- 27 Ağustos 2011
- 11.322
- 2.764
- Konu Sahibi PammukSeker
- #4.301
canım ortaöğretim eylülde evet bizim gireceğimiz sınavda gy gk fakat lisans yani 4 yıllık bazı bölümlerde alan olmuyor sadece gy gk den sorumlular mesela mühendislik biyoloji arkeoloji sosyoloji tarih bu gibi bölümlerin alan sınavı olmuyorSelam kızlar bende haırlanacağım ama işte açıköğretim var haziran 8 - 9 haziran da sınavım bitiyor ve ardından başlamayı düşünüyorum nasıl yapsam?
hangi kaynağı alsam bilgilerinize ihtiyacım var birde benim kafam karıştı eylülde bir sınav var o ortaöğretim için değil mi ben mi yanlış biliyorum acaba?
ilk defa gireceğim bana bu konular hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim
kaynak ve konu olarak önlisans sınavının konularının aynı olup olmadığını bilemiyorum ama muhtemelen aşağı yukarı aynıdır
bende o sınava girmiştim ama çok oldu hatrlamıyorum konuları 5 yıl oluyor
o yüzden sana kitap ismi vermem yanlış olabilir fakat şöyle söyleyim şimdiden ısınmaya başla zaman kalmayabilir eğer boşsan
bir de kendine konu anlatımlı kitap tercih et setler oluyor
konu anlatım dışında alacağın soru bankasıda çözümlü olsun yani cevap şıkları dışında üç beş satır şundan şundan dolayı diye açıklama yazıyor ya o şekilde olsun bence dersaneye gitmiyorsan
ben ihtiyacın setini kullanıyorum
pegem de iyimiş ama zor olabiliyor diye duydum
yedi iklim dersanesine gidiyrum ordan da konu anlatımlı ve çözümlü birer setim var