- 22 Aralık 2012
- 1.270
- 271
- 163
- Konu Sahibi PammukSeker
-
- #3.741
kızlar aldığım kitaplar hakkında yorumlarımı paylaşayım
bende aha önceden murat yayınları vardı iyi yetiyor bu bana diyordum ki çağdaş türk tarihi konularına gelene kadar
evet güzel anlatmış ama kısa kısa geçmiş özetin özeti gibi
yargının cep kitabını aldım gerçekten güzel anlatmış ama murat ın içinde bulunan bazı konularda onda yok yani her dersten 2 kitap bulundurmak gerekiyor sanırım. kaynaklar birbirini tutmuyor illa eksik kalan yerler oluyormuş
yargı vatandaşlık ve tarih cep kitaplarını beğendim
detaylı anlatmışlar
data tarih soruları güzel kpss formatı ayarında
sınav coğrafya soruları iyi kolay değil zor değil yapılacak durumda bazı soruları zorlayıcı çıkıyor
diğerlerine henüz bakmadım
kızlar günde kaç soru çözüyorsunuz ben 150 yi buldurmaya çalışıyorum az mı çözüyorum
Oyyy kuzuuuum, niye duygulandın sen öyle :26: Üzüldüm gerçekten.
Ciddi bi sıkıntı yoktur inşallah kuzum. Benim de pazarım kabustu ne yazıkkiBi an önce toparla kendini tatlım.
oparlıycam güneşcim teşekkür ederim. Bugün işyerinde çok yoğun bir gündü, hiç bakamadım valla... Eve de geç gidicem, artık yolda falan okurum inşallah. Yani koca bir sıfır şu anda.
Zeytincim Merhaba,
Öncelikle teşekkürler kitaplar hakkındaki yorumların için. Data tarih soruları hakkında ben de seninle aynı fikirdeyim canım, gerçekten beğendim.
Ben hala konu çalışma aşamasını geçemediğim için daha soruya çok fazla yoğunlaşamıyorum
Bazen 100 bazen , 20 bile olmuyorSen yine iyisin kuzum
çook geçmiş olsun canım ya ne kadar uzun sürdü senin hastalığın ama ona rağmen soru çözüyorsun tebrik ederim, umarım hemen iyileşirsin, doktorlar hep bolu sıvı al derler, tavuksuyu çorbası, nane limon ıhlamur çayı geliyor aklıma ama sen zaten içiyormuşsun bunları
Annemde okurken defteri yastiginin altina koyarmissinav oldugu zaman cok gulmustum ilk duydugumda burdan geliyordur belki :)en güzeli, tarih konularını okurken sanki hepsini biliyormuşsun gibi, ama soru çözerken aklına gelmiyor insanın, uyumadan önce okudukların uzun süreli belleğe gider yazıyor hep, dil sınıfında yabancı dil hocalarımız da gün içinde kenara yazdığınız kelimeleri öğrenmek için yatmadan önce hatta uykuya dalmadan hemen önce tekrarlayın yatağınızın yanında olsunlar derlerdi
merhaba arkadaşlar herkese iyi haftalar
uzun zamandır takip edemiyorum sizi ve yaklaşık iki haftadır derslere bakamıyorm sizden bi konuda yardım isteyeceğim ben tarihi bitirim cografyayıda yarıladım sayılır ama matemetik ve vatandaşlık hiç bakmadım daha geçmi kaldım sizce bide teset çözerken çok yanlışım çıkıyor vazmı geçsem bosuna kendımı yormasammı dıyorum sızde boylemısınız lutfen akıl verın bana((
amannn salmak yok, ben pek beceremem o işi, bir sonraki arkadaşa bırakıyorum
Hoş geldin mmeess, bence geç kalmış sayılmazsın, sıkı ve düzenli çalışırsan olur bence. Kaybettiğin zamanı kazanmak senin elinde.merhaba arkadaşlar herkese iyi haftalar
uzun zamandır takip edemiyorum sizi ve yaklaşık iki haftadır derslere bakamıyorm sizden bi konuda yardım isteyeceğim ben tarihi bitirim cografyayıda yarıladım sayılır ama matemetik ve vatandaşlık hiç bakmadım daha geçmi kaldım sizce bide teset çözerken çok yanlışım çıkıyor vazmı geçsem bosuna kendımı yormasammı dıyorum sızde boylemısınız lutfen akıl verın bana((
günaydın güzeller:)
Kitaplarım geldi, ama dün eve çok geç gittiğim için bkamadım detaylı olarak. Uzman kariyer Türkçe gerçekten güzel görünüyor, soruları uzun uzun açıklamış.
x yayıncılığın kitapları çok şeker ya:) Hakkaten defter gibi, önemli yerleri söylemiş falan, vatandaşlık, coğrafya ve geometri almıştım. Vatandaşlığı bir kere bitirmiştim ben, şimdi ikincisine başlıycam bu kitapla beraber. Diğer kitaplara bakma fırsatım olmadı maalesef. bir de yaprak testler istemiştim. Onlara da bakamadım. Baktıkça sizinle paylaşacağım.
Dün yine kendime taş çatlasa 1 verebilirim yaa( Ama bugün toparlamayı düşünüyorum artık. Her gün 150 soru ayarına gelmemiz lazım kızlar. Hadi silkeleyin kendiniziii :)
Hoş geldin mmeess, bence geç kalmış sayılmazsın, sıkı ve düzenli çalışırsan olur bence. Kaybettiğin zamanı kazanmak senin elinde.
Annemde okurken defteri yastiginin altina koyarmissinav oldugu zaman cok gulmustum ilk duydugumda burdan geliyordur belki :)
Aaa canim deme oyle ben kursa gidiyorum senin gibi cok yanlisim cikiyo ama hocalar dogal diyolar zamanla olacak daha onumuzde zamanimiz var
gunaydınn bugun kursum var gıtmeden sızede bır goz atayım dedım
sabah daha kalkar kalkmaz bu yıl en az memur alımı olacak yazısını okudum
nasıl moralım bozuldu
ben daha hıc hayatımda calısmadım bır ıste
kpss olmassa esım bebek ıstıyor
e bebek olunca nasıl ozel sektorde calıscam
tecrubesız olcam kım bana ıs verecek
hadı bebek olmasada yıne ıs bulmak cor zor
cok moralım bozuldu
azonce bır arkadasta yazmıs bencede gunde enaz 150 soru cozmelıyız
bugunden ıtıbaren baslayacagım buna
dunaksamda kocısın yanında hep ders calıstım
oda baslayacaktı calısmaya ama hala bısı yaptıgı yok
Hadi yaaaaZaten 2014 ekonomik krizle birlikte geldi, kamuya bile alım azalacaksa kimbilir özel sektör napacak??? O zaman daha çok sarılıyoruz kpss kitaplarımıza :)
günaydın güzeller:)
Kitaplarım geldi, ama dün eve çok geç gittiğim için bkamadım detaylı olarak. Uzman kariyer Türkçe gerçekten güzel görünüyor, soruları uzun uzun açıklamış.
x yayıncılığın kitapları çok şeker ya:) Hakkaten defter gibi, önemli yerleri söylemiş falan, vatandaşlık, coğrafya ve geometri almıştım. Vatandaşlığı bir kere bitirmiştim ben, şimdi ikincisine başlıycam bu kitapla beraber. Diğer kitaplara bakma fırsatım olmadı maalesef. bir de yaprak testler istemiştim. Onlara da bakamadım. Baktıkça sizinle paylaşacağım.
Dün yine kendime taş çatlasa 1 verebilirim yaa( Ama bugün toparlamayı düşünüyorum artık. Her gün 150 soru ayarına gelmemiz lazım kızlar. Hadi silkeleyin kendiniziii :)
Hoş geldin mmeess, bence geç kalmış sayılmazsın, sıkı ve düzenli çalışırsan olur bence. Kaybettiğin zamanı kazanmak senin elinde.
nasıl moralım bozuldu
cok moralım bozuldu
nasıl moralım bozuldu
cok moralım bozuldu
Günaydıııııın,
Hayırlı sabahlar, çok verimli günler dilerim arkadaşlar.
Dün iş çıkışı denemem vardı kursta, ordan eve geçince de üşümüş bir kedi peteğin önünde büzüştüm20 soru ancak çözebildim. Yani 0 puan alarak günün tembel tenekesi ben oldum
Bugün ofiste en az 2 saat çalışacağım, evde de en az 3 saaat. Kendime ve size söz veriyorum. Zira bu hafta iyice boş geçti
Hadi bakalım kuzularııııım, herkes masasının başına
Ebissscim güle güle kullan yeni cicilerini. Uzman Kariyer ve x yayıncılık konusunda hemfikirizUzman Kariyerin Türkçe sorularını gördükçe İhtiyaçın Türkçe sorularından soğudum Ben data tarih de almıştım yakın zamanda. İnanılmaz detaycı bi kitapmış, ama çok da öğretici. Hadi bakalım bir hevesle çalışalım yeni kitaplarımıza.
Gerçekten işimiz çok zor
Allahıııım, emeklerimizi boşa çıkarma Yarabbim. Bizlere hayırlı kapılar aç...
Hadi Allaha emanet olun arkadaşlar, çok çalışmamız lazım çooooook
:103:
Cevabın mutlak butlan olması lazım canım :44:Bugün herkese çalışma azmi diliyorum o haberden sonra. kimsenin şevki kırılmasın, aksine daha da hırslanalım kızlar. güneşcim ben de kitapları alınca gaza geldim, pek şekerler :) vatandaşlığı ikinci kez çalışmaya başladım. 1982 AY'ye geldim.
Bir de sorum olacak sizlere;
Yargı'nın yaprak testinden;
Yapılan hukuki bir işlemin kurucu unsurlarından bir veya bir kaçının eksikliği neticesinde ortaya çıkan maddi yaptırım türü aşağıdakilerden hangisidir?
A)Ceza
B)Mutlak Butlan
C)Cebri Ceza
D)Tazminat
E)Özel Müsadere
bir de şimdiye kadar 2,5 puan + 20 soru vatandaşlık bildiriyorum :)
Cevabın mutlak butlan olması lazım canım :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?