- Konu Sahibi PammukSeker
ihtiyacın istanbul şubeleri de kaliteli ben bir ara gidip görüşmüştüm. binası filan bakımlı özenli idi. fiyatlar arası resmen ucurum var.
zeytin, ben hayatımda hiç dersaneye gitmedim. üniversiteye hazırlanırken bile gitmedim.
geçen sene de uzaktan eğitimle çalıştım normal ders ortamında belki o kadar konsantre olamayabilirsin dikkatin dağılır vs kaçırdıkların olur bunda çevir çevir başa al dinle. tarih vatandaşlık çok iyi hocaları dinleyerek öğrenme fırsatım oldu. talihsizlik yaşamasaydım memurdum ben. nasip her şey. 1200 dersaneye verecek durumunuz varsa verin sonucta dersane kendini düzene sokmak için iyi fırsat. ben evde de çalışırım sıkıntı olmaz dersen bilemem. ama dediğim gibi 2 uzaktan eğitim paketi alsan ( 2farklı yayından) geleceği en fazla 250 lira. Matematikten sorunu olanlarda ya dersanelerden tek ders alsın ya da doğan ulu gibi hocaların cdsini temin etsin.
çünkü matematikte konu anlatımı diye bir şey yok bol bol soru çözmek gerekir soru çözümü de çözümlü soru bankalarında mevcut videolusoru.com gibi test üzerinden anlatan sitelerde mecvut gibi gibi...
ben etkilemek istemem
canım şuan için durumum var ama kısa bir zaman sonra işsiz kalma gibi durumum olabilir
bu yüzden o kadar çok parayı vermek istemiyorum ne yalan söyleyeyim
ama eşiminde önünü kesiyormuşum gibi geldi birden
bende hep senin gibi düşndüm 2 ayrı paket alır bilgileri pekiştirir bolca test çözeriz dedim ama rakipleri de düşününce gözüm korkuyor yaw
doğan ulu yu eşimde diyordu alırız çok iyi o diye
dershane tek ders vermiyormuş matematik istiyorduk olmaz dediler