- Konu Sahibi PammukSeker
-
- #3.721
Çok geçmiş olsun evet maalesef salgın var.benim bebiş de ateşlendi hastalandı 10 gün oldu öküsürüğü hala geçmedi
tebrik ederim arkadaşını sahab uykusundan ödün vermek çok güzel ben gece 2 ye kadar felan çalışmaya çalışıyorum ama sabaha karşı uyanamam kendimi biliyorum ben bile hala kendime bahaneler ürettiğimi düşünüyorum bazen... çünkü 2012 de evli çocuklu arkadaşlarım atadılar ne güzel herşeye rağmen canımızı dişimize takıp çalışmalıyız yılmak yok ben çalışmaya gidiyorum
evli ve çocuklu benim de bir arkadaşım atandı
hem de hiperaktif bir çocukla çalıştı
ama maalesef hemen değil bebek büyüdü ilkokula başladığı hafta bizimki de işine başladı, tam altı yıl sürdü kazanması
bebekle birlikte çooook zor oluyordu onun için
ama en en en güzel yere en güzel kıdeme atandı, şu an arkadaşlarımız içinde en en yüksek maaş alan o
geç olsa bile güzel oluyor ya, işte bunu çok seviyorum
şimdi bize hava atıyor, ben bilerek altı sene sonra kazandım, bu işi bekliyordum, önceden planladığım gibi oldu falan diye
bugünü 2 saat ile kapattım
çünkü bugün çooook gezdim
sanki çok lazımmış gibi
sizlerin mesajlarınızı okuyorum, çocuğum diyorsunuz eşim diyorsunuz minik bebekleri olanlar bile dört beş saat bitti diyor
ben ise bugünü 2 saatle kapattım çünkü gezdim diyorum
Sağol canımbebişe çoook geçmiş olsun
çok teşekkür ederimbende 2012 ihtiyaç konu anlatım seti var, x yayıncılık alıyorum, sence 2014 ihtiyacı da alayım mı
Çok geçmiş olsun evet maalesef salgın var.benim bebiş de ateşlendi hastalandı 10 gün oldu öküsürüğü hala geçmedi
Benimde ikibucuk yaslarinda oglum var agustostan beri onunla calismaya calisiyorum bi gunumuz digerini tutmuyor. derse coj vakit ayirsam vijdan yapiyorum evladimi ihmal ediyorum diye ama ne yapalim hersey onlarin icin keske ise girip oyle evlenseydim diyorum esimlede cocugumlada daha rahat ve farkli zamanimiz gecerdi neolursa olsun bi sekilde idare ediyosun ama cok yipraniyosun stresinde herkese yansiyo bide evliliginin en guzel gunlerini ve evladinin bidaha gelmeyecek cok onemli donemini stres ve kaygiyla geciriyorsun.. ama yilmak yok cok iyi anne cok iyi es ve iyi bir kariyer icin fedakarlik etmek sart allah emeklerimizi bosa cikartmasin.. ohhh be icimi doktum simdi calisabilirim busracim iyiki bu topigi acti siksik giremesemde agustostan beri bu topik sayesinde motivasyonumu hep yuksek tutmaya calisiyorum...
Allah emeklerimizi bosa cikarmasin....
o vicdan azabını bende çok fazla yaşıyorum kitaplardan kıskanıyor oğlum zaten beni ama senin de dediğin gibi ilerisini düşünüyorum. ev kadını olarak körelmezsem oğluma daha faydalı olurum diyorum mesela ancak o zaman vicdanım rahatlıyor
bugünü 2 saat ile kapattım
çünkü bugün çooook gezdim
sanki çok lazımmış gibi
sizlerin mesajlarınızı okuyorum, çocuğum diyorsunuz eşim diyorsunuz minik bebekleri olanlar bile dört beş saat bitti diyor
ben ise bugünü 2 saatle kapattım çünkü gezdim diyorum
gunaydınlarr nasılsınız
basarılı bır hafta dılıyorum hepımıze
allah zıhın acıklıgı versın ıns
ben artık yatmadan yarım saat once roman okur gıbı
tarıh notlarımı okuyorum
yoksa baska turlu yapamayacagım
Günaydın, hepinize iyi haftalar kızlarrr :)
Benim haftasonum tam bir tembel teneke olarak geçti
Cumartesi 2 puan verebiliyorum ancak. Ama çağdaşa başladım be 2. Dünya savaşı bitti. 70 de soru çözdüm.
Pazar ise tam bir kabustu. Biraz bunalımda gibiydim, canım hiçbir şey yapmak istemedi. Gözyaşım ha düştü ha düşecek gibiydi. Pazarı da öyle yedik yani..
hasta olan herkese çok geçmiş olsun, özellikle bebişe çok geçmiş olsun. Bir an önce iyileşirsiniz inşallah.
kızlar aldığım kitaplar hakkında yorumlarımı paylaşayım
bende aha önceden murat yayınları vardı iyi yetiyor bu bana diyordum ki çağdaş türk tarihi konularına gelene kadar
evet güzel anlatmış ama kısa kısa geçmiş özetin özeti gibi
yargının cep kitabını aldım gerçekten güzel anlatmış ama murat ın içinde bulunan bazı konularda onda yok yani her dersten 2 kitap bulundurmak gerekiyor sanırım. kaynaklar birbirini tutmuyor illa eksik kalan yerler oluyormuş
yargı vatandaşlık ve tarih cep kitaplarını beğendim
detaylı anlatmışlar
data tarih soruları güzel kpss formatı ayarında
sınav coğrafya soruları iyi kolay değil zor değil yapılacak durumda bazı soruları zorlayıcı çıkıyor
diğerlerine henüz bakmadım
kızlar günde kaç soru çözüyorsunuz ben 150 yi buldurmaya çalışıyorum az mı çözüyorum
Oyyy kuzuuuum, niye duygulandın sen öyle :26: Üzüldüm gerçekten.
Ciddi bi sıkıntı yoktur inşallah kuzum. Benim de pazarım kabustu ne yazıkkiBi an önce toparla kendini tatlım.
Zeytincim Merhaba,
Öncelikle teşekkürler kitaplar hakkındaki yorumların için. Data tarih soruları hakkında ben de seninle aynı fikirdeyim canım, gerçekten beğendim.
Ben hala konu çalışma aşamasını geçemediğim için daha soruya çok fazla yoğunlaşamıyorum
Bazen 100 bazen , 20 bile olmuyorSen yine iyisin kuzum
günaydın kızlar cumartesi günü için 2 veriyorum kendime çok iyi çalışamadım
anneme gittim eve gelmem 6 oldu yemek bulaşık fln derken canım istemedi biraz çağdaş türk tarihine baktım data dan soru çözdüm
dün için 4 veriyorum coğrafyadan 150 soru çözdüm ayrıca konu tekrarları yaptım
hocanın anlatmaığı kitapta var olan konulara baktım
ne guzel ne guzel darısı basımıza ıns
arada gezmekte sart canım
ben kac gundur hep evdeyım ıyıce bunaldım:18:
gunaydınlarr nasılsınız
basarılı bır hafta dılıyorum hepımıze
allah zıhın acıklıgı versın ıns
ben artık yatmadan yarım saat once roman okur gıbı
tarıh notlarımı okuyorum
yoksa baska turlu yapamayacagım
Günaydın Arkadaşlaaar,
Hepinize çok verimli güzel bir hafta diliyorum
Kaizencim bence konu anlatım kitabı çok önemli. İyi bir kaynak olmalı ve tek kaynaktan takip edilmeli diye düşünüyorum. Bu anlamda ihtiyaç gerçekten verimli bence. Burda da ihtiyaçtan çalışan arkadaşlar var. Yanılmıyorsam Pamuk Şeker ve İlkay da ihtiyaçtan çalışıyor. 2012 setinin de çok farklı olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta matematik yine aynı matematik, tarih yine aynı tarih değişmiyorSadece güncel bilgi gerektiren derslerde biraz daha desteğe ihtiyacın olabilir. Bunu da x yayıncılığın defterleri ile kapatabilirsin bence. Bi de sınava yakın güncel bilgiler ile ilgili kaynaklar çıkıyor. Onunla tamamlayabilirsin canım.
Ama tabi 2012 setini inceleme şansım olmadı :26: O yüzden yine de en doğru kararı sen verirsin canım.
Geçmiş olsun
Arkadaşlar vallahi sizin yazkılarınızı okuyunca çok kızdım kendime. Yalnız yaşıyorum, evimi dağıtan kirleten kimse yok, bir ay yemek yapmasam hesap soracak kimse yok, ailem ve akrabalarım memleketimde olduğundan iş arkadaşlarım dışında evime davet ettiğim kimse yok; yani ben istemedikçe vaktimi çalacak hiçbişi yok! Ama benden tembeli de yok !
Çok kızdım kendime vallahi
Bu cümleyi kendime çok yakın hissettim Kaizencim
Günaydın canım iyi haftalar..
Evet ben de hafta sonunun raporunu vereyim kızlar. Cumartesi çalışmam gerekti yine, akşam 5 di ofisten çıktığımda.
Cumartesi için kendime 4 puan veriyorum.
Pazar günü de o kadar motive başladım ki anlatamam. Sabah erkenden kalktım kahvaltımı yaptım, ortalığı toparladım. Başladım çalışmaya, her molada bi iş yapacaktım güya. Birinci modalada çamaşır asılacak, ikinci molada yemek yapılacak, üçüncü molada duş alıncak vs. diye, amaaaaa;
Daha önce yazmıştım bilen arkadaşlar var. Benim meşhur alt komşularım var.Her zaman ya çocukları hasta olur ya başka bişi kesin çıkar. Bu sefer evin beyi hasta. Ama nasıl zangır zangır titriyor. Doktora götürür müsün diye rica ettiler. Öğleyin saat 12 de bi çıktım evden, eve geldiğimde gece saat 1 buçuktu
Yanımda kitap da götürmeme rağmen, kapağını kaldıramadım. Çocukları da çok sevmeme rağmen, o kadar edepsiz çocukları var ki. Ne sustan anlıyorlar, ne durdan anlıyorlar. Anneleri küçük bebekle evde kaldı, biri 10 yaşında biri 6 yaşında iki çocuk ve babalarını ben doktora götürdüm iyi miAdama serum bağladılar, tahliller filan. Çocuklar çete gibi, nereye saldıracaklarını şaşırmış durumda koşturuyorlar. Allahım dün yine kabustu, kpss'den sonra yapacağım ilk iş evimi taşımak olacak
Yani koskoca pazar için sadece 3 puan
kızlar aldığım kitaplar hakkında yorumlarımı paylaşayım
bende aha önceden murat yayınları vardı iyi yetiyor bu bana diyordum ki çağdaş türk tarihi konularına gelene kadar
evet güzel anlatmış ama kısa kısa geçmiş özetin özeti gibi
yargının cep kitabını aldım gerçekten güzel anlatmış ama murat ın içinde bulunan bazı konularda onda yok yani her dersten 2 kitap bulundurmak gerekiyor sanırım. kaynaklar birbirini tutmuyor illa eksik kalan yerler oluyormuş
yargı vatandaşlık ve tarih cep kitaplarını beğendim
detaylı anlatmışlar
data tarih soruları güzel kpss formatı ayarında
sınav coğrafya soruları iyi kolay değil zor değil yapılacak durumda bazı soruları zorlayıcı çıkıyor
diğerlerine henüz bakmadım
kızlar günde kaç soru çözüyorsunuz ben 150 yi buldurmaya çalışıyorum az mı çözüyorum
2 haftadır ders çalışmıyorum bu hafta da pek çalışcam gibi gözükmüyorkızlar biri beni sirkelesin :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?