- 3 Şubat 2014
- 414
- 32
-
- Konu Sahibi PammukSeker
- #4.421
darısı başıma inşallah:13: seninde istediğin olur inşallah
Bana zaman yetmiyor siz de durum nedir ? nasıl hızlandınız kızlar ?
hayırlısı olsun inşallah.... en güzel ve gecikmemesi gereken tek kariyer annelik benim için gecikti genç yaşta anne olmak isterdim ama şartlar elvermediDarısı başınıza inş:) benim bu aralar en çok istediğim iyi bir anne olmak :)) a grubuna bu yıl denemek için gireceğim. seneye daha ciddi hazırlanabilirim belki. ama onun kadrolarında da genelde rotasyon var, tam düzenimi kurmuşken şehir şehir gezmek de istemiyorum. ne diyelim hayırlısııı olsun...
Merhabalar çok dertliyim bu aralar kpssden yana. Herkes konuları bitirip tekrar aşamasındayken ben yeni başlıyorum üstelik dershaneye de geç başladığım için loopp diye daldım konuların ortasına herkes benden bir adım önde moral denen bir şey kalmadı. Hızlandırılmış kurs açıldı hafta sonları ona gideyim dedim hızlandırılmış kurs ya, her şey mi genel hızlı olur. E lisans neydi pardon? Detay.. Hafta içi git ortadan devam et hafta sonu baştan al. Çok karışığım arkadaşlar çokk.. Dershaneyi bırakıp sıfırdan kendim başlamak istiyorum böyle iyice strese girdim. Bi el atın durumuma yaklaşık 2.5 ay kalmışken sıfırdan başlayanlar naaapmalk neetmeli nerelere gitmeli? Oy dağlar karstik dağlar, tektonik ovalar.. :))
kızlar selamm. baya konuşmussunuz hepsini okuyamadım amaa biri bana yardım edebilirmiiii :18: Kpss b grubu tarih kitabı arıyorum detaylı anlatımı olan elimde bulunan kitabım fazlasıyla eksikönerisi olan varmııı yardım please. Ve yeni sistemden kullananlar önerirse çok güzel olur :26:
ben ihtiyac yayınlarından calıstım datanın soru bankası cok hosuma gitti onun konu anlatımınıda alabilirsin bence
selamlar ben de kendimi sınamak için bu yıl kpssye gireceğim inş.
başvurular ne zaman?
ben uzman kariyerin 2014 yeni sitstem 5li soru bankası setini aldım internet sitesinden ve soruları başlangıç-düzey geliştirme ve ileri düzey şeklinde yani kolay-orta-zor diye 3 aşamalı.
iş yerime götürdüm, boşluklarımda ve öğle aralarında çözmeye çalışıyorum, evde hiç bakma fırsatım yok, bi de karacan akademinin konu anlatımlı seti var gk gy, dediğim gibi çalışamıyorum artık nasipte ne varsa o :)
çalışanlara Rabbim emek ziyanlığı vermesin, hepinize başarılar:)
evet ben memnunum tavsiye ederim:) başarılarcanım merhaba
başvurular mayısın 5inde başlıyor.
uzman kariyerden aldığın kaynaktan memnun musun bende almayı düşünüyorum?
Canim merhaba. Pamuk un tasindigindan dolayi evde neti yokmus telden girip bakabiliyor. Dun soru cozme sayfamiza yazdi.orasi guncel oraya beklerim.soru cozumundede yardimci oluyoruz birbirimize.pamuğumm büşram gittinn gidiş o gidiş
kimsecikler yok artık eskisi gibi
2012 de ben topikleri takip ediyodum beraber soru falan çözüyolardı hep
bizde yazan kaçıyo
Allah kolaylık versin herkese
evet ben memnunum tavsiye ederim:) başarılar