-
- Konu Sahibi PammukSeker
- #4.341
kuzum ber bir anlasam sanada söyleyecem ama çözemedim gittii :26: vatandaşlıktakı yargı konusunu 3 kitaptan çalıştım 300 soru çözdüm dahada çözecem ama hala yanlış hala yanlış moralim yerlerde tatlımmmmrb cnm bende yeni basladim vatandasliga ilk konusundayim ama cok sıkıldım ihtiyaç in kitabından çalışıyorum ne yapcam bilemedim
senin nasıl gidiyor kuzum çalışmalarrBugün bende yargi calisiyorm kuzucum simdi soru cozcem..senn ne alemde var mi sorun yasadgn kisim?
senin nasıl gidiyor kuzum çalışmalarr
ya kuzzum tamam diyorum sorulara gelince kalıyorummm şimdide baktım youtubeye anlatan video varmı diye ordada pek bişey bulamadımİdare edr fistgm bu hafta pek verimli calisamadm yani yaptgm planlamaya uyamadm tam anlamıyla 2-3 gün hastalıktan kolumu kaldiramadm sonrasnda da misafir geldydi gittiydi sen onlara gittydn derken haftam uçtu gitti ama yinede gece calismaya calstm elmden geleni yaptm..napiimm bu haftada böyle olsn canim saolsn ama bundan sonra bukadr taviz vermiycem calismalarmda yine sağlık sozkonusu olursa ona bisey diyemem ama keyfiyetten gezmeye tozmaya son cok bunalirsam odullendirirm kendimi..kuzucum anysada bana en kolay gelen yargi konusu oldu sen niye zorlandn bebegm nerde takiliyon genelde yanlislarn nerde cikiyo???
ya kuzzum tamam diyorum sorulara gelince kalıyorummm şimdide baktım youtubeye anlatan video varmı diye ordada pek bişey bulamadım
Beni sallamadınız ama ben kitap bakıyodum kaç saattir
[h=1][/h]Konu anlatımı istemiyorum. Konu anlatımlarına eksik olduklarıma internetten çalışırım. Zaten muhtemelen sözellerde takılcam okunacak şeyler için almak istemiyorum..
[h=1]İhtiyaç KPSS 2014 Genel Yetenek Genel Kültür Çözümlü Modüler Soru Bankası Seti (Tamamı Çözümlü 6657 Soru)[/h]
Şu kitap nasıl? Hepsiburadada 47 lira... Alsam mı sizce.. Yoksa sen yine de konu anlatımlı al mı dersiniz :) O da 55 lira..
canım aramıza hoşgeldin ben yeni gördüm yazdıklarını elimden geldiği kadar yardımcı olim dedim bende su ürünleri mühendisiyim şunu söyleyebilirim ki zaten matematikten bir sorun yoktur genelde genel kültürde sıkıntı oluyor en azından bende öyle bence 1 tane konu anlatımlı bir kitabın olması gerekiyor benim elimde ihtiyaç yayınlarından ve beyaz kalemden 2 si varr soru bankası olarakta yediiklim her dersten çözümlü soru bankası seti var . data, fem, x yayıncılık ,uzman kariyer ,pegemm, bunlar olabilir yargıyı tavsiye etmiyorum soru yanlışı çok ama yine sorularını görmek için de alabilirsin tabi ki ayrıyeten de netten videolardan da yararlana bilirsin
bizim birde soru topiğimiz var orayada her pazartesi öğleye kadar herkes 1 haftalık soru sayısını yazıyor ençok soru çözen 3 kişi derecelendiriliyorbu bizi çalışmamızı tetikliyor mesela bu gün soru bildirimimz var
sana söyleyebileceklerim şimdilik bu kadar canım işallah bir yardımım dokunmuşturşimdidn iyi çalışmalr
canım ihtiyaç konu anlatımı sıkmıyor ama konu bitiminde 1 test veriyor oda çözümlü yargı konu anlatım yok elimde onunla ilgili bir bilgim yok bende beyazkalem var ondada konuyu anlatınca 3 test vermiş çözümlü değil sadece cevap anhtarı var ama yoğun anlatıyor tabiki soru topiğinede katılCanımm cevap verdiğin için çok teşekkür ederim..
Tamam ben de en sonunda ne kadar kendime güveniyorum dediysem detayları okudukça konu anlatımlı almaya karar verdim.. Bugün siparişimi vericem.. Konu anlatımlı setlerin içinde soru yoğunluğu nasıl?
Peki ihtiyaçın konu anlatımlı seti mi yargınınki sence? :26:
Kararsız kaldım ama ihtiyaç daha çok beğeniliyor sanırım..
Bir de toefl çalışcam temmuz sonu gibi de toefla girsem. Kafam bayağı yoğunlaşıcak demek benim şimdi. Bir yandan da doktora dersleri ve çalıştığım proje. Kendimi çok iyi programlamam lazım sanırım..
Ben de soru bildirimlerinize katılmak istiyorum ama kitap yarın veya öbür gün geçer elime heralde. Bir de sizin kadar yoğun çözemicem ama olduğu kadar..
canım ihtiyaç konu anlatımı sıkmıyor ama konu bitiminde 1 test veriyor oda çözümlü yargı konu anlatım yok elimde onunla ilgili bir bilgim yok bende beyazkalem var ondada konuyu anlatınca 3 test vermiş çözümlü değil sadece cevap anhtarı var ama yoğun anlatıyor tabiki soru topiğinede katılsıkıntıdeğil soru bildirimini gelecek pazartesi yaparsın ne kadar çözebilirsen okadar allah yardımcın olsun kuzum çok yoğunmuşsun ama elimizden geleni yapacazzz
Sibelim, canım benim senin de kadınlar günün kutlu olsun.
Ama ondan sonra yazdıkların hiç hoşuma gitmediGüvenimizi kaybetmek asla yok canım. Bak mesela ben tarihi bitirmiştim eylül gibi, şimdi 2. kez tekrar ediyorum ve resmen daha önce hiç çalışmamış gibiyim. Hala bir sürü yanlışım çıkıyor denemelerde ama bıkmadan yılmadan çalışmak zorundayız tatlım. Önümüzde daha vakit var, hele ki senin için daha da vakit var. Gerekirse 5 kere tekrar edeceğiz konuları ama özgüvenimizi yitirmeyeceğiz. Biz elimizden geleni yapalım, gerisi Rabbimin takdiri. İnşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız kuzum. Moralini yüksek tut.
Kpss konusunda desteğe ihtiyacım var yardımlarınızı rica ediyorum. Çok fazla yazı okudum ama sorularıma en rahat kadınlar kulubunde cevap bulurum diye düşündümlisans mezunuyum. Daha önce hiç kpss ye girmedim hatta düşünmedim bile oyüzden inanılmaz fransızım bu konuda sanırım kayıtlar mayısın ilk haftası. sınavda temmuz 2014 tek bildiğim bu. Hangi kitapları almalıyım B grubumuyum başlasam yetiştirebilirmiyim. Bana destek olurmusunuz:26:
vatandaşlıktan data yayınlarını tercih edebilirsiniz
diğer derslerden de ihtiyaç veya yedi iklim olabilir.
konu anlatımlarından ziyade bol bol soru bankası edinin kendinize mesela data, yedi iklim, ihtiyaç, uzman kariyer gibi
her hafta da türkiye geneli denemeleri çözmeye çalışın.. çıkmış soruları mutlaka çözün ki az çok nerelerden ne tarzda sorular çıktığını görürsünüz..