2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

Dediğin gibi yaptım canım, bir hışımla sözel mantıktan 44 soru çözdüm :)) türkçeye başlayacağım, birazdan. tabiki sayılır canım, hatta pazartesiden itibaren biliyorsan soru sayını o şekilde saymaya devam et. yani şöyle oluyor pazartesi başlayıp diğer pazartesi bildirimlerimizi yapıyoruz öğlene kadar, hemen en iyi yerlerden yerini ayırıyorum :KK12::KK12:

Sağol tatlımmm.:KK16::KK16: Yani günlük değil de haftalık soru sayısı mı veriyoruz her pazartesi canım? Bir ajanda tuttuk dershaneden bir arkadaşımla. Onun sayesinde not ediyorum her gün soru sayımı. Şansıma bu pazartesi başladık soru sayılarını not etmeye. Şimdi daha bir soru çözme isteği oluştu bende.:KK61::KK61: Pazartesiye bomba gibi geliyorum inşallah kuzumm:KK16:

Sağol tatlımmm.:KK16::KK16: Yani günlük değil de haftalık soru sayısı mı veriyoruz her pazartesi canım? Bir ajanda tuttuk dershaneden bir arkadaşımla. Onun sayesinde not ediyorum her gün soru sayımı. Şansıma bu pazartesi başladık soru sayılarını not etmeye. Şimdi daha bir soru çözme isteği oluştu bende.:KK61::KK61: Pazartesiye bomba gibi geliyorum inşallah kuzumm:KK16:

gün içerisinde birbirimizi güdülemek adına ne kadar çalıştık, ne kadar soru çözdük, gibilerinden hatrımızı soruyoruz :) sonrada en son pazartesi günü topluca yazıyoruz, soru sayılarımızı, her pazartesi güncellemiş olyoruz listemizi, 1.2.3. olanlar şampiyon ilan ediliyorlar, ve haftanın şampiyonu olarak kkonumuzun başına yazmış oluyoruz, soru sayılarınıda toplam çözülene yazıyoruz, bizde başlayalı 3 hafta yada 4 hafta oldu işte :21::21:

Selamlar canlarıımm...:KK16:
Yazdıklarınızı tek tek okudum. Hepsini alıntılayamadım ama beni öyle güzel motive ettiniz ki, hiç birinizi madden görmedim belki ama manevi varlığınızı ve desteğinizi arkamda öyle çok hissettim ki..
Buraya son yazdıklarımdan ve yazdıklarınızı okuduktan sonra hayatımda çok radikal kararlar aldım. Zaten yaşadıklarımla hiç birşeyin benim ve sevdiklerimin mutluluğundan önemli olmadığını bir kez daha anlamış oldum. Hayatımdaki kötü niyetli insanlar için neden geleceğimi tehlikeye attığımı düşündüm ve herkese inat, ailemin ve benim iyiliğim için tekrardan sıkı bir şekilde çalışmaya karar verdim.
1 haftadır coğrafya konu çalışmakla cebelleşiyorum. Zaten ilk 2 ünite bitmişti. Diğer üniteleri de bitirip coğrafyanın konu anlatım kısmını hallettim. Dershanede vatandaşlık dersi de bitti. O yüzden bu hafta da vatandaşlık tekrarı yapıp bir yandan tarih çalışacağım.
Bu şekilde kendimi toparlamamda sizin katkınız o kadar fazla ki... Hepinize tek tek çooook teşekkür ederim kuzularım.
Artık aldığı darbelerle eskisinden daha hırslı bir pammık şekeriniz var.:KK61:
İyi çalışmalar dilerim hepinize. Ben yine yazarım çalıştıkça :KK16:
Hepinizi çok çok öpüyorummm:KK16:

Ayrıca kaçırdığım başka haberler var mı bilmiyorum ama: İlkayımm çok sevindim kuzum. Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin ve inşallah sana çok güzel haberlerle gelsin bebişiniz:KK16::KK16:

Pamukcum seni tekrar ve bu kadaar güçlü görmek çok güzel. Tekrar hoşgeldin, bomba gibi geldin :) 475 mii :nazar::nazar: maşallah :)

Oyyy kuzuum beniim teşekkür ederimm:KK17: Bak benim gelişimle birlikte sen de bugün soru sayını ikiye katlıyorsun hadi bakalım,:KK16:
Ben de bugün pek çözemedim ama dün 475 çözmüştüm, sayılır mı:KK17:

Merhaba canım hoşgeldin, vatandaşlık ve coğrafya diğer derslere göre daha çabuk ilerleyen dersler. Halledersin inşallah onları da en yakın zamanda. Başarılar dilerim.:KK16:

Pamıgım hosgeldin. <3

Ziraat dershane konusunda, kesinlikle ucuz diye bir yere yazılma. Emin ol o para misli misli cıkıyor. Dedigim yerde, fotokopileri asagıda cektiriyorduk (kendi cebimizden) demistim ve göz boyamak icin verdikleri dandik kitapları da sayarsan, yazık parana çünkü bu kitapların da parasını alıyorlar senden. İyice arastır. <3

Günes'im iyiyim yavrum ben, ara ara geliyorlar soldan soldan...

Son düzenleme:
kızlarr sizleri okuyunca yalnız olmadıgımı anlıyorum bana destek oluyorsunuz morel veriyorsunuz bende coğrafyay bitirdim şimdi tarihe geççem matematik ve türkçeyi dershaneyle birlikte yürütüyorum .... puanlarınız nasıl gidiyor peki benim 72 aldım en son sınavdan acaba 85e yükseltebilir miyim

hoşgeldin pamukseeeker arada topiğe girip bakıyodum sana ıyıkı gerı dondun.buarada bende bahsedıyım kızlar ben calısmaya agostosda basladım artık kacıncı tekrarımı yaptıgımı bılmıyorumm..bole calısmalara devam..

Eveet bugün KPSS çalışmamın ilk günü.:emir_bebek: Elimde 2012 kpss'den kalan hiç dokunulmamış ihtiyaç yayınlarının konu anlatımlı seti var. Dershaneye yazılana kadar onlarla idare edip sonrasında yeni kaynaklar alırım diye düşündüm.
Korkulu rüyam olan Tarih'in ilk konusundan başlayacağım çalışmaya. Ama öncesinde çıkıp notlarımı tutacağım güzel bir ajanda alacağım:KK12:
Sözel olsun sayısal olsun not çıkarmadan ders çalışamayan biri olduğum için güzel bir defter alacağım ki ders çalışma şevkimi arttırsın:KK16:
Akşam buraya güzel bir şekilde çalışmış ve not çıkarmış bir Büşra olarak geleceğimm.:KK55:

arkadaşlar kpss ile ilgili yardıma ihtiyacım var biriniz cevap verin lütfen :KK43:

Ne konuda cnm??bilgm dahilinde bi soruysa yardmci olmaya calisiym..

sonunda sesimi duyan biri oldu yardımcı olamasanız da cevabınız için çok teşekkür ederim :) ben dış ticaret mezunuyum ön lisanstan kpss sınavına gireceğim bunun dışında utanarak söylüyorum ki hiç bir bilgim yok bu B grubu-genel kültür genel yetenek aynı şey değilmi ? ön lisans da 2014 konuları değiştimi artı kitaplar çıktı deniyor tam olarak hangi derslerden sınava girmemiz gerekiyor kafam çok karıştı 6 ders 7 ders diyen var durumum bu :KK43:

sonunda sesimi duyan biri oldu yardımcı olamasanız da cevabınız için çok teşekkür ederim :) ben dış ticaret mezunuyum ön lisanstan kpss sınavına gireceğim bunun dışında utanarak söylüyorum ki hiç bir bilgim yok bu B grubu-genel kültür genel yetenek aynı şey değilmi ? ön lisans da 2014 konuları değiştimi artı kitaplar çıktı deniyor tam olarak hangi derslerden sınava girmemiz gerekiyor kafam çok karıştı 6 ders 7 ders diyen var durumum bu :KK43:

Rica edrm cnm bildgm kadryla cvplayaym ilk olarak sizn snv tarihinz eylulun 27 yada 28 olmali..sanrm 27 ortaogretm(lise)28 i de onlisans snv giris tarihi.B grubu ve genel yetenek genel kultr ayni sey..bizde yani lisansta eklenen konular oldu ama sizde oldumu bilmyrm bence sen eger ciddi anlamda calismayi dusnyorsan ilk olarak bi kirtasiyeden bi tane konu anlatmli set al orda zaten konularn hepsini gorrsn.
tavsiyem 2014 basim yili olsn alacagn konu anlatmli set..buarada yayin evi olarak da ihtiyaci tavsiye ederm acik ve anlasilir anlatyor ben de lisans ihtyac konu anlatmlisini kullanyrm memmunum ve kitap setini alncada kac ders varsa setn icinde okadr kitap olr yani kac ders oldgnu konularn neler oldgnu ordan anlarsn
.yaklask 7 ayn faln var istekliysen calismaya hemn basla derm..

pamuğum hoşgeldin cnm

ay kızlar saat kaç oldu daha ayılamadım pazartesi sendromu bu olsa gerek
uykum var üstelik dişim ağrıyor kötü de bir haftasonu geçirdim buna rağmen soru çözmekle cebelleştim
vatandaşlık çok berbat benim ne yapıcam bilmiyorum.

pamuğum hoşgeldin cnm

uykum var üstelik dişim ağrıyor kötü de bir haftasonu geçirdim buna rağmen soru çözmekle cebelleştim
Gecmis olsun canim Allah sifa versin. ben hic baslamadim vatandasliga korktum simdi:KK43: daha tarihi oturtmaya calisiyorum 1 martta baslamayi dusunuyorum mart sonuna kadar cografyayla bitirmek hedefim insallau Allah yardimcimiz olsn

Rica edrm cnm bildgm kadryla cvplayaym ilk olarak sizn snv tarihinz eylulun 27 yada 28 olmali..sanrm 27 ortaogretm(lise)28 i de onlisans snv giris tarihi.B grubu ve genel yetenek genel kultr ayni sey..bizde yani lisansta eklenen konular oldu ama sizde oldumu bilmyrm bence sen eger ciddi anlamda calismayi dusnyorsan ilk olarak bi kirtasiyeden bi tane konu anlatmli set al orda zaten konularn hepsini gorrsn.
tavsiyem 2014 basim yili olsn alacagn konu anlatmli set..buarada yayin evi olarak da ihtiyaci tavsiye ederm acik ve anlasilir anlatyor ben de lisans ihtyac konu anlatmlisini kullanyrm memmunum ve kitap setini alncada kac ders varsa setn icinde okadr kitap olr yani kac ders oldgnu konularn neler oldgnu ordan anlarsn
.yaklask 7 ayn faln var istekliysen calismaya hemn basla derm..

hemen siparişi veriyorum ihtiyaç yayınlarının setini almak için :) zamanım var daha yetiştiririm inşallah :) Allah yardımcınız olsun sizinde yardımınız için teşekkür ederim :)

Gecmis olsun canim Allah sifa versin. ben hic baslamadim vatandasliga korktum simdi:KK43: daha tarihi oturtmaya calisiyorum 1 martta baslamayi dusunuyorum mart sonuna kadar cografyayla bitirmek hedefim insallau Allah yardimcimiz olsn
sağol cnm
sıkı çalışırsan yetişirsin ama ben kendime güzel bir yayın bulabilmş değilim sorular üzerinden kavramaya çalışıyorm
amin cnm

kızlarr sizleri okuyunca yalnız olmadıgımı anlıyorum bana destek oluyorsunuz morel veriyorsunuz bende coğrafyay bitirdim şimdi tarihe geççem matematik ve türkçeyi dershaneyle birlikte yürütüyorum .... puanlarınız nasıl gidiyor peki benim 72 aldım en son sınavdan acaba 85e yükseltebilir miyim

Yükselir canım, sıkıntı etrafına anlatma calıstıgın seyleri, tepkilerini görme, ben buna karar verdim artık...Hımm söyle yapmalısın, bu az vs diyen tipleri etrafından uzak tut. Panikliyorsun ve süreyi panik olmakla geciriyorsun...Bos yere gaz verenden de, bos yere seni ezenden de uzak dur, durmasan bile onlarla bu konuları konusma. Ben bundan sonra böyle yapacagım.

Canım lisans (b grubu), konulara eklemeler geldi. Tarihten cagdas türk dünya tarihi eklendi, soru sayısı 30'dan 27'ye düsürülürken; 3 soru olan güncel bilgiler 6 soruya cıktı. Cografya'dan konular degismedi ancak sorular daha cok yoruma dayalı artık. Vatandaslıkta bir degisiklik yok, türkceye sözel mantık, matematige sayısal mantık eklendi ve türkce matematik soruları daha cok alese yönelik oldu.

Önlisans'da ise gygk'nın dedigini yap, en garanti yol...git bir kitapcıya kitabın sonunda tarihe bak örnegin, cagdas türk dünya tarihi varsa, bil ki size de eklenmiş üst paragrafta dediklerim ve senin sınavına daha cok var...O yüzden rahat rahat calısırsın.

Yükselir canım, sıkıntı etrafına anlatma calıstıgın seyleri, tepkilerini görme, ben buna karar verdim artık...Hımm söyle yapmalısın, bu az vs diyen tipleri etrafından uzak tut. Panikliyorsun ve süreyi panik olmakla geciriyorsun...Bos yere gaz verenden de, bos yere seni ezenden de uzak dur, durmasan bile onlarla bu konuları konusma. Ben bundan sonra böyle yapacagım.

Canım lisans (b grubu), konulara eklemeler geldi. Tarihten cagdas türk dünya tarihi eklendi, soru sayısı 30'dan 27'ye düsürülürken; 3 soru olan güncel bilgiler 6 soruya cıktı. Cografya'dan konular degismedi ancak sorular daha cok yoruma dayalı artık. Vatandaslıkta bir degisiklik yok, türkceye sözel mantık, matematige sayısal mantık eklendi ve türkce matematik soruları daha cok alese yönelik oldu.

Önlisans'da ise gygk'nın dedigini yap, en garanti yol...git bir kitapcıya kitabın sonunda tarihe bak örnegin, cagdas türk dünya tarihi varsa, bil ki size de eklenmiş üst paragrafta dediklerim ve senin sınavına daha cok var...O yüzden rahat rahat calısırsın.

Bilgim olmadığı için biraz çekinerek soruyorum kusura bakma canım ama ben şunu anlamadım b grubuyla önlisans aynı şey değil mi ? bana aynı dedilerde sende ayrı yazmışsın yanlış mı bilgi almışım

Pamukcum seni tekrar ve bu kadaar güçlü görmek çok güzel. Tekrar hoşgeldin, bomba gibi geldin :) 475 mii :nazar::nazar: maşallah :)

Pamıgım hosgeldin. <3

Ziraat dershane konusunda, kesinlikle ucuz diye bir yere yazılma. Emin ol o para misli misli cıkıyor. Dedigim yerde, fotokopileri asagıda cektiriyorduk (kendi cebimizden) demistim ve göz boyamak icin verdikleri dandik kitapları da sayarsan, yazık parana çünkü bu kitapların da parasını alıyorlar senden. İyice arastır. <3

Günes'im iyiyim yavrum ben, ara ara geliyorlar soldan soldan...

hoşgeldin pamukseeeker arada topiğe girip bakıyodum sana ıyıkı gerı dondun.buarada bende bahsedıyım kızlar ben calısmaya agostosda basladım artık kacıncı tekrarımı yaptıgımı bılmıyorumm..bole calısmalara devam..

pamuğum hoşgeldin cnm

Hoşbulduk canlarıımmmmm...
Allah'ıma şükürler olsun; önce ailem ve sevgilim sonra da sizler sayesinde toparlandım. Hepinize tek tek teşekkür ederim. :KK16:
Şimdi eskisinden daha çok ve daha hırslı çalışmaya var mısınız hep birliktee?? :KK55:
Hepinizin "EVEEETT" dediğini duydum bile.:KK16:
Hadi o zaman hepimize kolay gelsin kuzularım. Allah zihin açıklığı versin, kpss'de çıkacak tüm konuları aklımıza kazısın inşallahh. Amiiinnn:KK16::KK16:

Hoşbulduk canlarıımmmmm...
Allah'ıma şükürler olsun; önce ailem ve sevgilim sonra da sizler sayesinde toparlandım. Hepinize tek tek teşekkür ederim. :KK16:
Şimdi eskisinden daha çok ve daha hırslı çalışmaya var mısınız hep birliktee?? :KK55:
Hepinizin "EVEEETT" dediğini duydum bile.:KK16:
Hadi o zaman hepimize kolay gelsin kuzularım. Allah zihin açıklığı versin, kpss'de çıkacak tüm konuları aklımıza kazısın inşallahh. Amiiinnn:KK16::KK16:
Aminnn canim hosgeldin.. ohhh be topigimiz canlaniyor artik:))

bininci kez şu kpssye giricem .:KK53:.ama ne çalışıyorum ne bir şey ...
:18:çalıştığımda da başaramamıştımki ..:KK14: demekki girmesem de olur aslında :44:

X