2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

soru çözme topiğine yazayım derken buraya yazmışım,dersten beynim sulanmış olablr

yenimi başlıcaksın sen canım ?
lisanstın sanırım geçmişte gözüme çarpmıştı
sen hangi kaynaklardan çalışıyosun / çalışacaksın ?
başka sorum yok öptüm

Evet lisansa giricem. Yeni başladım diyelim. Ben uçak mühendisiyim doktoramı yapıyorum. Bir deneme çözdüm iyi geldi netlerim ama puan hesaplamadım nasıl hesaplanıyor bilmiyorum. Bir de bana p7 puan türü lazımmış. İngilizce de oluyor içinde. p7den en az 80 alıp, İngilizce sorularının %70 ini doğru cevaplamam gerekiyor. İngilizceye ağırlık vericem şimdi. Ona hiç bakmadım.. Yani bu koşulları sağlayınca bir de kurumun yazılı ve sözlü mülakatlarına giriliyormuş hepsinin ortalaması alınıp nihai not veriliyormuş :18:

İhtiyaç yayınlarının soru bankası setini aldım. Bir de pratik ders notları kitabını. Vatandaşlık ve tarih çalışmam gerekiyor biraz.

Umarım kadro falan açılır. Açılmazsa boşa gitmesin çünkü girebileceğim 2-3 tane kurum var.

uuu senin daha zormuş canım ya Allah kolaylık versin sıkı bi çalışmayla halledersin zaten
inşallah kadro açılır emeklerin boşa gitmez
herkes emeğinin karşılığını alır umarım
ihtiyaç en iyi zaten bende ihtiyaç başta olmak üzere ilerliyorum tabi biçok kaynakdan da bakıyorum bakalım nolucak

Benim bir de bir yandan birkaç lisans dersine bakmam gerekiyor işte. Bu ayrıntıları zar zor öğrendim kurumdan biriyle iletişime geçip bir şekilde hiçbir yerde yazılı bir şey yok..

Umarım emeklerimiz boşa gitmez..

canım bende sana katılıyorum şansımı kaybetmek istemiyorum bitmeyen sorunlara rağmen çalışıyorum. inş başarırız.

bir an önce sıkıntılarından kurtulursun inşallah ve daha da bir verimli çalışıp kazanman dileğimle

teşekkür ederim arkadaşım inş bitecek resmen başımızda kara bulutlar dolaşıyor ama ben artık üzülmekten yoruldum insan zamanla herşeye alışıyor önemli bir sağlık problemi olmadığına şükrediyorum.

arkadaşım hem çalışmak hem de kpss ye hazırlanmak çok zor ama az zaman kaldı kendini zorlaman lazım hiç yoktan akşam eve gelip bir saat dinlendikten sonra bazı işlerini erteleyerek en az iki saat çalışman lazım tabi verimli olmak lazım bir de nasıl bir şirket bilmiyorum iş yerinde ders çalışmak için bir fırsatın olursa değerlendirmelisin inş zaman yaratıp hedefini ulaşırsın

canım ben öncelikle ihtiyacın sonra beyaz kalemin çözümlü soru bankalarını tavsiye ederim. özellikle çözümlü olanları tercih etmelisin bende data nın vatandaşlık ve tarih soru bankası da var soru sayısı fazla soru cevap kısımları da var biraz ayrıntılı ama kendin inceleyip alabilirsin türkçe de ihtiyaç ve beyaz kalemle sınırlı kaldım netlerin iyi geliyor çünkü ama matematikten de en son fem akademi matametik soru bankasını aldım çözümlü değil ama güzel soruları var. aklıma gelirse yazarım yine

Merhaba ben daha yeni başladım önerdiğiniz yayınları not ettim özellikle aradığım vidyoyu buldum çok teşekkür ederim paylaşım için

kızlaaaaar... günlerdir hiç biriniz paylaşım yapmamışsınız bende ancak bakabildim ama hiç bu kadar boş görmemiştim burayı merak ettim sizleri iyisiniz dimi topik terk edilmiş gibi huzursuz oldum. neyse tekrar girer bakarım sonra şimdi masa başına dönüyorum. sevgiyle kalın

Cep telefonunuzdan filan girip konu soru cevap şeklinde tekrar yapmak için bir site,
cep telefonunda oyunla vakit geçirecegimize bence faydalı bir yer, açıkçası benim hoşuma gitti,
denemek isterseniz http://kpsstekrar.com/
hepimize kolay gelsin...

Son düzenleme:
günaydınlarrr dahaa mı çok çalışıosunuzzz :26: hiç böyle boş kalmazdı burasııııı :44:

kızlarr hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyor neler yapıyorsunuz??? Ben hem kpss hem açıköğretimidare etmeye çalışıyorum ilk zamanki çalışmalar nerrrdeee bazen umudum kırılıyor ama hemen toparlanıyorum şu aralar daha da bi sarıldım gibi konularm tarih ve matematik bitti üçüncü tekrarlara başladım.Pamukşekeri göremediğimden tabloya yazdıramaadım ama olsun coğrafya dersaneyle gidiyorum test çözee çöze sindire sindire gidiyorum artık bakalım vatandaşlık nerdeyse hiç kendim çalışmadım dersanede hocayı dinliyorum okadar nasıl olcak bilmiyorum ahh ahh

Bu arada matematik keyifli matematik kitabını aldım başlıyorum inşallah

Son düzenleme:

selammm canımm keyifli matematik sıfırdan temelden başlayanlar için mi?

selammm canımm keyifli matematik sıfırdan temelden başlayanlar için mi?

Canım ben adını cok duymustum ondan aldım :)) tamamen temelden değil ama kolaydan zora doğru gidiyor yani biraz pratiklik kazanmak için aldım 60 soru çözdüm zorluk derecesi idare eder çok zor değildi ama.Eğer benim iyi bi temelim var ful soru çözüyim dersen ben tavsiye etmiyorum dedim ya ben bununla başlayıp pratiklik kazanıp öyle zor sorulara geçiyim diye aldım bu kitabı.Birde benimki çözümlü soru bankası canım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…