2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

Günaydın arkadaşlar,

Tüm kokulu öpücükler senin annem, becerdim...

Oyyy mis miss Ben de öperim kuzum çok beğendim. Elifmet de yapmış, güle güle kulanın inşallah.

Sağolun canlar bende yaptım o olayı :) sınavdan sonra da bebeşim olunca onu takip ederim :)

Güle güle kullan kuzum benim, inşallah bebişi takip ettiğini de görürüz.

Ben bu hafta yazamadım kuzum, inşallah haftaya yazayım. Bu hafta 100 soru filan olmuştur zaten :18:
Oyyy kendine gel Güneş, silkelen toparlan çabuk.

Maşallah canım, ne güzel. İmrendim vallahi Darısı başıma inşallah
Evet yaa Pamuk yok hala, ben de mesaj atmıştım geçenlerde ama cevap vermedi hala. Kuzum, inşallah sağlığı sıhatı yerindedir.

Yahu ben ne zaman rahatlıycam, ne zaman oturup bi çalışcam. Dün yine eve gittim saat 11, 1'e kadar çalıştım yattım. Sabah işe yetişeceğim içi çok da geç yatamıyorum. Ooof of

Hepinize iyi çalışmalar arkadaşlar,

Hosgeldin canım tekrar Evet, görmedim seni epey...

Seni patron seni cok hırpalıyor, 11'e kadar iş mi olurmus...

Günaydın kızlar...Bol calısmalı bir gün diliyorum...Güncellere bakim.

selam cnm 11 e kadar mı çalışıyorsun Allah aşkına can mı dayanır
bende erken kalktığım için çok geç yatamıyorum
yemek bulaşık derken saat 10 u buluyor ondan sonra ne çalışabilirsem gün içinde bakıyorum ama bugün 2 saat video dinledim mesela
soruda çözmeye çalışıcam öğleden sonra gerçi çok dikkatim dağlıyor yanlış çıkıyor burda ama olsun
pamuğu bende çok merak ediyorum kızlar umarım iyidir

Canım sen Bursada ki Fem dershanesine mi gidiyorsun?bende alt yap var matemetiğim iyi sayılır ama özellikle tarih için gitmek istiyorum bu hafta gidip görüşücem karar vericem bakalım hayırlısı

Haklısın canım bir an önce karar vermelimiym bu hafta gidicem inşaallah :) Fem malum aslına evet o kısmı beni de düşündürüyor gidenlerde memnun görünüyor zaten

kızlar sabah 2 saat video dinledim ve 90 soru çözdüm artık evde devam edicem
eşim gelene kadar bakarım biraz daha

ben çok panik oldum valla sanki birşey bilmiyrm

bugün 433 vatandaslik sorusu çözdüm simdi 1 saat yürüyüş yapacağım disarda, carpenin tavsiye ettigin vatandaslik videolarini dinlecegim 2 gündür icim dışım vatandaslik oldu

bende baksam iyi olacak vatandaşlığa şu tarihi bitirip geçeyim diyorum ama dersanede hoca anlatıncada kaval gibi dinliyorum ( geride kaldım hocaya göre vatandaşlıktan...bugün coğrafyada dağlardaydık, dilsiz harita gibi dağları numaralandırmış, kimsenin çıtı çıkmıyor ben takır takır saydım yerlerini konuyu önceden bilmek iyi oluyor o yüzden ama vatandaşlıkta öyle değilim

bugün 433 vatandaslik sorusu çözdüm simdi 1 saat yürüyüş yapacağım disarda, carpenin tavsiye ettigin vatandaslik videolarini dinlecegim 2 gündür icim dışım vatandaslik oldu

Maşallah canım, bol soru bekliyorum senden bu hafta
birde panik olma, ne kadar rahatsan o kadar çok soru çözer ve anlarsın , sakin olll

kızlar sabah 2 saat video dinledim ve 90 soru çözdüm artık evde devam edicem
eşim gelene kadar bakarım biraz daha

ben çok panik oldum valla sanki birşey bilmiyrm

en yakın zamanda 4 tane denememin güncelini ekleyeceğim

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=654156&page=12

Kızlar toplu halde epey bir seyler ekledim...Okuyunuz...(Denemelerinizdeki güncelleri bekliyorum, 6 sorucuk topu topu yahu, ekleyiniz)

Ben derse, görüsürük...

Canım sen Bursada ki Fem dershanesine mi gidiyorsun?bende alt yap var matemetiğim iyi sayılır ama özellikle tarih için gitmek istiyorum bu hafta gidip görüşücem karar vericem bakalım hayırlısı

Merhaba, ben de bursadaki dershaneleri gezmiştim araştırmıştım.
Pegemi çok istiyordum. Ancak oraya giden arkadaşım evet alanda harikalar ama gk gy kısmında hocalar öyle çok çok mükemmel değil pınar başka dershanelere de bak sen demişti.
Uzman kariyer sorularıma doğru düzgün yanıt veremiyordu. Kaçamak cevaplar veriyordu. Tatmin etmemişti beni.
Feme ben lisedeyken gitmiştim ancak kpss konusunda lisedeki gibidir kpss formatını yakalayabilmişler midir emin olamadım. Bir de pek ilgilenmediler gibi de.
Murata gittim dedim aman Allah bu nasıl bir dershane. Konuştuğum adam bir havalarda bir havalarda... Yalnız konuştukça da disiplinli bir derhane olarak kafamda yer etti.
En sonunda muratta karar kıldım. Matematik hocası konuyu gayet iyi anlatıyor. Espirili akılda kalıcı değişik güzel pratik yöntemlerle anlatıyor. Bana derste çözdüğümüz soru tipi az geliyor ama. Bunu hocaya da söylemiştim. Benim derste her soru tipini gösterme imkanım elbet yok siz her kaynaktan soru çözecek ve çözemediklerinizi gelip soracaksınız dedi. Hem kendi hocama sorabiliyorum hem de her hafta matematik etütleri oluyor randevu alıyorun yarım saat bıyunca hocaya sorularını sorabiliyorsun.
Tarihçimize bayılıyorum. Harika anlatıyor. Espirili anlatıyor. Oldukça memnunum. Tarih bu hafta son bitiyor bizim. Türkçeye geçeceğiz. Matematik bittiğinde de coğrafyaya geçeceğiz. En son varandaşlığa geçeceğiz. O yüzden diğer hocalar hakkında bi fikrim yok

Kızlar iyi akşamlar geçmişe çok bakamadim da vatandaşlık videolari demişsiniz nerden bulabilirim onları kızlar. Benimde çok sorunlu dersim vatandaşlık.

helal olsun vallaha bende vatandaşlık çözdüm ama 130 da sıkıldım diğer derslere döndüm onlardan çözmeye karar verdim

Ben istanbuldayım..

Dershane sistem oturtma, düzen oturtma konusunda yardımcı oluyor.Yoksa cok büyük bi beklentiye girmeyin derim..

Kızlar iyi akşamlar geçmişe çok bakamadim da vatandaşlık videolari demişsiniz nerden bulabilirim onları kızlar. Benimde çok sorunlu dersim vatandaşlık.

Canım ben paylasmıstım, sayfa 388'de kalmıs baktım simdi. (Nasıl indirileegiyle birlikte)

Kızlar aksamdan beri dogru dürüst bir sey yapamadım, moralim bozuk az. Uyuyacagım erkenden, belki film izlerim bilmiyorum bakacagım.

İyi calısmalar hepinize.

Son düzenleme:

bebeğim hayırdır ne oldu bende misafirlikteydim. şimdi geldim eve soru çözeceğim. sonra erken yatarım sabah dersane var erken kalkmam lazım :18::18:

Hosgeldin canım tekrar Evet, görmedim seni epey...
Seni patron seni cok hırpalıyor, 11'e kadar iş mi olurmus...
Günaydın kızlar...Bol calısmalı bir gün diliyorum...Güncellere bakim.

Günaydın canlarım,

Hee valla Carpem ya, nasıl olcak bu iş bilmiyorum.
Soru çözüm kısmına derdimi döktüm kuzum.

Hiç sorma Zeytincim, işi bıraksam diye de düşünüyorum da işte sonra başka sıkıntılar çıkııyor. Ooof of
Maşallah valla, ne zaman ofiste ders çalışacak olsam aklıma sen geliyorsun Allahım çokça yardımcımız olsun inşallah.

Ben de bu güne kadar toplam 20 vatandaşlık sorusu çözmüşüm yaaa
Tebrikler İlkaycım, darısı başıma, darısı başıımaaaaaa

Maşallah kuzuma

Ne oldu kuzumcum, şimdi iyi misin?

güneşciğim inşallah memur olunca bitcek sıkıntılarımız az kaldı
sabah 8 akşam 5
süper birşey hele yazın ohh o kadar çok zaman kalıyor ki

sabah 8 akşam 5

Oyyyy güzel arkadaşım benim yaa, vallahi şu minicik metnin beni coşturmaya yetti. Bu gün ne yapıp edip ofiste de biraz çalışcam. Tarihle başlıyorum, akşamüstü yazcam inşllah.

inşallah Zeytinciğim, günleri görmeyi de nasip etsin inşallah Allahım :)

Al güneşcim sana motivasyon şeklinde bir mail geldi arkadaşlar şimdi, kopyalayıp yapıştırıyorum. Sadece ismi siliyorum.

[FONT=&quot]İlgili Birimlerin Dik.
Cumartesi Saat 11.00 de Ankara da Genel Müdürlükte xxxx beyin başkanlığında toplantı yapılacak.[/FONT]

[FONT=&quot]Saat 07.00 de xxxxx de hazır olalım.[/FONT]

[FONT=&quot]En önemli gündem ciro kayıpları nedenleri,nasıl çözülebilir,nasıl artırılabilir,yeni pazarlama aktiviteri,mevcutların daha iyi olması için neler yapılmalı [/FONT][FONT=&quot]Toplantıda departmanınızla ilgili problemler çözüm önerileri ve yeni fikirler konularında hazırlık yapın.[/FONT]

Bi cumartesim vardı aylardır tatil yapamadım. O da gitti. Toplantı, yemekti yoldu derken ben Konya'ya yatma saatince ancak gelirim muhtemelen

sabah 8 akşam 5

tabii hep birlikte göreceğiz inşallah o günleri çok yakında :))

oyyyy kıyammmaaammmmm ben sanaaa kuzum. ne yapcan başa gelen çekilir az kaldı kurtulucaz inşallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…