- Konu Sahibi PammukSeker
-
- #4.221
Kardesim yorumhn icin cok tesekkur ederim. Maddi acidan o kadar cok kitap alamayacagim. Ama haberturkun kuponunu biriktiriyorum yargi yayinlari. Nasil verimli calisma sistemi olusturuyorsunuz. Once videolari izleyip konu anlatimi calisip test cozerekmi . Hangi videolari izliyosun kardesim
Matematige nasil calisiyorsun ayrica sozel ve sayisal akil yurutme haricinde turkce ve matematikte butun unitelerden soru gelecekmicanm ben videoları izliyorum sonra konu anlatım ma bakıyorum sonrada elimde onunla ilgili bütün soruları çözmeye çalışıyorum birde bizim bu sitede soru çözüm topiğimiz var oraya her pazartesi çözdüğümüz soruları yazıyoruz kızlarla biraz bizi motive ediyorrrr orayada bekleriz videoda youtubeden hakan dede ye bakıyorum öyle yaniii bu sayfadan biraz önceki sayfalar bakarsan kızların izlediği video kitap önerilerinide görürsün canım öyle işte
ben sayısalcıyım ondan matematikten pek sıkıntım canım ama matematta daki sistemm aynı ilk konuya şöyle bir bakıyorum sonra onla ilgili soruları çzüyorum mantıkla detaylı bir bilgim yok cnmMatematige nasil calisiyorsun ayrica sozel ve sayisal akil yurutme haricinde turkce ve matematikte butun unitelerden soru gelecekmi
ayrıcaMatematige nasil calisiyorsun ayrica sozel ve sayisal akil yurutme haricinde turkce ve matematikte butun unitelerden soru gelecekmi
ayrıcamatematik ve türkçeden bütün konular gelecek ve üstüne bu akıl yürütme yolları felan extradan geldi
Anladim canim cok sagol6
kızlar merhaba girmeyeli uzun zaman oldu . Benim türkçe konularım bitti matematik konularım da bitti ama halen yapamadığım sorular oluyor. Coğrafyada bitti ondan pek sorunum yok.
Türkçe ve matematik için kursa gitmek istiyorum Ankarada sizin önereceğiniz bir dershane var mı ?
Selamlar canlarıımm...
Yazdıklarınızı tek tek okudum. Hepsini alıntılayamadım ama beni öyle güzel motive ettiniz ki, hiç birinizi madden görmedim belki ama manevi varlığınızı ve desteğinizi arkamda öyle çok hissettim ki..
Buraya son yazdıklarımdan ve yazdıklarınızı okuduktan sonra hayatımda çok radikal kararlar aldım. Zaten yaşadıklarımla hiç birşeyin benim ve sevdiklerimin mutluluğundan önemli olmadığını bir kez daha anlamış oldum. Hayatımdaki kötü niyetli insanlar için neden geleceğimi tehlikeye attığımı düşündüm ve herkese inat, ailemin ve benim iyiliğim için tekrardan sıkı bir şekilde çalışmaya karar verdim.
1 haftadır coğrafya konu çalışmakla cebelleşiyorum. Zaten ilk 2 ünite bitmişti. Diğer üniteleri de bitirip coğrafyanın konu anlatım kısmını hallettim. Dershanede vatandaşlık dersi de bitti. O yüzden bu hafta da vatandaşlık tekrarı yapıp bir yandan tarih çalışacağım.
Bu şekilde kendimi toparlamamda sizin katkınız o kadar fazla ki... Hepinize tek tek çooook teşekkür ederim kuzularım.
Artık aldığı darbelerle eskisinden daha hırslı bir pammık şekeriniz var.
İyi çalışmalar dilerim hepinize. Ben yine yazarım çalıştıkça
Hepinizi çok çok öpüyorummm
Ayrıca kaçırdığım başka haberler var mı bilmiyorum ama: İlkayımm çok sevindim kuzum. Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin ve inşallah sana çok güzel haberlerle gelsin bebişiniz
çok sevindim canım tekrar aramıza dönmene, haaa şöyşe ol bakim, tekrar aramıza hoşgeldinnn
Teşekkür ederim kuzucumİnşallah daha da toparlanacağım. Bu arada soru topiği açmışsınız. Hayırlı olsun. Soru çözer çözmez uğrayacağım.
Oyyy kuzuum beniim teşekkür ederimmsen bizim kraliçemiz pamuk prensesimizsin sensiz olur mu hiç, çok pis soru çözüyoruz,ama ben bugün nedense sıfır sorudayım, toparlamam lazımmmm (
Merhaba herkese. Bende kpssye hazirlaniyorum. Haftada iki gun kursa gidiyorum evde oldugum gunler ders calismaya gomuluyorum. Bazi derslerde tum konularimin bitmesine az kaldi. Vat. Ve cog yeni basladim sayilir ama en kisa zamanda bitirmeyi planliyorum. Hepinize kolay gelsin.
Canım ihtiyac, yargı, pegem...Bunlardan biriyle konus. Dandik bir yere gitmeni tavsiye etmiyorum, ucuza kayıt yapıp paranı almaktan baska bir sey yapmıyorlar. Gecen senelerde böyle bir deneyim yasadım, uygun diye tarih-cografya-vatandaslık için yazılmıstım sadece ben. Hocaların parasını ödemedikleri için hocalar gelmemişti, habire hoca degişti, bıraktım ben de. Bir sürü sıkıntı oldu yani anlayacagın. Üstelik yaprak testleri asagıdaki fotokopicide cektirtiyorlardı. Verdikleri uyduruk kitapların basım hataları fazlaydı. İsim vermiyorum, bu binaların üst katlarındaki dershanelerden kızılaydaki, abidik gubidik. Sonrasında senet yaptıgım için çatır çatır parayı ödemek zorunda kaldım, simdi adamakıllı bir yerdeyim bu yüzden.
Tavsiyem iyi bir yere yazıl...Sadece iki ders alacagım de. Konus. Kolay gelsin. <3
Oyyy kuzuum beniim teşekkür ederimmBak benim gelişimle birlikte sen de bugün soru sayını ikiye katlıyorsun hadi bakalım,
Ben de bugün pek çözemedim ama dün 475 çözmüştüm, sayılır mı
Merhaba canım hoşgeldin, vatandaşlık ve coğrafya diğer derslere göre daha çabuk ilerleyen dersler. Halledersin inşallah onları da en yakın zamanda. Başarılar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?