2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)


Dvd ders dediğin ne oluyor onu bilmiyorum :26: Ben geçen sende uzaktan eğitimle hazırlandım bu sene de onunla hazırlanacağım.
Uzaktan eğitimler güncel ve canlı dersler şeklinde oluyor canım. Derslerde hoca soru sorabiliyorsun filan. Sonra videoyu siteye yüklüyorlar istediğin kadar izliyorsun
 

Ekledim tatlım, hayırlı olsun tablodaki ilk konun. Devamının da su gibi gelmesini diliyorum.
 
selam kızlar günaydın cuma gününden beri yoktum misafirlerim geldi sonra düğünler dernekler bitmedi 3 gün gezdik aklım derslerdeolsa da motive olamadım onca karışıklığın içinde bugün biraz kendimi toparlayıp başlıcam kaldığım yerden yine
 

Günaydın canım:)
Dvd ders için benimde bildiğim bikaç yer var, bi görüntülü dersane bide elit dersaneydi sanırım. İsimlerinde ufak farklılıklar olabilir, tam hatırlayamadım:)
Uzaktan eğitimleri dün sen söyledikten sonra araştırdım biraz, memnun olanda var olmayanda. Derslerde muhabbet çok oluyo dersler arada kaynıyo diyenler var. Senin tecrüben var bu konuda, oluyo mu o tarz şeyler? Birazdan ilk arkenin deneme derslerine bakıcam bende, kendime gelmeye çalışıyorum:)
 

Yok canım ya hoca dersi anlatıyor yan kısımda bölme var orda yazışmalar görünüyor ben hiç yazıp katılmadım sadece hocaya odaklandım. Zaten videoları izlersen görürsün sende çok rahat bir şekilde dinlersin. İlk arkede coğrafya ve matematik hocasını sevdim o yüzden onu alacağım. Geçen sene ihtiyacın matematikcisini sevmemiştim.
Bir de matematik için doğan uluyu alıcam. Bu söylediklerim bence güzel anlatıyor işlem yaparken bu sayıda nereden geldi demiyorsun en azından :)
 
Son düzenleme:
Dersaneye gitmezsem doğan uluyu bende alıcam. Doğan ulu o gitmek istediğim dersanede bu sene, ama dvd de olur yani. İlk arkeyi deneyeyim bakalım.
Çok yardımcı oldun bana canım ya, çok teşekkür ederim.
 

Merhaba canımm bende Bursada yaşıyorum :) Ben ihtiyaça kayıt oldum baya iyi şeyler duydum zaten dershaneleri gezdiysen az çok sende fikir edinmişsindir.Bursada en iyiler İhtiyaç, uzman kariyer ve murat bence dershaneye gideceksen onlarada git bir bak derim.


Ekledim tatlım, hayırlı olsun tablodaki ilk konun. Devamının da su gibi gelmesini diliyorum.

Canıım benimde Cümlede anlam,Paragraf ve Sayı sistemleri bitti eklersen sevinirim
 
Son düzenleme:
Dersaneye gitmezsem doğan uluyu bende alıcam. Doğan ulu o gitmek istediğim dersanede bu sene, ama dvd de olur yani. İlk arkeyi deneyeyim bakalım.
Çok yardımcı oldun bana canım ya, çok teşekkür ederim.

Rica ederim. Tabii ki dersaneye gitmen iyi olur düzen sağlarsın ama ben önerilerimi uzaksa zaman kaybetmemen açısından yaptım. Umarım en doğru kararı verirsin..
 
 
 
Aklıma yatan ihtiyaç ama daha önce yazdıklarımı okuduysan uzak biraz. Ben görükledeyim. Burda uzman kariyerle görüşmedim sadece. Ama çokda tavsiye etmiyo arkadaşlarım.

Tahmin ettim canım o taraflarda olduğunu uzmanın heykeldeki şubesini tavsiye etmiyorlar pek ama görükledeki daha iyi duydum hatta biran gitmeyi düşündüm ama görüklede bana cok uzak :) Görükledeki uzmana bir arkadaşım gitmişti o çok memnundu sınavda 95 aldı tabi bu kendisinden kaynaklanıyor ama baya iyi olduğunu anlatmıştı.İhtiyaç banada 1 saat uzakta ama mecbur katlanıcaz artık yola ama sakın 2saat yol diyip bakma gidiceksen yakınındakine git canım.Ben Holiday inn otelde çalışıyordum hergun gel git ölüm gibiydi resmen otobuste kaç roman bitirdim sayısını bilmiyorum artık
 
 
herkese merhaba arkadaşlar, aranıza beni de alır mısınız? ben 30 yaşında evli ve bir çocuk annesiyim. 2,5 yaşında bir oğlum var sınava B grubundan gireceğim ankara da yaşıyorum. ihtiyaç akademiye de kaydımı yaptırdım. eylülün 3 haftasına kadar evde çalışıyorum sonra kursla beraber götüreceğim. en zayıf ders matematik. bir de yarın tatile çıkıyorum cuma gecesine kadar yokum. topik sahibi PammukSeker arkadaşım sende cevap bekliyorum.
 
Büsracim matematikte sayı sistemlerini de bitirmiştim ama söylemeyi unuttum galiba onu da eklersin ayrıca bölme bölünebilme ve rasyonel sayılarda bitti

Bilgisayarımi bugün alabilirsem artık tarihe de başlıyorum inşallah 2konu bitmişti ama telden izlemek zor oluyor ondan ilerleyemedim tarihten
Kızlar Coğrafya bende hiç yok onu dersaneye bırakıyim diyorum bilmiyorum sizce ufakta olsa başlasam mi ?
 
Kızlar birer kez izleyin belki görsel olduğu için aklınızda kalır...
[video=youtube;b6SqW_RcBGc]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=b6SqW_RcBGc[/video]
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…