2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

mrb cnm bende yeni basladim vatandasliga ilk konusundayim ama cok sıkıldım ihtiyaç in kitabından çalışıyorum ne yapcam bilemedim
kuzum ber bir anlasam sanada söyleyecem ama çözemedim gittii :26: vatandaşlıktakı yargı konusunu 3 kitaptan çalıştım 300 soru çözdüm dahada çözecem ama hala yanlış hala yanlış moralim yerlerde tatlımmm

senin nasıl gidiyor kuzum çalışmalarr

İdare edr fistgm bu hafta pek verimli calisamadm yani yaptgm planlamaya uyamadm tam anlamıyla 2-3 gün hastalıktan kolumu kaldiramadm sonrasnda da misafir geldydi gittiydi sen onlara gittydn derken haftam uçtu gitti ama yinede gece calismaya calstm elmden geleni yaptm..napiimm bu haftada böyle olsn canim saolsn ama bundan sonra bukadr taviz vermiycem calismalarmda yine sağlık sozkonusu olursa ona bisey diyemem ama keyfiyetten gezmeye tozmaya son cok bunalirsam odullendirirm kendimi..kuzucum anysada bana en kolay gelen yargi konusu oldu sen niye zorlandn bebegm nerde takiliyon genelde yanlislarn nerde cikiyo???

ya kuzzum tamam diyorum sorulara gelince kalıyorummm şimdide baktım youtubeye anlatan video varmı diye ordada pek bişey bulamadım

Kızlaaaar Merhaba ben geldim. :)

5 dakika önceye kadar kpss ye hangi alandan gireceğini bile bilmeyen ben.. Yarından itibaren bir şeyler yapmaya karar verdim. Biraz kendimden bahsedeyim.

Uçak mühendisiyim. (Doğru yerdeyim değil mi? ) Üniversitede doktora yapıyorum. KAdrom yok. Sözleşmeli proje çalışanıyorum. Ama hoş olmayan şeyler yaşadım. Okuldan ayrılıcam ne yapacağım belirsiz birkaç haftadır düşünüyorum. Kpss ye girmeye karar verdim. Belli mi olur belki bize de kadro açılır..

Savunma sanayi müsteşarlığı genelde uçak mühendisi alıyor. Başka nerelerde çalışabilirim inanın bilmiyorum.. Bilginiz varsa beni aydınlatırsanız çok sevinirim. Hani devlette genel mühendis alan kadrolar oluyor mu?

Açıkçası bana sınav olsun verin çalışıyım. Sistemli çalışırım severim böyle şeyleri. Konu okuyim test çözeyim tam bu sistem için aranan öğrenciyim Bana kitap tavsiye ederseniz çok sevinirim. Konu anlatımına pek ihtiyacım olmaz gibime geliyor. Daha çok soru çözümü ve çözümleri olan kitaplar olursa güzel olur değil mi? Öyle şeyler var mı?

Bir de bir soru daha. Şimdi bu kadrolar açılıyor. E ingilizce şartı da oluyor ya kiminde. Ben ieltsten 6.5 almıştım. ieltsle ilgili bir şeyler duydum geçen gün. Bu durum memurları da etkileyecek mi? Bilginiz var mı? Tekrardan toefl a girmek mi gerekir..

ya kuzzum tamam diyorum sorulara gelince kalıyorummm şimdide baktım youtubeye anlatan video varmı diye ordada pek bişey bulamadım

Offf ya en gick oldgm durum bisuru şey yazmstm sana int.koptu yazdklarm gitti tekrar yaziyom..kuzucum soru çözümüne dönmem lazm kisaca biraz önce YAZDIKLARIMI şöyle ozetleym sana ben calisirken kisa notlar tuttum ornegin any.mah kac kisidr kim secer gbi soru cozerkende takildgm yerlere o kagttan baktm ve bu konuda her konu gbu soru cozecoze yerlesiyo ben enaz 500 cozmusumdr ve soyle de bi durum var herşeyi konu anlatmlidan ogrenemiyosn bensoru uzerinden de kitaplarda yer almayan ayrntilar ogrendm farklı kaynagn faydasi da bu..dogrudurst video bulamadgm icn kitaptan calstm...

Beni sallamadınız ama ben kitap bakıyodum kaç saattir
[h=1][/h]Konu anlatımı istemiyorum. Konu anlatımlarına eksik olduklarıma internetten çalışırım. Zaten muhtemelen sözellerde takılcam okunacak şeyler için almak istemiyorum..

[h=1]İhtiyaç KPSS 2014 Genel Yetenek Genel Kültür Çözümlü Modüler Soru Bankası Seti (Tamamı Çözümlü 6657 Soru)[/h]

Şu kitap nasıl? Hepsiburadada 47 lira... Alsam mı sizce.. Yoksa sen yine de konu anlatımlı al mı dersiniz :) O da 55 lira..

Son düzenleme:

canım aramıza hoşgeldin ben yeni gördüm yazdıklarını elimden geldiği kadar yardımcı olim dedim bende su ürünleri mühendisiyim şunu söyleyebilirim ki zaten matematikten bir sorun yoktur genelde genel kültürde sıkıntı oluyor en azından bende öyle bence 1 tane konu anlatımlı bir kitabın olması gerekiyor benim elimde ihtiyaç yayınlarından ve beyaz kalemden 2 si varr soru bankası olarakta yediiklim her dersten çözümlü soru bankası seti var . data, fem, x yayıncılık ,uzman kariyer ,pegemm, bunlar olabilir yargıyı tavsiye etmiyorum soru yanlışı çok ama yine sorularını görmek için de alabilirsin tabi ki ayrıyeten de netten videolardan da yararlana bilirsin
bizim birde soru topiğimiz var orayada her pazartesi öğleye kadar herkes 1 haftalık soru sayısını yazıyor ençok soru çözen 3 kişi derecelendiriliyor bu bizi çalışmamızı tetikliyor mesela bu gün soru bildirimimz var
sana söyleyebileceklerim şimdilik bu kadar canım işallah bir yardımım dokunmuştur şimdidn iyi çalışmalr

Canımm cevap verdiğin için çok teşekkür ederim..

Tamam ben de en sonunda ne kadar kendime güveniyorum dediysem detayları okudukça konu anlatımlı almaya karar verdim.. Bugün siparişimi vericem.. Konu anlatımlı setlerin içinde soru yoğunluğu nasıl?

Peki ihtiyaçın konu anlatımlı seti mi yargınınki sence? :26:

Kararsız kaldım ama ihtiyaç daha çok beğeniliyor sanırım..

Bir de toefl çalışcam temmuz sonu gibi de toefla girsem. Kafam bayağı yoğunlaşıcak demek benim şimdi. Bir yandan da doktora dersleri ve çalıştığım proje. Kendimi çok iyi programlamam lazım sanırım..

Ben de soru bildirimlerinize katılmak istiyorum ama kitap yarın veya öbür gün geçer elime heralde. Bir de sizin kadar yoğun çözemicem ama olduğu kadar..

canım ihtiyaç konu anlatımı sıkmıyor ama konu bitiminde 1 test veriyor oda çözümlü yargı konu anlatım yok elimde onunla ilgili bir bilgim yok bende beyazkalem var ondada konuyu anlatınca 3 test vermiş çözümlü değil sadece cevap anhtarı var ama yoğun anlatıyor tabiki soru topiğinede katıl sıkıntıdeğil soru bildirimini gelecek pazartesi yaparsın ne kadar çözebilirsen okadar allah yardımcın olsun kuzum çok yoğunmuşsun ama elimizden geleni yapacazzz

1 konu anlatımı ve 1 soru bankası alıyorum o halde. Allahım battım ben. 4 ayda bi de bitmez ki bu kitaplar yaaa.. Size zor yetişirim ben :18: Yok yok ben sadece soru bankası alayım ihtiyaçın. Konu anlatımı için cep kitap falan alıcam. Çünkü her şeye öyle detaylı çalışamicam biliyorum ((

Büşraammmm haklısın canımmm insan istermez bi umutsuzluga bıkkınlığa düşüyo malesef bende yeni konuya başlamadan baştan aldım bi soru çözdükçe yanlışlar çıkıyo zaten ortaya aynen elimizden geleni yapalımda gerisi Rabbimin bileceği iş.

ooof kızlar ben özel bir şirkette çalışıyorum eve yorgun gidiyorum haliyle... Bide eve gidip dinlenip yemek yiyip spor yapıp ders çalsşmak ooof epey zorluyor beni günlerdir de bir tane bile soru çözmedim yaaa ve 25 yaşındaym artık yeter devlete atanmak istiyorum Allah'ımın izniyle

tarihe ikinci kez yeniden basladım herseyi unutmusum umutsuzluga kapılmadan kalan zamanımı en iyi sekilde degerlendirmeye calısacagım. birde birsey sormak istiyorum beyaz kalem yayınlarının soru bankaları nasıl osym ye yakın sorular cıkıyor diye duydum elinde bulunanlardan yorum bekliyorum :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kpss konusunda desteğe ihtiyacım var yardımlarınızı rica ediyorum. Çok fazla yazı okudum ama sorularıma en rahat kadınlar kulubunde cevap bulurum diye düşündüm lisans mezunuyum. Daha önce hiç kpss ye girmedim hatta düşünmedim bile oyüzden inanılmaz fransızım bu konuda sanırım kayıtlar mayısın ilk haftası. sınavda temmuz 2014 tek bildiğim bu. Hangi kitapları almalıyım B grubumuyum başlasam yetiştirebilirmiyim. Bana destek olurmusunuz:26:

arkadaşlar gerek motivasyon eksikliğinden gerekse çeşitli nedenlerden dolayı hala çalışmaya başlayamayan varsa moralini bozmasın. 4 ay hatrı sayılır bir süre zarfı. kitaplara boğulmaktansa taktik belirleyerek çalışmak çok çok faydalı olacaktır. ben 2008de kpssye girmiş ve kazanmış biri olarak söylüyorum, sayısalım iyiydi, coğrafyayı biraz yapabiliyordum ama tarihten hiçbirşeyyy bilmiyordum ve sınava (tarih) çalışmaya karar verdiğimde 20 gün vardı :18: işin kötüsü tarih kitabını elime aldığımda hangileri önemli hangileri önemsiz onu bile ayırt edemeyecek kadar tarih özürlüydüm. son 4-5 yılda çıkmış soruları buldum, kitapta o kısımları işaretledim. (hangi konulara eğilmem gerektiğini buldum) kitabı bu şekilde işaretledikten sonra sadece o konulara baktım ve sorularını çözdüm. (tabiki yeterli değil ama az zamanım kaldığı için, başka çarem yoktu) ilk başlarda 30 soruda 4-5 tane zor yapıyordum (onlar da bilgi sorusu olmayanlar sınavda 15 tane netim vardı. fena bir sonuç sayılmaz

bu başlığı ilk sayfalarından okuyacak kadar zamanım olmadı fakat yıllarca birçok sınava hazırlanmış biri olarak, özellikle zaman daraldıkça neler yazıldığını tahmin edebiliyorum. bu yüzden tecrübemi sizlerle paylaşıp, umutsuzluğa kapılmak üzere olan arkadaşlara biraz olsun umut vermek istedim hepinize kolay gelsinnnnn...

Son düzenleme:

vatandaşlıktan data yayınlarını tercih edebilirsiniz
diğer derslerden de ihtiyaç veya yedi iklim olabilir.
konu anlatımlarından ziyade bol bol soru bankası edinin kendinize mesela data, yedi iklim, ihtiyaç, uzman kariyer gibi
her hafta da türkiye geneli denemeleri çözmeye çalışın.. çıkmış soruları mutlaka çözün ki az çok nerelerden ne tarzda sorular çıktığını görürsünüz..

Son düzenleme:

işte hani tam olarak hangi dersler. İnanın Kpss ye dair hiç bişey bilmiyorum biraz kitapları araştırayım dedim set halinde satılıyor sanırım "alan bilgisi" "eğitim bilimleri" genel yenetek genel kültür falan şeklinde setler var ben hangi dersleri çalışmam gerektiğini dahi bilmiyorum:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…