2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

pamuğum böyle aile akraba sorunları her ailede oluyor sanırım
gerçekten zaman geçtikçe kardeşler birbirini tanımıyor menfaatlerini düşünüyorlar ne yazık ki
Rabbim yardımcınız olsun daha zaman var tekrar başladın mı çalışmaya adapte olursun canım

p
ben dünden beri derslere adapte olamıyorum pazartesi akşam hamile olduğumu öğrendiğimden bugün denemeye gittim sadece akşam yemekten sonra 150 sorumu çözeceğim ama

canım hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin
isteyenlere de nasip etsin Rabbim senin duan kabul olur şimdi dua et emi bu ay bende alayım bu müjdeli haberi

Son düzenleme:
merhaba ben bu foruma yeni üye oldum..maliye 4. sınıf öğrecisiyim..2014 kpss katılıcam nasipse inşallah.. hangi kaynaklardan faydalanıyosunuz..birde çalışmaya daha yeni başlicam geç mi kaldım..:44:

merhaba ben bu foruma yeni üye oldum..maliye 4. sınıf öğrecisiyim..2014 kpss katılıcam nasipse inşallah.. hangi kaynaklardan faydalanıyosunuz..birde çalışmaya daha yeni başlicam geç mi kaldım..:44:

hayır canım geç değil hızlandırılmış kurslara yeni başlayan tanıdıklarım var.yedi iklim,ihtiyaç ve yargı var bende

yanlız ben çalışıyorum muhasebeciyim..aynı zamanda açıktan okuyorum.. ihtiiyaç konu anlatımlı seti var 60 tl ye onu almak istiyorum. kendim hazırlanıcam.. bu set nasıl.. bilgisi olanlar varsa payşasın lütfen..

ihtiyacı bende beğeniyorum anlatımı sade geliyor. sorularda kpss ye yakın sanki. tabi zor olur hem iş hem kpss allah yardımcın olsun

bende ihtiyaçtan çalışıyorum memnunum :) tarih, vatandaşlık coğrafya konular bitti matematik ve türkçeye geçiyorum bugün. tabi çalıştığım dersleri de tekrar yapacağım unutuyorum çünkü.

hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız inşallah

Hoşgeldin aramıza, hayırlı olsun inşallah, geç kalmış sayılmazsın ama bir an önce çalışmanı tavsiye ederim, farklı kaynaklar kullanıyorum ben, ihtiyacın konu anlatımlısıda var memnunum net bir şekilde ve açıklayıcı anlatımı var, soruları çözümlü açıklayarak anlatıyor, ben beğeniyorum.

inşallah canım :) vatandaşlık ve tarih hep tekrar istiyor yaf, hemen unutuluyor Allah yardımcımız olsun

İlkaycığım Allah kucağına almayı nasip etsin. Çok güzel haber :) Artık bebişin heyecanıyla daha iyi çalışman lazım. Ona güzel bir gelecek lazım :)

Kızlar sabahtan beri işyerinde hiç iş yok, test çözdüm. Ama hem çok sıkıldım hem de çok sırtım ağrıdı, mola verdim. 173 soru oldu. daha çözemem sanırım. Akşam işim var çünkü.

Hosgeldin canim ozledik inanki.. Sikintin herneyse Allah yardim etsin hersey yoluna girer tez zamanda insallah herserde bi hayir vardir canim. hicbisey icin gec degil bir an once toparlatsin eminim.
Canim cok guzel bi haber bu saglikli sihhatli kucagina alirsin insallah sana sans getirecektir emin ol bu kpss surecinde

canım tahminen anlamicamızı düşüneceksin ama ailevi sıkıntılar herkesin başında var 2 aydır benimde başımda oldu gibi amcalarım ve dayılarım yüzünden annem babam boşanma durumuna geldi babamla bi ay boyunca tek kelime konuşmadık aynı evde aynı sofraya bile oturmadık belki sizin sorunlarınız bambaşkadır ama sıkıntı işte özüne inince konu ne olursa olsun. senin yapacağın tek şey sabretmek güçlü olmak ve bugünlerinde gelip geçeceğini düşünüp dua etmek ailevi sıkıntılarda çocuklara çok iş düşüyor maalesef

Ters çevirip sallasanız mı bi acaba beni :)) Çözülecek testler biriktikce daralıyorum fasikül gibi yaprak testler verıyolar bitiripte kıtaba gecemıyorum bı turlu.her dersten 4 kitap var elimde çözülecek.Bebekte istiyorum oda olmuyo sıyırdım anlıcagınz dün gece ne cocuk yapabıldım ne kariyer hesabı

Taze hamile arkadasımız varmıs benim gibi isteyenlerle beraber banada dua et olurmu bizede nasip olsun inşallah anne olmak.

Günaydın arkadaşım,
ne güzel bol soru çöz işte, çözdüğün soruları not ediyorsan soru çözme topiğine de bekleriz seni, şuan çok pis yarış durumundayız o seni motive edebilir belki.
aslında bende bebek istiyorum ama kararsızım, sınav geçtikten sonra mı yapsam diyorum, şimdi hamile kalırsam aş erme sıkıntısı yada başka rahatsızlıklarım olur mu acaba, 5 ay kpss ile uğraşıyorum heba olur diye korkuyorum açıkçası, hamile kalmama bir engel yok tıbbi olarak ama evleneli 1yıl 8 ay oldu 2 yıla yakın ya hemen olmazsa diye de çekincelerim var offf bana bi akıl verin.
İnşallah canım bebeğimizi kucağımıza almak nasip olur

soru çözme topiğine yazdm buraya da yazym haber türk gazetesi yargı yayınlarını veriyoo 29 kupona kızlar alaym mı ne dersnz 5 aya bter mi

canım gazetede verilen yayınyarın soruları yanlış oluyor ben geçen sene çok aldım gazeteden ama soruları yanlıştı genel de sen bilrsin yinede :)

canım çok üzüldüm senn adına işallah bir an önce toparlanırsın dualarım sennle

bende var ama bence detaya girmiş ama şu güzelliği var sıkılmıyorsu çalışırken :) kenarlarında resimler seni dersten kopart mı yor o güzelliği var:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…