2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

akşam osmanlı kültür ve medeniyete başlıyorummm kaçgündür soru deneme falan çözdümmmm:KK31: bitsinn şu konular artıkk :KK30::KK30:

:nazar:vatandaşlık yürütme çalışıyorum ammaaaaaaaaaa bitmiyor yahuuuu :KK50:kızlarr iyi çalışmalar hepinize öpüldünüzz byyyy:KK16:

Aminnn canim hosgeldin.. ohhh be topigimiz canlaniyor artik:))
Hoşbulduk dumancımm:KK16: Daha da canlanacak inşallah:KK55: Marttan sonra tempoyu bir doz daha arttıralım canlarımm:KK8:

bininci kez şu kpssye giricem .:KK53:.ama ne çalışıyorum ne bir şey ...
:18:çalıştığımda da başaramamıştımki ..:KK14: demekki girmesem de olur aslında :44:
Öyle deme canım. O kadar insan başarıyor. Sen neden başaramayasın ki? Hem daha önce çalıştığına göre temelin de vardır az çok. Bence hiç vakit kaybetmeden başla çalışmaya.:KK16:
akşam osmanlı kültür ve medeniyete başlıyorummm kaçgündür soru deneme falan çözdümmmm:KK31: bitsinn şu konular artıkk :KK30::KK30:
Oh kuzum valla özendim sana keşke ben de eylülde girebilsem:KK1: Osmanlıyı bitirdikten sonrası daha rahat ilerliyor bu arada canım,inkılap tarihine daha bir aşinayız en azından. O yüzden sıkıntı yapma. Ben de konuları bir an önce bitirip full soru çözmek istiyorum.:KK31:
:nazar:vatandaşlık yürütme çalışıyorum ammaaaaaaaaaa bitmiyor yahuuuu :KK50:kızlarr iyi çalışmalar hepinize öpüldünüzz byyyy:KK16:

sayı problemlerine çalışıyorum bende. kolay gelsin yoldaşlarım
Kolay gelsin kızlaarr. Ben de coğrafyayı bitirmiştim güya ama üstü tozlanmadan tekrar etmeye başlayacağım. Bugün öğlene kadar coğrafya çalışıp öğleden sonra soru çözerim.

Çalışan herkese Allah zihin açıklığı versin kuzular. Öpüyorumm:KK16::KK16:

Bilgim olmadığı için biraz çekinerek soruyorum kusura bakma canım ama ben şunu anlamadım b grubuyla önlisans aynı şey değil mi ? bana aynı dedilerde sende ayrı yazmışsın yanlış mı bilgi almışım

Sınavları ayrı canım, önlisansın sınavı biraz da kolay oluyor. Konu kapsamlarına da dedigimiz gibi bakabilirsin.

ozaman kuzum senin adına sevindim:KK16: ozaman desene ağlayan bize ağlasın diye bizim 4 ayımız kaldı da:KK14:

4 ayı iyi değerlendirmek lazım işte canım benim zaman öylee hızlı geçiyorkiiii :18::18::18:

Oh kuzum valla özendim sana keşke ben de eylülde girebilsem:KK1: Osmanlıyı bitirdikten sonrası daha rahat ilerliyor bu arada canım,inkılap tarihine daha bir aşinayız en azından. O yüzden sıkıntı yapma. Ben de konuları bir an önce bitirip full soru çözmek istiyorum.:KK31:

ayy oh be pamukşeker mesajını alıntıladı yazısını görmeyi özlemişimmm :KK52: sakınn gitmee bidaaa :KK20:
sabah osmanlı tarihi kültür medeniyeti bitirdimmm bayaa soru çözdümm şimdi hakan dede den dinlicemm bide buraya bakıyım dedimm..yavaş yavaş sona gelmek bile güzel bi konu bitirince bile nasıl hafifliyo insan bi yandan da daha çok strese giriyo gerçi
Allahımmm hepimizin emeklerinin karşılığını versin inşallah :KK31::KK16:

bizim 4 ay kaldı:KK52::KK52::KK52::26::26::26::KK37::KK37::KK37:

evet günler çabuk geçiyor konular yavaş ilerliyor:KK43::KK43::KK43::KK14::KK14:

zaman çabuk geçiyo canımm evet siz sınavdan çıkınca bizdaha o stresle boğusuyo olucaz :KK52:

kizlar selam kolay gelsin

ben kasim ayindan beri bakmaya calisiyorum 15 aylik yaramaz bir kizim var misafir ev temizligi su bu derken surekli ders calismalarkm erteleniyo motivasyonum dagiliyo :KK43:
matematikten yizde karisim problemlerindeyim tarihten ise 20. yy osmanli devletindey diger derslere hic bakmadim daha

onumde 4 ayin var bolumum cevre muh en az 88 almaliyim sizce bun4 ayiniyi degerlendirsem
yuksek puan alabilitmiyim :KK43: gunde 8 saat yeterli mi sizce :KK43: bana birsey soyleyin kizlar olurmu ki sizcee:KK31:

Bu 4 ay su gibi gececek sanki:KK43:( ama su koyvermek yok bundan sonra daha siki calisacagiz. kizlar inanin oglum uyusun yada oyuna dalsinda calisiyim diye icim gidiyor en ufacik ani bile bos gecirmek istemiyorum. Dogru duzgun temizlik bile yapmiyorum esim diyo eskiden aksam yemeklerimiz bi baska olurdu tatlilarini ozledim diyo ama ne apalim bu senede boyle olsun diyorum. bi arkadas is kura atanmis baska bi arkadasim 96 almis atanmis oyle motive ettiki beni kiskanmadim ama hirs yaptim ins bizde atanacagiz...
Hadi ders basina opuldunuz...

İlk kısımlarda cidden aynı durumlardayız. Böyle dönem dönem oluyor sanırım. Bi çalışmama isteği, denemelerden gelen düşük puanlar falan motivasyonu çok etkiliyo.
Geçenlerde ben de yazmıştım buraya ama bi türlü toplayamadım. Yani bi çalışsam iki bırakıyorum e böyle de nereye kadar :/
Şöyle bi silkelenmek lazım zaman geçmeden..

sağ ol canım bence de silkelenmek lazım hem de hemen ben bugün iyiyim pazar gününden beri oğlum hastaydı şimdi iyi maşallah toparlamaya başladı bende artık derslere dönmeye karar verdim aslında çalışıyor değilim ama daha sıkı asılacağım tekrar

Selamlar canlarıımm...:KK16:
Yazdıklarınızı tek tek okudum. Hepsini alıntılayamadım ama beni öyle güzel motive ettiniz ki, hiç birinizi madden görmedim belki ama manevi varlığınızı ve desteğinizi arkamda öyle çok hissettim ki..
Buraya son yazdıklarımdan ve yazdıklarınızı okuduktan sonra hayatımda çok radikal kararlar aldım. Zaten yaşadıklarımla hiç birşeyin benim ve sevdiklerimin mutluluğundan önemli olmadığını bir kez daha anlamış oldum. Hayatımdaki kötü niyetli insanlar için neden geleceğimi tehlikeye attığımı düşündüm ve herkese inat, ailemin ve benim iyiliğim için tekrardan sıkı bir şekilde çalışmaya karar verdim.
1 haftadır coğrafya konu çalışmakla cebelleşiyorum. Zaten ilk 2 ünite bitmişti. Diğer üniteleri de bitirip coğrafyanın konu anlatım kısmını hallettim. Dershanede vatandaşlık dersi de bitti. O yüzden bu hafta da vatandaşlık tekrarı yapıp bir yandan tarih çalışacağım.
Bu şekilde kendimi toparlamamda sizin katkınız o kadar fazla ki... Hepinize tek tek çooook teşekkür ederim kuzularım.
Artık aldığı darbelerle eskisinden daha hırslı bir pammık şekeriniz var.:KK61:
İyi çalışmalar dilerim hepinize. Ben yine yazarım çalıştıkça :KK16:
Hepinizi çok çok öpüyorummm:KK16:

Ayrıca kaçırdığım başka haberler var mı bilmiyorum ama: İlkayımm çok sevindim kuzum. Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin ve inşallah sana çok güzel haberlerle gelsin bebişiniz:KK16::KK16:

hoşgeldin büşracım iyi ki geldin bende geri dönmüş gibiyim zaten bir sürü dert sorun problem bahane değil belki ama beni de benden aldı inşallah eskisi gibi olacağız

kizlar selam kolay gelsin

ben kasim ayindan beri bakmaya calisiyorum 15 aylik yaramaz bir kizim var misafir ev temizligi su bu derken surekli ders calismalarkm erteleniyo motivasyonum dagiliyo :KK43:
matematikten yizde karisim problemlerindeyim tarihten ise 20. yy osmanli devletindey diger derslere hic bakmadim daha

onumde 4 ayin var bolumum cevre muh en az 88 almaliyim sizce bun4 ayiniyi degerlendirsem
yuksek puan alabilitmiyim :KK43: gunde 8 saat yeterli mi sizce :KK43: bana birsey soyleyin kizlar olurmu ki sizcee:KK31:
merhaba canım benimde 3,5 yaşında oğlum var bugünlerde "anne artık ders çalışmasan " diyor çok zorlanıyorum ama yapmam lazım yapıcam sende yapabilirsin 3 ay içinde hazırlanıp kazanan tanıdıklarım var sıkı çalışırsan yaparsın bana göre 8 saatlik çalışma yeter ben okadar çalışamıyorum çok zorlarsam 6 saat falan...
merhabalar bende katılabilir miyim gruba acaba ?

hoşgeldin canım:KK16::KK16:

Son düzenleme:
merhaba canım benimde 3,5 yaşında oğlum var bugünlerde "anne artık ders çalışmasan " diyor çok zorlanıyorum ama yapmam lazım yapıcam sende yapabilirsin 3 ay içinde hazırlanıp kazanan tanıdıklarım var sıkı çalışırsan yaparsın bana göre 8 saatlik çalışma yeter ben okadar çalışamıyorum çok zorlarsam 6 saat falan...

hoşgeldin canım:KK16::KK16:

teşekkür ederim hoşbuldum :KK1: neler yapıyorsunuz kızlar ?

Bu 4 ay su gibi gececek sanki:KK43:( ama su koyvermek yok bundan sonra daha siki calisacagiz. kizlar inanin oglum uyusun yada oyuna dalsinda calisiyim diye icim gidiyor en ufacik ani bile bos gecirmek istemiyorum. Dogru duzgun temizlik bile yapmiyorum esim diyo eskiden aksam yemeklerimiz bi baska olurdu tatlilarini ozledim diyo ama ne apalim bu senede boyle olsun diyorum. bi arkadas is kura atanmis baska bi arkadasim 96 almis atanmis oyle motive ettiki beni kiskanmadim ama hirs yaptim ins bizde atanacagiz...
Hadi ders basina opuldunuz...

Ağzının Dua sı canım, İnşallah bizde atanırız, çok istiyorum gerçekten, atanmam lazım. atanmamız lazım.

merhabalar :)

sözel mantık ve sayısal mantık ile aranız nasıl? ben çözmekte zorlanıyorum ve çok uzun sürede çözebiliyorum sınavda nasıl yapacağım sürem yetmez diye korkuyorum :KK43:

X