- 16 Eylül 2013
- 1.435
- 349
-
- Konu Sahibi PammukSeker
- #4.281
merhabalar :)
sözel mantık ve sayısal mantık ile aranız nasıl? ben çözmekte zorlanıyorum ve çok uzun sürede çözebiliyorum sınavda nasıl yapacağım sürem yetmez diye korkuyorum
kizlar selam kolay gelsin
ben kasim ayindan beri bakmaya calisiyorum 15 aylik yaramaz bir kizim var misafir ev temizligi su bu derken surekli ders calismalarkm erteleniyo motivasyonum dagiliyo
matematikten yizde karisim problemlerindeyim tarihten ise 20. yy osmanli devletindey diger derslere hic bakmadim daha
onumde 4 ayin var bolumum cevre muh en az 88 almaliyim sizce bun4 ayiniyi degerlendirsem
yuksek puan alabilitmiyimgunde 8 saat yeterli mi sizce bana birsey soyleyin kizlar olurmu ki sizcee
hoş geldin aramıza canımmerhabalar bende katılabilir miyim gruba acaba ?
ah kuzucum beniimm. Artık hep başınızdayım hiç gitmeyeceğim inşallah.4 ayı iyi değerlendirmek lazım işte canım benim zaman öylee hızlı geçiyorkiiii :18::18::18:
ayy oh be pamukşeker mesajını alıntıladı yazısını görmeyi özlemişimmmsakınn gitmee bidaaa
sabah osmanlı tarihi kültür medeniyeti bitirdimmm bayaa soru çözdümm şimdi hakan dede den dinlicemm bide buraya bakıyım dedimm..yavaş yavaş sona gelmek bile güzel bi konu bitirince bile nasıl hafifliyo insan bi yandan da daha çok strese giriyo gerçi
Allahımmm hepimizin emeklerinin karşılığını versin inşallah
zaman çabuk geçiyo canımm evet siz sınavdan çıkınca bizdaha o stresle boğusuyo olucaz
Tabikii, hoş geldin aramızamerhabalar bende katılabilir miyim gruba acaba ?
Canım merhaba, günde 8 saat çok iyi bir zaman ders çalışmak için bence. Özellikle de benim gibi iş ve kpssyi bir arada götürenler için.Üstelik benim atanabilmem için 90-95 civarı bir puan almam gerek.kizlar selam kolay gelsin
ben kasim ayindan beri bakmaya calisiyorum 15 aylik yaramaz bir kizim var misafir ev temizligi su bu derken surekli ders calismalarkm erteleniyo motivasyonum dagiliyo
matematikten yizde karisim problemlerindeyim tarihten ise 20. yy osmanli devletindey diger derslere hic bakmadim daha
onumde 4 ayin var bolumum cevre muh en az 88 almaliyim sizce bun4 ayiniyi degerlendirsem
yuksek puan alabilitmiyimgunde 8 saat yeterli mi sizce bana birsey soyleyin kizlar olurmu ki sizcee
Ah kıyamam ya. Bu süreçte ne çok fedakarlıklar veriyoruz.Bu 4 ay su gibi gececek sanki( ama su koyvermek yok bundan sonra daha siki calisacagiz. kizlar inanin oglum uyusun yada oyuna dalsinda calisiyim diye icim gidiyor en ufacik ani bile bos gecirmek istemiyorum. Dogru duzgun temizlik bile yapmiyorum esim diyo eskiden aksam yemeklerimiz bi baska olurdu tatlilarini ozledim diyo ama ne apalim bu senede boyle olsun diyorum. bi arkadas is kura atanmis baska bi arkadasim 96 almis atanmis oyle motive ettiki beni kiskanmadim ama hirs yaptim ins bizde atanacagiz...
Hadi ders basina opuldunuz...
hoşbulduk tatlım. Sen taşınmıştın dimi? İnşallah eski tempomuza geri döneriz dediğin gibi canım. Ben son 2 haftadır iyi gibiyim inşallah hep böyle devam eder. Sen de bir an önce toparlan canım.hoşgeldin büşracım iyi ki geldin bende geri dönmüş gibiyim zaten bir sürü dert sorun problem bahane değil belki ama beni de benden aldı inşallah eskisi gibi olacağız
merhaba canım. sayısal ve sözel mantık için çözümlü soru bankaları alıp çalışabilirsin. Bol soru çözmek gerekiyor halledebilmek için, inşalllah üstesinden gelirsinmerhabalar :)
sözel mantık ve sayısal mantık ile aranız nasıl? ben çözmekte zorlanıyorum ve çok uzun sürede çözebiliyorum sınavda nasıl yapacağım sürem yetmez diye korkuyorum
Merhabalar.Bende 2014 kpss ye hazırlanıyorum yaklaşık 2 aydır hemde evde 9 aylık ikizlerim var gerçi yardım edenim var ama yinede zorlanıyorum.
Herkese kolaylıklar diliyorum.
ah kuzucum beniimm. Artık hep başınızdayım hiç gitmeyeceğim inşallah.ben de çok özledim sizi canım
Ayrıca o güzel duana koca bir AMİİNN
Sen çalışıyor musun hala canım?
Tabikii, hoş geldin aramıza
Canım merhaba, günde 8 saat çok iyi bir zaman ders çalışmak için bence. Özellikle de benim gibi iş ve kpssyi bir arada götürenler için.Üstelik benim atanabilmem için 90-95 civarı bir puan almam gerek.
Ama sana tavsiyem her dersten çalışmaya başla canım. Dersleri bitirmeyi bekleme. Hepsini bir arada götür. Sonra bol bol soru çözüp tekrar yaparsın.
Ah kıyamam ya. Bu süreçte ne çok fedakarlıklar veriyoruz.Rabbim emeklerimizi zayi etmez inşallah kuzum
hoşbulduk tatlım. Sen taşınmıştın dimi? İnşallah eski tempomuza geri döneriz dediğin gibi canım. Ben son 2 haftadır iyi gibiyim inşallah hep böyle devam eder. Sen de bir an önce toparlan canım.
merhaba canım. sayısal ve sözel mantık için çözümlü soru bankaları alıp çalışabilirsin. Bol soru çözmek gerekiyor halledebilmek için, inşalllah üstesinden gelirsin
Merahabamaşallah ne güzel, Allah bağışlasın ikizlerinizi Kpss yüzünden hepimiz bir çok zorluğa katlanıyoruz ama mükafatını çok güzell bir şekilde alacağız inşallah
Allah yardımcınız olsun iyi çalışmalar dilerim
ah kuzucum beniimm. Artık hep başınızdayım hiç gitmeyeceğim inşallah.ben de çok özledim sizi canım
Ayrıca o güzel duana koca bir AMİİNN
Sen çalışıyor musun hala canım?
hürriyet kpss için cd veriyormuş bilgisi olan varmı
kuponla diye biliyorum ben canım 29 falandı galiba çok kulak vermedimm dinlerken reklamlarda
geçen hafta habertürkün denemeleri alıp çözdüm bende lisans netleri daha iyi ama ben önlisansım nasıl iş anlamadım daha mı kolay soruyolar lisanslara bilemedimmmm
Merhaba Arkadaşlar bi konu hakkında destek almak istiyorum. eğer bilginiz varsa açıklarsanız çok sevinirim..
şimdi ben aöf de 4 yıllıga tamamlıyorum ancak tek ders sınavına kaldım dolayısıyle tek dersten geçemez isem lisans mezunu olamıcam ve temmuzaki lisans sınavına girsemde sanırım hakkım yanacak çünkü elinde diploma olmadan tercih yapamıyoruz.
yani ben hem lisans sınavına hemde ön lisansa girebilirmiyim?
kızlar merhaba ben yeniyim ama çokta giremiyordum nete benimki şehir dışından gelmişti yanıma dersaneden sonra onunla vakit geçirdim
dersanemde açıldı sonunda
ya kızlar cuma asmak zorunda kaldım anayasa ve coğrafyanın ilk dersleriydi notları alıp bakacağım
coğrafya sorun değil ama anayasadan tırsıyorum bi de ilk dersti sonuçta
3 er saatti ikiside coğrafya zaten kolayda anayasada ne işlediler acaba
kızlar 1 günden bir şey olmaz değil mi ayy ilk ders ya tanışmayla geçmiştir dicem ama dipnotları da vermiş olabilir hoca şöyle soru tipi böyle soru tipi diye ay vicdan yaptım
canım genelde dersanelerde pek tanışma olmuyor, ders işlemişlerdir ama çokta ileriye gitmemişlerdir merak etme, okuyup tekrar edince anlaşılan konular ilk konular, sınavda şunlar çıkar falan dye de konuyu işlendikçe konunun üzerinden giderler burdan bu çıkar diye panik yapma.
merhaba, canım Lisans sınavına girsen 2 yıl tercih hakkın oluyor, ama önlisans sınavına girsen, mezun olur olmaz hakkın sona eriyor, çünkü geçerli olan en son ki diploman. aöf sınavında genel not ortalaması 2 olursa geçersin, yani bu dönem sınavın var mı bilmiyorum, varsa onlardan yüksek almaya bakıp ortalamanı yükselt, bir arkadaşımın 4 dersi vardı. 3 ü güz 1 tanesi bahar daydı. 3 tane olan sınavlarından yüksek not aldı, ve bahar dönemindeki sınavından da geçmiş sayıldı, ne harç ödedi ne de başka bişey, üstelik diplomasınıda gitti aldı. yani 2 dönem etkileşimli...