2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

zeytincim benim de aklıma o takılıyor, acaba kaç soruyu hedeflemek lazım?? benim hedefim de 150 ama az mı acaba? Zaten kaç gün o hedefi tutturuyorsun diye sorarsan haftada 2 falan

aynen cnm ancak haftasonları ve cuma günleri hafta içi çok nadir
valla bana bu sayı az gibi geliyor ama zamanım da yok
şimdilik böyle idare edicez

merhaba arkadaşlar herkese iyi haftalar
uzun zamandır takip edemiyorum sizi ve yaklaşık iki haftadır derslere bakamıyorm sizden bi konuda yardım isteyeceğim ben tarihi bitirim cografyayıda yarıladım sayılır ama matemetik ve vatandaşlık hiç bakmadım daha geçmi kaldım sizce bide teset çözerken çok yanlışım çıkıyor vazmı geçsem bosuna kendımı yormasammı dıyorum sızde boylemısınız lutfen akıl verın bana((

Evet canım ben hiç böyle hasta olmamıştım çok uzun sürdü.Hastalık ne zor ya ondan diyorlar hastalık gelmeden sağlığın kıymetini bilin vlla doğruymuş yaa.Napim canım öyle mükemmel çalışamıyorum da işte boşta durmuyorum test çözmeye çalışıyorum.Yoksa vicdan azabı çekiyorum o da kötü oluyor yattıkça kötü senaryolar kuruyorum :18: :18:

Annemde okurken defteri yastiginin altina koyarmissinav oldugu zaman cok gulmustum ilk duydugumda burdan geliyordur belki :)

Aaa canim deme oyle ben kursa gidiyorum senin gibi cok yanlisim cikiyo ama hocalar dogal diyolar zamanla olacak daha onumuzde zamanimiz var

Mrb kizlar bugun temizlik gunumdu tum gun temizlik yaptim 30 soru felan cozebildim dil bilgisine baktim biraz daha calisacagin bu aksam dilbilgisine tv izlerken de mat cozuyorum genelde

Daha öncede aranızdaydım ama kısacık kalabilmiştim. Şehir dışına ablamın yanına gitmek durumunda kaldım. Ama bu hafta sonu geldim artık. Ayrıca bugün dersanemde başladı. İlk günü de başarıyla bitrdik. Korktuğum başıma gelmedi çok şükür tarih hocasından çok memnunum.

Bu arada hepinize tekrar merhaba :)

günaydın güzeller:)
Kitaplarım geldi, ama dün eve çok geç gittiğim için bkamadım detaylı olarak. Uzman kariyer Türkçe gerçekten güzel görünüyor, soruları uzun uzun açıklamış.
x yayıncılığın kitapları çok şeker ya:) Hakkaten defter gibi, önemli yerleri söylemiş falan, vatandaşlık, coğrafya ve geometri almıştım. Vatandaşlığı bir kere bitirmiştim ben, şimdi ikincisine başlıycam bu kitapla beraber. Diğer kitaplara bakma fırsatım olmadı maalesef. bir de yaprak testler istemiştim. Onlara da bakamadım. Baktıkça sizinle paylaşacağım.
Dün yine kendime taş çatlasa 1 verebilirim yaa ( Ama bugün toparlamayı düşünüyorum artık. Her gün 150 soru ayarına gelmemiz lazım kızlar. Hadi silkeleyin kendiniziii :)

Hoş geldin mmeess, bence geç kalmış sayılmazsın, sıkı ve düzenli çalışırsan olur bence. Kaybettiğin zamanı kazanmak senin elinde.

doğru diyosun aslında asılmam lazım iyice hatta dersaneye yazılmayı düşünüyorum böyle daha cok panıklıyorum ne yapacam felan dıye

saol cnm inşallah oyle olur hem ev hem ıs olunca cok zorluyor aslında benı napalım oldugu kadar artık devam edıcez bu sekılde

gunaydınn bugun kursum var gıtmeden sızede bır goz atayım dedım
sabah daha kalkar kalkmaz bu yıl en az memur alımı olacak yazısını okudum
nasıl moralım bozuldu
ben daha hıc hayatımda calısmadım bır ıste
kpss olmassa esım bebek ıstıyor
e bebek olunca nasıl ozel sektorde calıscam
tecrubesız olcam kım bana ıs verecek
hadı bebek olmasada yıne ıs bulmak cor zor
cok moralım bozuldu
azonce bır arkadasta yazmıs bencede gunde enaz 150 soru cozmelıyız
bugunden ıtıbaren baslayacagım buna
dunaksamda kocısın yanında hep ders calıstım
oda baslayacaktı calısmaya ama hala bısı yaptıgı yok

Hadi yaaaa Zaten 2014 ekonomik krizle birlikte geldi, kamuya bile alım azalacaksa kimbilir özel sektör napacak??? O zaman daha çok sarılıyoruz kpss kitaplarımıza :)

Hadi yaaaa Zaten 2014 ekonomik krizle birlikte geldi, kamuya bile alım azalacaksa kimbilir özel sektör napacak??? O zaman daha çok sarılıyoruz kpss kitaplarımıza :)

malesef
memurlar.net te gordum canım evet daha cok calısmamız lazım ama
ınsanı bı olumsuz dusunceler kaplıyor bırden
neyse gıdeyımde hazırlanayım
kursta belkı kendıme gelırım

Günaydıııııın,
Hayırlı sabahlar, çok verimli günler dilerim arkadaşlar.

Dün iş çıkışı denemem vardı kursta, ordan eve geçince de üşümüş bir kedi peteğin önünde büzüştüm 20 soru ancak çözebildim. Yani 0 puan alarak günün tembel tenekesi ben oldum
Bugün ofiste en az 2 saat çalışacağım, evde de en az 3 saaat. Kendime ve size söz veriyorum. Zira bu hafta iyice boş geçti

Hadi bakalım kuzularııııım, herkes masasının başına

Ebissscim güle güle kullan yeni cicilerini. Uzman Kariyer ve x yayıncılık konusunda hemfikiriz Uzman Kariyerin Türkçe sorularını gördükçe İhtiyaçın Türkçe sorularından soğudum Ben data tarih de almıştım yakın zamanda. İnanılmaz detaycı bi kitapmış, ama çok da öğretici. Hadi bakalım bir hevesle çalışalım yeni kitaplarımıza.

Gerçekten işimiz çok zor
Allahıııım, emeklerimizi boşa çıkarma Yarabbim. Bizlere hayırlı kapılar aç...

Hadi Allaha emanet olun arkadaşlar, çok çalışmamız lazım çooooook
:103:

hiç bozma moralini, ben de bebek istiyorum ama işim olmadan olmaz. dediğin gibi bebek olursa çok zor olacak. burada bebekleri olan arkadaşlar da hep yazıyorlar uyarıyorlar. ilk işinize gücünüze başlayın sonra bebek düşünün çok zor oluyor diye..

herkesin ekmeği işi bir yerlerde bekliyor. ona ulaşmak için tek yapmamız gereken çalışmak. biz bol bol çalışalım gerisi gelecek zaten. az alım da olsa yeterli çalışırsak o az alınan memeurların içinde biz olacağız

konular bittikten sonra, yüksek puan alan arkadaşların anlattığı gibi sadece soru çözeceğim ve son dört ay günde 500 soruyu geçmek zorundaymışız.ama şimdiden 150 soru çözmeye başlamalıyız galiba.

kızlar ballı torpilli olanlar yerleştikçe bize sıra gelir mi bilmem
ay nasıl sinirleniyorum karolu işçilere zam yapıldı dün ben bu kaar kafa patlatıyorum adamlar hiçbirşey yapmaan lise den çıkıp bura geliolar ve dünyanın parasını alıyorlar
başka yere gitseler kimse iş vermez o kadar bilgisizler tecrübesizler
neyse kpss den başka çaremiz yok
dün 50 soru çözdüm bugün biraz daha fazla çözmem lazım
bu arada çağdaş türk tarihi yumuşama dönemine kaar bitti çok şükür
güneş datanın tarih soru bankasını almıştın dimi sadece konu anlatımlı mı aldın
beğendin mi sorularını?bazıları kolay geldi bazısı ise çok detay sorular

Bugün herkese çalışma azmi diliyorum o haberden sonra. kimsenin şevki kırılmasın, aksine daha da hırslanalım kızlar. güneşcim ben de kitapları alınca gaza geldim, pek şekerler :) vatandaşlığı ikinci kez çalışmaya başladım. 1982 AY'ye geldim.
Bir de sorum olacak sizlere;

Yargı'nın yaprak testinden;
Yapılan hukuki bir işlemin kurucu unsurlarından bir veya bir kaçının eksikliği neticesinde ortaya çıkan maddi yaptırım türü aşağıdakilerden hangisidir?
A)Ceza
B)Mutlak Butlan
C)Cebri Ceza
D)Tazminat
E)Özel Müsadere

bir de şimdiye kadar 2,5 puan + 20 soru vatandaşlık bildiriyorum :)

Cevabın mutlak butlan olması lazım canım :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…