2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

Merhaba canlarım
Dün yarınki ingilizce sınavıma çalışabilmek için bizim buradaki kütüphaneye gittim ve henüz yazın ortasında olmamıza rağmen kütüphane full kpss çalışanlarıyla doluydu. Onları görünce baya hırslandım. Şu sınavı bir atlatabilseydim:18:
Ama karar verdim, kütüphanede çalışacağım artık. Çalışanları görünce daha bir hevesleniyorum.
Sizin de yakınlarınızda kütüphane varsa orada çalışmanızı öneririm. Dersten alıkoyacak hiç bir nedeniniz olmaz böylelikle. :)
 

çok geçmiş olsun canım
 

Ayy cok iyi olmus bu kutuphane senin icin canim ya ben dün tam isteyken arkadasim aradi sana gelecehim diye.. gece o gittikten sonra bi matematik testi cozup uyudum artik ama üzüldüm bi türlü baslayamadim
 

kütüphanede hiç çalışamıyorum ben dikkatim dağılıyor hemen.

ama evde çalışamayanlar için gerekli tabi
 
pammukşekerim çok geçmiş olsun kuzum
daha önce de hırsızlık olmuştu yanlış hatırlamıyosam. yine de cana geliceğine mala gelsin
en korktuğum şey hırsızla karşı karşıya kalmak, o an istediğini alsın gitsin yeter ki bize zarar vermesin diyorum.
polise söylediniz mi, inş bulurlar
 

vuuuu gerçekten mi başlamışlar çalışmaya desene rakipler hızlı :)) bende çevredeki kütüphanelerden birine akayım bari tembel tembel olmuyo böyle daha da 12 ay var anacım hiç geçecek gibi de gelmiyor valla

bu arada geçmiş olsun canım iyiki sana bişey olmamış giden laptop olsun ne yapalım cana gelmesin de
 
çok geçmiş olsun canım
Çok sağol kuzum. Maddiden ziyade manevi çöküntüsü çok daha fazla oluyor. Allah kimsenin başına vermesin.
Ayy cok iyi olmus bu kutuphane senin icin canim ya ben dün tam isteyken arkadasim aradi sana gelecehim diye.. gece o gittikten sonra bi matematik testi cozup uyudum artik ama üzüldüm bi türlü baslayamadim
Üzülme canım, bugün telafi edersin inşallah. Ben de daha başlayamadım. Sadece video dinleyebiliyorum. Yarınki sınavdan sonra başlayacağım inş. Bu arada pegem'den x yayıncılık ders notlarım geldi. Matematik ve türkçe hariç tüm derslerinkini aldım. O kadar tatlı duruyorlar ki, insanın çalışası geliyor. Tavsiye ettiğin için çok sağol canım.
kütüphanede hiç çalışamıyorum ben dikkatim dağılıyor hemen.

ama evde çalışamayanlar için gerekli tabi
Herkesin ders çalışma sistemi farklı oluyor demek canım. Ben evdeyken o kadar çok oyalanacak, kaytaracak şey buluyorum ki, 1 saat çalışıyorsam diğer 1 saati boş işlerle geçiyor. Kütüphanede de arada dikkatim dağılsa da yapacak bir şey bulamadığım için mecbur derse odaklanıyorum.

Sedefim, çok sağol kuzum. Evet doğru hatırlıyorsun, daha önce biz tatildeyken de girmişti canım. Ama bu sefer biz evdeyken girdi. Ve işin ilginci biz oturma odasında misafirlerle otururken eve girmiş, odamdaki laptopu alıp gitmiş. Adamdaki cesarete bakar mısın? "Ya karşılaşsaydık" diye düşünmekten psikolojim bozuldu valla. Ama biz hırsızlık olduğunu laptopun yokluğunu farkettiğimizde anladık, hırsızlıktan 3-4 saat sonra yani.
Polise söyledik, hatta karşımızda bir iş yeri var, onun kamera kayıtlarında da çıkmış, polis araştıracağız diyor ama pek umudumuz yok açıkçası.
Dediğin gibi cana geleceğine mala gelsin kuzum. Allah fırsat vermesin böyle kötü insanlara.
 

Çok sağol Nur'cum Amin inşallah Allah kimsenin başına vermesin.

Sorma canım rakipler hızlı baya, ben kütüphanede kimse olmaz diye düşünüyordum bir girdim oturacak yeri zor buldum valla
Ama merak etme biz onları sollayacağız inşallah
 

kızlar beni aranıza almcak mısınız?
 

hayde bakalım inşAllah :) mesaj atacaktım posta kutun doluymuş ayol bi boşaltıversen hele
 

adamdaki cesarete bak yaa
valla gece gündüz demicen kilitlicen kapıları ama onlar her delikten giriyolar
ben de gündüz evde tek başımayken kapının bütün her yerini kilitliyorum, üstten bi de demirini çekiyorum
balkon kapıları yaz diye hep açık tabii, 4. kata girmez diyo bizimkiler ama gene de belli olmaz.
çok büyük geçmiş olsun tekrardan şekerim
 

Cok tatlilar dimi seker gibi defterler
Isi biraktiktan sonra bende mi kutuphanede calissam ya :26: gerci evdede calisabilirim odaklanma sıkıntım yok ama deneyecegim merak ettim
Hirsizlik olayini kacirdim ben galiba :26: gecmis olsun canim ya :26: sizin ev kacinci katta yani nerden girmis :44: esim yok ya, bende her gün korkuyorum :18:
 
pamukşeker geçmiş olsun canım,evet kütüphanede gerçekten insan çalışma moduna girse iyi çalışılır,zeytin sende hoş geldin,
 
kütüphane de çalışma fikri güzel ama ben maleseff çalıştığım için ancak akşamları çalışabiliyorum
dershane gibi kütüphane gibi yerlerde çalışmak insanı daha motive eder hırs gelir

 
Sağol canım. Evet, ingilizce bilimsel hazırlık okuyacağım. Yarın sınav var hatta, ondan 55 üstü alırsam hazırlığı geçiyorum. Ama pek de geçmek istemiyorum, çünkü yüksek lisans dersleriyle kpss çalışmalarım sekteye uğrayabilir. Hazırlık daha rahat olur, hem de ingilizcemi halletmiş olurum diye düşündüm. Sen naptın, başladın mı çalışmalara?
Kızlar günaydın,geçmiş bayramınız da kutlarımbu ara,ben bir topiğe girdim derleştim kpss için burasımı olmasa da beni alın yanınıza:18: bende çalışacam sizinle beraber,
Evet canım ben seni hatırlıyorum sanırım. Senin de geçmiş bayramın kutlu olsun.
Yavaştan tempoları arttırmaya başlıyoruz. Gel sen de aramıza.


Canım hoşgeldin aramıza. Burada evinden hazırlanan pek çok arkadaşımız var. Ki dershaneye gitmekle evde çalışmak arasında pek fark yok. Benim dershanem haftasonları sabahtan öğlene kadar mesela. Onun dışında ben de evdeyim. Ama bizim buradaki kütüphanede çalışmayı düşünüyorum.
Uzaktan eğitim dersleri de alacakmışsın, o da çok faydalı olur bence. Ekstra olarak da başka sitelerden ders videoları dinlersin.
2014 yayınları henüz çıkmadı ama biz o çıkana kadar 2013 kitaplarıyla ufaktan başlayalım dedik, pegem'in sitesinde 2013 kitapları aşırı indirimde, bir bak istersen canım. Elinde kitap yoksa işini görebilecek bir kaç kitap alabilirsin.



Ahsencim ben bu konuda aşırı bilgi sahibi olmasam da bilg tek. atamalarının daha fazla olduğunu ve işletme mezunlarının çok yüksek puanlarla atandıklarını biliyorum. Önlisans bana daha mantıklı geldi açıkçası. Yanlış yönlendirmek istemem yine de. Ösym'nin sitesinden 2 bölümün de atama puanlarına ve atama sayılarına bir bak istersen.
 
Son düzenleme:
pammukşeker geçmiş olsun canım Allah bidaha göstermesin böyle kötü bir olay...

ve cevabın içinde teşekkürler hala düşünüyorum işte bi karar veremedim offf
 
Son düzenleme:
ilkay canım sen asker yolunumu gözlüyon,ayy kıyamam,Rabbim tez zamanda kavuştursun
 
ilkaycım bu arada tablo önerini yeni görüyorum. Benim de aklımda bayadır. Yarın hazırlamayı düşünüyorum inşallah. Tabloyu doldurdukça motive oluruz.
 
pammuk şeker ben daha çalışmaya başlamadım dersaneyle parelel başlamayı düşünüyorum şimdilik kafa dinliyorum :)enerji depolayıp başlıcam inş.:)
 
pamukşeker geçmiş olsun canım,evet kütüphanede gerçekten insan çalışma moduna girse iyi çalışılır,zeytin sende hoş geldin,
çok teşekkürler hoşbulduk

pamukşekeri çok geçmiş olsun canım
ne cesaret böyle birşey
en korktuğum şeylerden biridir hırsızla karşılaşmak Allahtan denk gelmemişsinz

murat yayınlarının kitapları var 2014 çıkana kadar idare ederim eski kitapları almak istemiyrm açıkcası
işte müsait oldukça da netten video izliyorum hakan dede tariih ile başladım mesela
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…