2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

Selam kızlar bende haırlanacağım ama işte açıköğretim var haziran 8 - 9 haziran da sınavım bitiyor ve ardından başlamayı düşünüyorum nasıl yapsam?

hangi kaynağı alsam bilgilerinize ihtiyacım var birde benim kafam karıştı eylülde bir sınav var o ortaöğretim için değil mi ben mi yanlış biliyorum acaba?

ilk defa gireceğim bana bu konular hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim
canım ortaöğretim eylülde evet bizim gireceğimiz sınavda gy gk fakat lisans yani 4 yıllık bazı bölümlerde alan olmuyor sadece gy gk den sorumlular mesela mühendislik biyoloji arkeoloji sosyoloji tarih bu gibi bölümlerin alan sınavı olmuyor
kaynak ve konu olarak önlisans sınavının konularının aynı olup olmadığını bilemiyorum ama muhtemelen aşağı yukarı aynıdır
bende o sınava girmiştim ama çok oldu hatrlamıyorum konuları 5 yıl oluyor
o yüzden sana kitap ismi vermem yanlış olabilir fakat şöyle söyleyim şimdiden ısınmaya başla zaman kalmayabilir eğer boşsan
bir de kendine konu anlatımlı kitap tercih et setler oluyor
konu anlatım dışında alacağın soru bankasıda çözümlü olsun yani cevap şıkları dışında üç beş satır şundan şundan dolayı diye açıklama yazıyor ya o şekilde olsun bence dersaneye gitmiyorsan
ben ihtiyacın setini kullanıyorum
pegem de iyimiş ama zor olabiliyor diye duydum
yedi iklim dersanesine gidiyrum ordan da konu anlatımlı ve çözümlü birer setim var

Selam kızlar bende haırlanacağım ama işte açıköğretim var haziran 8 - 9 haziran da sınavım bitiyor ve ardından başlamayı düşünüyorum nasıl yapsam?

hangi kaynağı alsam bilgilerinize ihtiyacım var birde benim kafam karıştı eylülde bir sınav var o ortaöğretim için değil mi ben mi yanlış biliyorum acaba?

ilk defa gireceğim bana bu konular hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim

ortaöğretime hazırlanan bir topicte mutlaka vardır sitede o arkadaşlardan bilgi alırsan bence daha çok faydalı olur beraber ilerlersiniz canım
umarım yardımcı olabilmişimdir...

ah kuzucum beniimm. Artık hep başınızdayım hiç gitmeyeceğim inşallah.:KK9: ben de çok özledim sizi canım:KK16::KK16:
Ayrıca o güzel duana koca bir AMİİNN :KK16::KK16:
Sen çalışıyor musun hala canım?

Tabikii, hoş geldin aramıza:KK16:

Canım merhaba, günde 8 saat çok iyi bir zaman ders çalışmak için bence. Özellikle de benim gibi iş ve kpssyi bir arada götürenler için.Üstelik benim atanabilmem için 90-95 civarı bir puan almam gerek.
Ama sana tavsiyem her dersten çalışmaya başla canım. Dersleri bitirmeyi bekleme. Hepsini bir arada götür. Sonra bol bol soru çözüp tekrar yaparsın.

Ah kıyamam ya. Bu süreçte ne çok fedakarlıklar veriyoruz.:KK5: Rabbim emeklerimizi zayi etmez inşallah kuzum:KK16:

hoşbulduk tatlım. Sen taşınmıştın dimi? İnşallah eski tempomuza geri döneriz dediğin gibi canım. Ben son 2 haftadır iyi gibiyim inşallah hep böyle devam eder. Sen de bir an önce toparlan canım.:KK16::KK16:

merhaba canım. sayısal ve sözel mantık için çözümlü soru bankaları alıp çalışabilirsin. Bol soru çözmek gerekiyor halledebilmek için, inşalllah üstesinden gelirsin :KK16::KK16:

Merahaba :KK16::KK16: maşallah ne güzel, Allah bağışlasın ikizlerinizi:nazar: Kpss yüzünden hepimiz bir çok zorluğa katlanıyoruz ama mükafatını çok güzell bir şekilde alacağız inşallah:KK16:
Allah yardımcınız olsun iyi çalışmalar dilerim:KK16:

evet pammukşekercimğim evi taşıyan bendim. hala da 2 gün verimli sonra yine eskisi gibi dağılmış haldeyim bazı ailevi sıkıntılarımız var 1 ay içinde bitmiş olacak inş ondan sonra aklımı daha rahat vereceğim derslere şimdi de çalışmıyor değilim ama canım çok sıkkın aklımı vererek çalışmakta zorlanıyorum. inş toparlanacağım

Selam kızlar ben de katılabilir miyim aranıza..iki aydır kpss ye hazırlanıyorum..allah isteyen herkese atanmayı nasip etsin..hayırlısıyla emeklerimizin karşılığını alalım inşallah..sadece gy gk den gireceğim tarihte dersaneyle ilerliyorum
coğrafya ve anayasayı kendim götürüyorum,türkçe mati bitirdim çoktan kitapta bitirdim ama netler iyi değil hala..

Merhaba kizlar ben de araniza katilmak istiyorum.

Az-cok bir altyapim oldugu icin biraz tembellik ettim ve yeni baslayacagim calismaya. Adamakilli calisirsam rahat yetistiririm diye dusunuyorum. Alan calismayacagim. Yalnizca gk-gy.

Elimde dersaneme ait konu anlatimi ve soru bankalari mevcut.

Bir de; matematik ve cografya netlerim iyi olmadigi icin onlara onem vermeyi dusunuyorum. Matematik ogreten ve cografya ogreten kitaplarim var.

Tarih icin yeterli buldugum notlarim var. Bir de dersane hocamin cozumlu bir kitabi var ama cok zor geldigi icin cozmedim onu.

Bana tavsiye edebileceginiz soru bankalari var mi hanimlar?

tamam ders çalışamıyorum:18: ama topiğe devamlı giriyorum ama kimsecikler yokkkkk :2::KK14::KK14::KK14:kızzzzzzzzzzzzz lar nerelerdesiniz yahuuuuuu:KK52:

napıyosunuzz nasıl gidiyo çalışmalar eskiden daha mı çoktuk ne yada daha aktifti buraası :KK53::26:
lisanslar çalışmaları hızlandırdı galiba malum az zamanları kaldı :18:
bizim bile eylüldde ama ben valla her geçen gün strese giriyorum :18:
Allah yardımcımız olsun

slm kızlar bende evden calısıyorum konu anlatımlı kıtap alıcam gecen seneden var ama yenı konular eklendıgı ıcın almam gerek yargı mı ıhtıyacmı yedı ıklımmı alsam kararsız kaldım sızce en ıyı hangısı

merhaba kızlar:KK31:

Bana matematik için bi kaynak tavsiye edermisiniz? Yalnız ihtiyacın denemelerinde çıkan sorular gibi sorular olsun istiyorum:26:

tamam ders çalışamıyorum:18: ama topiğe devamlı giriyorum ama kimsecikler yokkkkk :2::KK14::KK14::KK14:kızzzzzzzzzzzzz lar nerelerdesiniz yahuuuuuu:KK52:[/QUOTE
Burdayzz kuzummm..hem sen ne geziyon burada kaynanayi naptnn:)) fistgm sakamdan alinmassn umarmm seni sevdgmden takildm biraz..

Bana matematik için bi kaynak tavsiye edermisiniz? Yalnız ihtiyacın denemelerinde çıkan sorular gibi sorular olsun istiyorum:26:

İlkaym ihtiyacın denemelerinde ki sorular gbi olsn istiyorsan ihtiyacın soru bankasina bakman lazm kuzm..evirip cevirip ayni sorulari soruyolar cunku..buarada ben uzmanin matematik ogreten soru bankasini aldm cozmlu oldgu icn cok begendm..ne cok kasmislar ne de cok kolay sormuslar orta karar anliycagn ihtiyacn denemeleri de orta karar olyir zaten..uzman kariyeri oneririm fistgm..buarada mat.da soru bankasi aliminda seviyede onemli tabi canimcm ne alrsan al ama mutlaka cozmlu al mat.gbi bir derste sorularn cozmlerini vermesi cok onemli ve fayda saglayici hem de zamn kazandrci..

slm kızlar bende evden calısıyorum konu anlatımlı kıtap alıcam gecen seneden var ama yenı konular eklendıgı ıcın almam gerek yargı mı ıhtıyacmı yedı ıklımmı alsam kararsız kaldım sızce en ıyı hangısı

canm ihtiyaç konu anlatım var bende güzelll sıkmadan anlatmışş :nazar:yediiklim ve yargının soru bankaları var gerçi bende çok kitap var ama alacaksan sorubankası olarak yediiklim yargıya göre daha ii canım yargıda yanlış çokkk

tamam ders çalışamıyorum:18: ama topiğe devamlı giriyorum ama kimsecikler yokkkkk :2::KK14::KK14::KK14:kızzzzzzzzzzzzz lar nerelerdesiniz yahuuuuuu:KK52:[/QUOTE
Burdayzz kuzummm..hem sen ne geziyon burada kaynanayi naptnn:)) fistgm sakamdan alinmassn umarmm seni sevdgmden takildm biraz..
yok kuzumm ne alınması talımm :21:az önce gittilerrr:KK5:

:nazar:canım ihtiyaçın denemelerini bilmiyorum girmedim bilmiyorumm ama bendeki yayınlardann öncelikle yargıyı tavsiye etmiyorum :KK14:çünkü yanlış çok yediiklim data pegem beyaz kalem olabilirr aslında varya eline hangisi geçiyorsa çözeceksin:KK56: çünkü çok soru çözünce bir süre sonra aynı sorular bile geliyor ya ben bunu çömüştüm diyebiliyorsun bütün yayınlar aslında hemn hemn aynı oluyorrr

Kızlarr ne alemdesiniz bi süredir topige giremez oldum. Ama ders çalışmayı bırakmadım :-) şimdi bi de açıköğretimin dersleri eklendi ne yapcam bilmiyorum hadi hepimiz için hayırlısı öptüm sizleri.

yeni konlar eklendi canım evet o yüzde ihtiyaç yada data al bende ikisi de var ikisinden ilerliyorum eski setimde duruyo arada onlarada bakıyorum soruları çözüyorum zamanında alıp kenara koydum kapağını açmadım :KK53: :KK9:

Kızlarr ne alemdesiniz bi süredir topige giremez oldum. Ama ders çalışmayı bırakmadım :-) şimdi bi de açıköğretimin dersleri eklendi ne yapcam bilmiyorum hadi hepimiz için hayırlısı öptüm sizleri.

benimde ilk dönem açıköğretim vardı bu dönem dondurdum ilk dönem ölücektim stres sinirden kitapların başında uyuyup kalıyodum :KK9: keşke sende dondursaydın canım aciliyeti yoksa :KK31:

merhaba kızlar ya benim aklıma takılan bi soru varda
YDS ye girmem şart değildi dimi kızlar puanımın hesaplanması için

selamm kızlar nasılsınız. ben baya bir toparlanmaya başladım daha sıkı çalışacağım inşallah aile içinde yaşanan bir buhran sonrasında yeniden hırslandım aklımı başıma toparlamazsam çok kötü olacak biliyorum bugün çağdaş türk ve dünya tarihi başladı şimdi tekrar yapacağım sonrada türkçe mat vs... soru çözeceğim dilerim hepiniz istekle çalışır ve emeğinizin karşılığını alırsınız .... ki asla vazgeçmeyin mesela bu yıl hiç bir yıl olmadığı kadar sorun çıktı hayatımda her seferinde vazgeçmek istedim her şeyden ve tekrar ayağa kalktım şu an da da öyle bir andayım herkese kolay gelsin ... başarılar sevgiyle kalın ....

selamm kızlar nasılsınız. ben baya bir toparlanmaya başladım daha sıkı çalışacağım inşallah aile içinde yaşanan bir buhran sonrasında yeniden hırslandım aklımı başıma toparlamazsam çok kötü olacak biliyorum bugün çağdaş türk ve dünya tarihi başladı şimdi tekrar yapacağım sonrada türkçe mat vs... soru çözeceğim dilerim hepiniz istekle çalışır ve emeğinizin karşılığını alırsınız .... ki asla vazgeçmeyin mesela bu yıl hiç bir yıl olmadığı kadar sorun çıktı hayatımda her seferinde vazgeçmek istedim her şeyden ve tekrar ayağa kalktım şu an da da öyle bir andayım herkese kolay gelsin ... başarılar sevgiyle kalın .... [/
Aile içinde yaşanan buhranlar Allahın izni ile gecer , sıkıntılı günler de gecer güzel günlere döner.Ama gecen zamanın telafisi yok cünkü zaman gecti mi dönüşü yok tekrar gelmiiyor.İşte o zaman keşkeler başlıyor .Keşkelere kalmamak ümidi ile çalışın zamanın kıymetini bilin..

X