2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

ne kadar şanslısın bacım tabı senın yorumunla karsılastıgım ıcın bende öyle suan ıhtıyacın konu anlatımına bakıyorum çok yüzeysel geçişlmiş yeni kitaplar çıksıın Yediiklimin keyifli matematik adlı kıtabını alacagım orda bılmeyenler ıcın 0 dan baslıyormus mat egıtımı bırde uzman karıyerın mat ögreten soru bankasınıda aldımmıydı sonra gaza geldımmıydı degmeyın keyfıme beh
 

hah şöyle
 
Yeni kitaplarin hayirli olsun canim bende de gaza gelecek cok sey varda vakit yok
Vakit bulacağız canım bir şekilde.

İngitere'de yaşıyorum, ama şubat ayına TR'deyim. o zaman bütün konular bitmiş olacak ve sadece soru test deneme sınava hazırlık olacak geriye kalan 5 ay


hadi bakalım, sana kolay gelsin, iki haftada hepsini bitirirsin yeni yeni setler alırsın inşallah

duamı beğendin mi kpss duası
Mükemmel dua. tabi aldığım kitapların 10 tanesinin soru çözmeli kitaplar olduğunu göz önünde bulundurursak 2 haftada bitirmem imkansız

Okulun kendi sınavı daha kolay oluyor canım. Bizim üniversitede kaldırıldı o sınavlar. Eskiden çeviri sınavı yapılıyordu. Bu yıl kaldırdılar sadece sınavla kabul ediyorlar. Benim ingilizcem fena değildir canım anadolu lisesi çıkışlıyım. Ama üniversitede hazırlıktan ve mesleki dil derslerinden muaftım. Öyle olunca kullanmaya kullanmaya zayıfladı. Ama geçenlerde bir dil kursunda sınava girdim. Sınava hazırlanmak için yeterli gramerim var. Seviyem upper intermediate. Ama vakit ayırmıyorum hiç. :26:

Canım ben de bir türlü adamakıllı başlayamadım. işten gelince orucun da etkisiyle sersem gibi oluyordum. Bugün son gün artık çalışmamaya bahanem olamaz.
 

bende bu yıl inşallah kpss ye hazırlancam hayırlısıyla başarırız inşallah
 
kitapseç.com diye bir site var oradan çok uyguna aldık biz.
kitaplar gerçekten çok ucuzdu.
Sağol canım, şimdi baktım oraya, ama pegem'de benim alacağım kitaplar biraz daha uygun şu an. Birazdan dışarı çıkacağım, d&r'da falan bulamazsam pegemden alırım artık.

Heh işte şöyle kuzum. ümitsizlik yok. Pınar çok güzel taktik vermiş. Bu yöntemi matematiğim fena olmamasına rağmen ben de yapamadığım, zorlandığım soru tarzları için uygulayacağım. Ve emin ol çok işe yarıyor, ben sınavlara böyle çalışırdım lisedeyken.
Hep beraber eksiklerimizi halledeceğiz inşallah.


Senin ingilizcen benden çok daha iyi canım, bol kelime ezberiyle yaparsın sen ingilizceyi yds'de. Ben de bir yandan tense'leri tekrar gözden geçirip bir yandan kelime ezberi yapıyorum. Umutsuz bir çırpınış işte benimkisi de. Belki yüksek lisansta hazırlık okurum, en azından ingilizcem gelişir diye de kendimi avutuyorum bazen.:18: Ama tabi önce yüksek lisansa kabul edilmem lazım.

Ders çalışma bir kaç gün için yine yalan oldu bende de canım, yine dışarı çıkmak durumundayım,ama iftara evde olacağım belki akşam bakarım biraz birşeylere.
 
Bayramınız kutlu olsun bebeklerimm İyi bayramlar hepinize. Bayramdan sonra hiç bir bahane kabul etmiyorum, hepimiz tam kadro toplanıp sıkı bir ders çalışma programı içine gireceğiz.
Kısaca bayramdan sonra hepimiz bomba gibi geliyoruzz.



Evet canım o zaman bahanemiz kalmıyor cidden. Birbirimizi daha iyi motive ederiz. Moral motivasyonu düşürmeyiz inşallah bir daha.
İnşallah kuzumm. Bayramdan sonra bekliyorum mutlaka.:13:


bayramdan sonra hem bebek hem sınav çalışmalarına başlayacağım inşallah hedef 90

Hem bebiş hem kpss çalışmaların mutlu sonuçlanır inşallah canım. Bayramdan sonra hep beraber başlıyoruz yoğun çalışmalara.
 
bugün bir Kpss arkadaşım oldu :))

benimle aynı yaşta, benzer bölümde, yüksek lisansı bile benzer konulardan, evlilik günümüz bile iki gün arayla farklı (ama o benden 1,5 sene sonra evlenmiş), her şeyimiz benzer ve TR'de Ankara'da iki sokak altımda oturduğunu öğrendiğim bir arkadaşım oldu

çok çok şaşırdık konuştukça şok üstüne şok yaşıyoruz, sabah buluştuk akşama kadar ayrılamadık, o da benim gibi 2014 kpss gk-gy ve dil sınavına hazırlanıyor ve aynı kütüphaneye üyeyiz, dedik bu kadarı anca kader olabilir, bize birileri oturun ve birlikte ders çalışın diyor

ve bu pazartesi birlikte kursa yazılıyoruz, planımız sabah erkenden kütüphanede buluşup eşlerimizin dersleri bitene kadar kpss çalışmak, sonra bizim kursumuz başlayacak oradan ingilizce konuşma derslerine girmek, acayip verimli geçeceğine eminim.

ve ben 63 o 62 kilo, dedik hadi başlamışken kilo işini de aradan çıkaralım, birlikte zayıflayalım

hep İngilizlerle takılıyordum ama Türkçe dertleşmeye başlayınca inanılmaz iyi geldi
 
Çok sevindim canım.
 
kızlar ben matematiğe eski yayınlardan çalışsam ne olur...Başka kaynak yok elimde...Benim mat çok kötü bu arada...
 
kızlar ben matematiğe eski yayınlardan çalışsam ne olur...Başka kaynak yok elimde...Benim mat çok kötü bu arada...

yediiklim keyifli matematik ve antremanlarla matematik işini görür canım temelden anlatıyor. Ben geçen sene onlarla çalıştım. Video izlersin ardından pekiştirirsin bol soruyla. Bir de mustafa kapuzun videolu soru.com sitesi vardı soruları videolu şekilde çözüyordu. yani bi test sayfası koyuyor çözemediysen üstüne tıkla musti sana anlatsın :)


Kızlarrr beni de aranıza alır mısınız ?
 

Bende de yediiklimin kitabı var ama senin tavsiye ettiğin değil canım...Sınavdan kaç aldın peki ?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…