- Konu Sahibi PammukSeker
hayırlısı olsun canım bende bu sıkıntılı taşınma dönemini 8 ay evvel yaşadım çok şükür aldık evimizi Rabbim isteyen herkese nasip etsin kira da parayı havaya veriyorsun resmenSağolun kızlar rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Sada zamanına denk geldi dersaneyle çakişmadan bi yerlesebilsek de rahat rahat evimde ders çalışsam şimdi eve kitap filan getirmiyorum hepsi dükkanda gündüz ne kadar çalışabilirsem işte kafam darmadağın toplansam mi erken mi diyorum valla sıkıntılıyim kızlar bana fikirleriyle yardım edicek olan var mi çok makbule geçer.
Rabbime binlerce şükürler olsun kolaylıkla aldık
anlatımları gerçekten çok güzel çok da güzel ilgileniyorlar telde
ilk arkeyi bende düşünüyorum canım özellikle tarih ve matematik hocasını çok sevdim. Seyit kaya akıcı ve güzel anlatıyor.
Uzem ve ihtiyaç akademinin uzaktan eğitimleri de çok güzel ben memnun kalmıstım
Dersane mi yine uzemler mi kararsızım :)
bugün eşime söyledim alsın diye
havale istiorlar zamanımız yk işten izinde alamayız olmadı birine vericem o yatırıcak kredi kartı yakın zamanda geliyor dediler
düzenliyorlar sanırım
dershaneye vaktim olmadığı için akşamları evde boş kaldığımda da iş yrinde çalışabilmek için uzaktan eğitimi seçtim
dershaneyi sevmiyorum ben matematik konsunda çok zayıfım mesela
bilenler hemen yapıp moralimi bozuyor bu şekilde anlamadım geri al tekrar tekrar dinle yok olmadı bir daha dinle şansın oluyor hep
Ayy inşallah canım inşallahhhh
İlkaycım benim de işim çıktı, tam yoğunlaşalım diyoruz bir şeyler çıkıyor. Sıkıntı yapma, Bunların telafisini boş günlerimizde çok güzel yapacağız inşallah. Başına hiç kalkmadan bir otursak günde bir kaç konu bitiririz. Şu meşgul günlerimizi bir halledelim de...
İnşallah canım, akşam çalış, bitirdiğin konuları tablomuza ekleyelim.
Maşallah canım gayet güzel gidiyorsun Ben şimdi seni Türkçe'deki tüm konuları ve tarihten ilk iki konuyu bitirmiş olarak tablomuza ekleyeyim mi? Doğru mu anlamışım.?
Bu arada uzaktan eğitim hakkında pek bilgim yok ama umarım çok faydalanacağın bir eğitim olur.
Hoşgeldin canım aramıza Birbirimize her zaman destek olacağız burada.
Allah yardımcımız olsun hepimizin
canım yazım ve noktalama cümlede anlam sözcükte anlam bitti
pek sırayla çalışmıyorum sanırım
tarihten de ilk 3 ünite bitti bugün şöyle bir göz gezdirip vatandaşlık temel hukuka çalışmayı düşünüyorum
arkeden alınca matematik geometri coğrafya ya geçip çalıştıklarımıda tekrar edicem
bolca da soru almak lazım yaprak testler her çalışılan konudan sonra çözmeli
Son düzenleme: