ve sgortacılık bölümünü bitirdim diplomamı alıp aof ye yazılıp 2 sene daha burdan okuyup 4 yıllığa tamamlamayı düşünüyorum.Ve bu sene kpss ye girmeyi düşünüyorum ama hangisini ne şekil girceğim hakkında hiçbir bilgim yok.Önlisans mı gircem lisans mı gircem çünkü o esnada okuyor olucağım.Bu konuda az çok bir bilgisi olan nolur yazsın çok makbule geçer şimdiden teşekkürler..

önlisans olarak giriceksin çünkü 1yılda lisans tamamlayamazsın yani seneye bu vakitlere hala önlisans mezunu oluyorsun.
önlisans mezunu olarak kpss başvurusu yapıp öyle giriyorsun
bende seninle aynı durumda olucam sanırım seneye

gayet güzeller yediiklim ve x yayınclığın konu anlatımları süper zaten. ben tamamı konu anlatımlı almak istemedim 2012 de almıştım baya zaten azar azar almak daha mantıklı. işte söylediklerim konu anlatımlıları 2,5 tl idi yediiklim modüler setimde 19 olması lazım :KK31:
Elindekiler bitmeden alma derim hatta yeni konuları al diğer konu anlatımları alma yeni yayınların 2012 ve 2013den hiç bi farkı yok
Çok kitap olunca insan panik oluyor neye çalışacağını şaşırıyor:KK1:
2,5 tl mii çok ucuzmuş:KK1: bende alayım bari

Çok sağol canım.Birde B grubu oluyor dimi benim girceğim bölüm?

bana sormadınız ama cevap vereyim :KK52:evet B grubuna gireceksiniz

Selam arkadaslar bir sorum olacaktı yardımcı olursanız çok sevinirim çünkü ne yapcağımı hiç bilmiyorum..Ben bu sene celal bayardan 2 senelik bankacılık ve sgortacılık bölümünü bitirdim diplomamı alıp aof ye yazılıp 2 sene daha burdan okuyup 4 yıllığa tamamlamayı düşünüyorum.Ve bu sene kpss ye girmeyi düşünüyorum ama hangisini ne şekil girceğim hakkında hiçbir bilgim yok.Önlisans mı gircem lisans mı gircem çünkü o esnada okuyor olucağım.Bu konuda az çok bir bilgisi olan nolur yazsın çok makbule geçer şimdiden teşekkürler..
önlisanstan giriceksin canım b grubu oluyosun :KK34: aöf yede yazıl devam et sen fark yapmaz ki :KK34:

nasıl yeni konular eklenmiş temel kavramlar rasyonel sayılar problem çözme vs var değil mi canm her yıl olduğu gibi? yoksa anlama yorumlama diye başlık atıp konuları mı dayamışlar :)

matematikte : sayısal mantık eklenmiş en sona
2013 lisans kpss de 3 soru çıkmış bizdede çıkma ihtimali varmış

türkçede : sözel mantık konusu
cümle tamamlama
cümle oluşturma

tarihte: çağdaş türk ve dünya tarihi xx. yüzyılın başlarında dünyada yaşanan gelişmeler eklenmiş.

vatandaşlık ve coürafyada göremedim pek incelemedim ama başında ve sonunda yok ;

bu dediğim konular 2014 ihtiyaç yayınları canım diğer yayınları bilmiyorum he bende data var bide data da bu konular yok mesela :KK66:

önlisanstan giriceksin canım b grubu oluyosun :KK34: aöf yede yazıl devam et sen fark yapmaz ki :KK34:

matematikte : sayısal mantık eklenmiş en sona
2013 lisans kpss de 3 soru çıkmış bizdede çıkma ihtimali varmış

türkçede : sözel mantık konusu
cümle tamamlama
cümle oluşturma

tarihte: çağdaş türk ve dünya tarihi xx. yüzyılın başlarında dünyada yaşanan gelişmeler eklenmiş.

vatandaşlık ve coürafyada göremedim pek incelemedim ama başında ve sonunda yok ;

bu dediğim konular 2014 ihtiyaç yayınları canım diğer yayınları bilmiyorum he bende data var bide data da bu konular yok mesela :KK66:

uu bu yeni eklenen konular nerden geldi böyle yahuuuuu =) 2013konularına çalışıcam bide ayriyeten yenilerine mi bakıcam şimdi oyş oyş oyş Allahhhııım yoluna koymuştur inşAllah ya :)

Bu hafta dersaneye de yazilacagim ins. Bu is baya zor hele de benim gibi 90 uzeri almaniz gerekiyorsa :-(Allah hepimize yardim etsin :-(

Bu hafta dersaneye de yazilacagim ins. Bu is baya zor hele de benim gibi 90 uzeri almaniz gerekiyorsa :-(Allah hepimize yardim etsin :-(

kolay gelsin ben burda yazıldım benim de 90 almam gerekiyor 2012de de girmiştim 2. girişim sizin ilk mi bölüm nedir

benim bölüm mühendislik canım 2012 de girmedim ilk defa gircem ama tırsıyorum ya biraz:18:senin bölüm neydi:26:

iibf mezunuyum ben çok şanslısın 2. kez girmenin psikolojisini yaşıyorum şu an ama tabi hayırlısı diyorum.korkmana gerek yok çalıştıktan sonra olur.ben yeterince çalışmamıştım.yapan nasıl yapıyor:KK52:

iibf mezunuyum ben çok şanslısın 2. kez girmenin psikolojisini yaşıyorum şu an ama tabi hayırlısı diyorum.korkmana gerek yok çalıştıktan sonra olur.ben yeterince çalışmamıştım.yapan nasıl yapıyor:KK52:

Haklisin canim calisan yapar ins bende adam akilli calismak istiyorum umarim bunalmam cabucak:-(

Haklisin canim calisan yapar ins bende adam akilli calismak istiyorum umarim bunalmam cabucak:-(

irademize hakim olup düzenli bi şekilde çalışmaya başladık mı ileride alışkanlık yapıp düzeni oturtacağız inşallah.
2013 sınavına gk-gy sorularını görmek için girdim.gerçekten soruların soruluş tarzı değişmişti.ama aslında aynı soru sadece dolandırıp sormuşlar.çok soru çözersek hallederiz.
şimdi çalışma yöntemleri hakkında bilgi toplayacağım bu sene sınavı hafife almak yok.:KK52:
ben sürekli girip bakıyorum buraya tabi çalışmadığım zamanlarda ama kimse yok.birbirimize destek olursak daha kolay aşarız.
giren okuyan varsa mesaj atsın :KK37:

coğrafyanın ilk 3 tarihin ilk 2 konusu bitti bugün ilk türk islam devletleri çalıştım 320 soru çözdüm
Yarında coğrafya günüm beşeri coğrafya
Çok sıkılıyorum ama çalışmaya devam :KK31:

irademize hakim olup düzenli bi şekilde çalışmaya başladık mı ileride alışkanlık yapıp düzeni oturtacağız inşallah.
2013 sınavına gk-gy sorularını görmek için girdim.gerçekten soruların soruluş tarzı değişmişti.ama aslında aynı soru sadece dolandırıp sormuşlar.çok soru çözersek hallederiz.
şimdi çalışma yöntemleri hakkında bilgi toplayacağım bu sene sınavı hafife almak yok.:KK52:
ben sürekli girip bakıyorum buraya tabi çalışmadığım zamanlarda ama kimse yok.birbirimize destek olursak daha kolay aşarız.

Bende oyle dusunuyorum canim destek olursak daha iyi hallederiz ins.bi de sizce tarih cografya calismak icin erken mi ya unutur muyuz ki hemen

çalışma sistemleri hakkında bende çok araştırdım ama ben mi seçiciyim bilmem hiç bi şey bulup begenemedim :26:

coğrafyanın ilk 3 tarihin ilk 2 konusu bitti bugün ilk türk islam devletleri çalıştım 320 soru çözdüm
Yarında coğrafya günüm beşeri coğrafya
Çok sıkılıyorum ama çalışmaya devam :KK31:

ooo rakiplerim hızlı geliyor soru çözmedim bugün yarından itibaren konu+ soru yapacağım:KK52:
300 soru da ben çözerim
sen çok iyi gidiyorsun ya:KK31:

Ben henüz başlamadım çalışmaya sizi görünce içime dert oluyor yahu :KK1:

neden baslamadın canm neyı beklıyorsun işin mi var yoksa ilham mı gelecek:KK1:

Bende oyle dusunuyorum canim destek olursak daha iyi hallederiz ins.bi de sizce tarih cografya calismak icin erken mi ya unutur muyuz ki hemen

Bence erken değil konular erken biterse ikinci baskıyı yapar başa döner tekrar çalışarak test çözersiniz pekişmiş olur :)

ooo rakiplerim hızlı geliyor soru çözmedim bugün yarından itibaren konu+ soru yapacağım:KK52:
300 soru da ben çözerim

Dershanem ayın 23ünde başlayacakda onun rahatlıgı içindeyim galiba :KK1::KK1:

300 soru da ben çözerim

yok ya pek özenli gitmiyorum kendimi veremiyorum niyeyse kapasite günde 1 konu :KK37:

X