Kızlar...Ben buralardayım...Güncel topigine yazıyorum ucu kacmasın diye, ama bosladım burayı biraz sanırım, bu arada benim sınavlarım yok, onlar ilk sene halloldu ve analizlerim bitmisti göya, yazdıydım buraya, yani ben bittigini düsündüm, en son problemler cıktı gene, ayrıntıya girip kafanızı sisirmeyecegim ve aralıgın sonunda gelisme yoksa bırakacagımı söylemiştim sanırım, umarım iyi bir karar vermisimdir; tezi bırakıyorum, cünkü sınava 6 ay kaldı, artık oturup onunla ugrasabilecegimi sanmıyorum ve bitirince kimse bana madalya takmayacak, kpss olmaz tezi bitirmis olursam, en fazla tecrübeli oldugum alanda asgari ücretten biraz fazlaya is bulacagım gene. Bu sebepten hadi bırakma degil de sürüncemeye atma diyelim, kpss bittikten sonraya atacagım tezi, o da harcı yatırırsam, (uzatma alınca harc yatırıyorsunuz) suyu cıktı artık cünkü, bende de sevk mevk bitti, cünkü 2,5 sene bitti su an bu tezde. Argo olacak ama icine edeyim demek istiyorum.
Gülmeyin burada ciddi bir konu konusuyoruz, benim sinirlerim bozuluyor bu konuya, kafayı yedim...Kimseyle bu konuyu konusasım yok, ailemle de epey bir atıstık bu konuda. Esege binmesi bir ayıp, inmesi iki ayıp mantıgındalar genel olarak, ama ikna ettim gibi, ara ara sinirlenince üste gelme durumları oluyor tabi...
Hoca ile daha konusmadım, ne tepki verir bilmiyorum, acıkcası umrumda da degil, zaten onun da umrunda oldugunu sanmıyorum. Kullanacagı kadar kullandı zaten, işi bitti benle. İşte böyle hayatımızdan calan insanlar olabiliyor. Yüzünü görme istegim geldigi zaman gidip konusacagım bakalım. Su anlık göresim yok :) Benim ne yapacagım belli olmaz, kadından olumlu bir sey görürsem fikrimi degisebilirim de, bilemiyorum, ama umarım degismem.
Böyle...
Size gelsin;
[video=youtube;hoffzOywYWo]http://www.youtube.com/watch?v=hoffzOywYWo[/video]
Daha sık yazacagım...
Bu arada bugün sizlerden görüp aldıgım kitabı paylasayım; 3 liraya aldım dershaneden. Vatandaslık problemimi bu özet gibi kitaptan önce temel olusturarak cözecegim. X yayınlarının sözelde iyi oldugunu duymustum.
Eki Görüntüle 925243
Şevkleneyim diye kalem de aldım, na orada
hatta ve hatta, görüs alanım elim oldugu için calısırken bir de yüzük aldım kendime yeni, sevk gelsin amac. Onun fotosunu atmayım, komik olur simdi kpss topiginde
İyice manyaklasmıs durumdayım. Şöyle bir bakıyorum da hepimizde var bu, ara dönem bunalımı, sanırım sıkıldık...
Sıkılma, bunalma seytan vesvesesi, bol bol dua edelim...ve birbirimize destek olup bu dönemi atlatalım, kendimizi kurtaracak gene kendimiziz...Ocak ayındayız sıkı sıkı sarılmalıyız iyice...
Öptüm hepinizi...