2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

rica ederiz canımm hadi şimdi bol çalışmalarrrrr:)

canım sağol, coğrafyam bitti ama ekonomi kısmını tekrar edecektim bundan tekrar edebilirim, :)

kızlarrr bugün haastayım daha başlamadım derse hiç başlayasımda yok vallaha ama zorlayacağım kendimi :)kuzulaarr herkese ii çalışmalar şimdiden

işallahh dumancım bu sırada bende tarihle uğraşıyorummmmm bitecek gibi değil vallaha
evet canim ya biti diyorum soru cozuyorum sonra bi onceki konuya da bi bakim derken offf kacinci hatim yaa( sayisalciyim ve ilk defa tarihi bu kafar ayrintili calisiyorum artik kpss nin ciddiyeti artti cunku oglumda 2,5 yasinda o donemleride atlattik bu benim 5. Ve son girisim olsun insallah bu sefer atanmak icin herseyden fedakarlik ve vijdan yapiyorum cunku

iyi geceler kızlar hep takipte olsam da bir süredir bir şeyler yazmadık çünkü yazacak bişey bulamadım. fena halde dağılmış durumdayım 1 aydır yeterince çalışamıyorum hep bir engel ya da bahane artık ne derseniz deyin. oysa ki iyi gidiyordum buraya gireyim puan vereyim diyorum olmuyor soru sayısı yazacağım yeterli değil dağıldım yani. bir kaç gün içinde toparlanamazsam eğer kpss hayal olacak benim için.bir de günlerdir mide ağrısı çekiyorum geçmiyor bir türlü hep yorgunum bu ayrı bir durum deneme sınavları 65 in üstüne çıkmıyor malesef dershanede daha coğrafya hiç başlamadı vatandaşlık yeni başladı belki de o yüzden ama motivasyonumu düşürüyor bu durum oğlum da rahatsız biraz hastaneye gidip geliyoruz babam da rahatsızı onunda sonuçlarını bekledik çok şükür önemli bir şeyi çıkmadı benim aklım bin parçaya bölündü sanırım duşa girip ardından vatandaşlıktan soru çözeceğim duşa girmeye bile üşeniyorum düşünün artık bittim sanki ben

İlk kısımlarda cidden aynı durumlardayız. Böyle dönem dönem oluyor sanırım. Bi çalışmama isteği, denemelerden gelen düşük puanlar falan motivasyonu çok etkiliyo.
Geçenlerde ben de yazmıştım buraya ama bi türlü toplayamadım. Yani bi çalışsam iki bırakıyorum e böyle de nereye kadar :/
Şöyle bi silkelenmek lazım zaman geçmeden..

canım ben mühendüsim anlayacağın bende sayısalcıyım eger kpss gibi bir sorunumuz olmasaydı aklımdan bile geçmezdi tarih le bu kadar uğraçağımm:)ayrıca benm de bu sene çalıştığım kadar birdaha çalışamm. bu sınav için çoçuk yapmayı bile erteliyorum eğer sınav bu sene olmassa birdaha bu kadar rahat çalışacağım bir sene olmaz yani ondan dolayı bu sınavda artık atanmak istiyorummm işallah hepimiz bu işkenceden kurtuluruz

ss icin uzatmak istemiyorum. Ben simdi sifirdan basliycam calismaya evde calusmak icin neler onrirsiniz. Gec oldu ama hic bisey icin de gec degil sanirim. Lutfen motive olmam lazim. Nasil calismaliyim bildiginiz site flan varmi video izlemek icin. Kaynak tavsiyeleriniz neler. Ayrica bir bucuk yasinda kizim var. Simdiden tesekkur ederim yorumlarinizi beklliyorum

Arkadaslar merhaba ben araniza yeni katildim gecte olsa ama soracaklarim o kadar cokki insallah yardimci olursunuz. Ben 4. Sinif isletme okuyorum aof ayriyetten 2 yillik banka ve sigortacilk doplomam var bu sene lisanstan kpss b den girmeye karar verdim. Onlisans icin kpss icin uzatmak istemiyorum. Ben simdi sifirdan basliycam calismaya evde calusmak icin neler onrirsiniz. Gec oldu ama hic bisey icin de gec degil sanirim. Lutfen motive olmam lazim. Nasil calismaliyim bildiginiz site flan varmi video izlemek icin. Kaynak tavsiyeleriniz neler. Ayrica bir bucuk yasinda kizim var. Simdiden tesekkur ederim yorumlarinizi beklliyorum

canım öncelikle aramıza hoş geldin :) bence zaman az kaldı ama yinede ümidini kesme sıkı bir çalışmayla yaparsın bu sınavı yapabilirsin:)şimdi sana kitap önermek istiyorum ama hangisini önerim diye düşünüyorum çünkü bende çokkkk yayın var bir yerden başlaamak gerekirse ihtiyaç konu anlatım güzel yediiklim sorubankası data soru bankası pegem, beyazkalem, uzmankariyer , kitapseç fem, yargı - bu yayınlar güzell ben youtube den de videolara bakıyorum ordan da takip edebilirsin canım:::::) bol çalışmalar şimdidennn

Kardesim yorumhn icin cok tesekkur ederim. Maddi acidan o kadar cok kitap alamayacagim. Ama haberturkun kuponunu biriktiriyorum yargi yayinlari. Nasil verimli calisma sistemi olusturuyorsunuz. Once videolari izleyip konu anlatimi calisip test cozerekmi . Hangi videolari izliyosun kardesim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…