Yükselir canım, sıkıntı etrafına anlatma calıstıgın seyleri, tepkilerini görme, ben buna karar verdim artık...Hımm söyle yapmalısın, bu az vs diyen tipleri etrafından uzak tut. Panikliyorsun ve süreyi panik olmakla geciriyorsun...Bos yere gaz verenden de, bos yere seni ezenden de uzak dur, durmasan bile onlarla bu konuları konusma. Ben bundan sonra böyle yapacagım.
Canım lisans (b grubu), konulara eklemeler geldi. Tarihten cagdas türk dünya tarihi eklendi, soru sayısı 30'dan 27'ye düsürülürken; 3 soru olan güncel bilgiler 6 soruya cıktı. Cografya'dan konular degismedi ancak sorular daha cok yoruma dayalı artık. Vatandaslıkta bir degisiklik yok, türkceye sözel mantık, matematige sayısal mantık eklendi ve türkce matematik soruları daha cok alese yönelik oldu.
Önlisans'da ise gygk'nın dedigini yap, en garanti yol...git bir kitapcıya kitabın sonunda tarihe bak örnegin, cagdas türk dünya tarihi varsa, bil ki size de eklenmiş üst paragrafta dediklerim ve senin sınavına daha cok var...O yüzden rahat rahat calısırsın.