- 22 Aralık 2012
- 1.270
- 271
- 163
- Konu Sahibi PammukSeker
- #3.741
kızlar aldığım kitaplar hakkında yorumlarımı paylaşayım
bende aha önceden murat yayınları vardı iyi yetiyor bu bana diyordum ki çağdaş türk tarihi konularına gelene kadar
evet güzel anlatmış ama kısa kısa geçmiş özetin özeti gibi
yargının cep kitabını aldım gerçekten güzel anlatmış ama murat ın içinde bulunan bazı konularda onda yok yani her dersten 2 kitap bulundurmak gerekiyor sanırım. kaynaklar birbirini tutmuyor illa eksik kalan yerler oluyormuş
yargı vatandaşlık ve tarih cep kitaplarını beğendim
detaylı anlatmışlar
data tarih soruları güzel kpss formatı ayarında
sınav coğrafya soruları iyi kolay değil zor değil yapılacak durumda bazı soruları zorlayıcı çıkıyor
diğerlerine henüz bakmadım
kızlar günde kaç soru çözüyorsunuz ben 150 yi buldurmaya çalışıyorum az mı çözüyorum
zeytincim benim de aklıma o takılıyor, acaba kaç soruyu hedeflemek lazım?? benim hedefim de 150 ama az mı acaba? Zaten kaç gün o hedefi tutturuyorsun diye sorarsan haftada 2 falan
Oyyy kuzuuuum, niye duygulandın sen öyle :26: Üzüldüm gerçekten.
Ciddi bi sıkıntı yoktur inşallah kuzum. Benim de pazarım kabustu ne yazıkki Bi an önce toparla kendini tatlım.
oparlıycam güneşcim teşekkür ederim. Bugün işyerinde çok yoğun bir gündü, hiç bakamadım valla... Eve de geç gidicem, artık yolda falan okurum inşallah. Yani koca bir sıfır şu anda.
Zeytincim Merhaba,
Öncelikle teşekkürler kitaplar hakkındaki yorumların için. Data tarih soruları hakkında ben de seninle aynı fikirdeyim canım, gerçekten beğendim.
Ben hala konu çalışma aşamasını geçemediğim için daha soruya çok fazla yoğunlaşamıyorum
Bazen 100 bazen , 20 bile olmuyor Sen yine iyisin kuzum