2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

evli ve çocuklu benim de bir arkadaşım atandı
hem de hiperaktif bir çocukla çalıştı
ama maalesef hemen değil bebek büyüdü ilkokula başladığı hafta bizimki de işine başladı, tam altı yıl sürdü kazanması
bebekle birlikte çooook zor oluyordu onun için
ama en en en güzel yere en güzel kıdeme atandı, şu an arkadaşlarımız içinde en en yüksek maaş alan o
geç olsa bile güzel oluyor ya, işte bunu çok seviyorum
şimdi bize hava atıyor, ben bilerek altı sene sonra kazandım, bu işi bekliyordum, önceden planladığım gibi oldu falan diye

bugünü 2 saat ile kapattım
çünkü bugün çooook gezdim
sanki çok lazımmış gibi
sizlerin mesajlarınızı okuyorum, çocuğum diyorsunuz eşim diyorsunuz minik bebekleri olanlar bile dört beş saat bitti diyor

ben ise bugünü 2 saatle kapattım çünkü gezdim diyorum

günaydın kızlar cumartesi günü için 2 veriyorum kendime çok iyi çalışamadım
anneme gittim eve gelmem 6 oldu yemek bulaşık fln derken canım istemedi biraz çağdaş türk tarihine baktım data dan soru çözdüm
dün için 4 veriyorum coğrafyadan 150 soru çözdüm ayrıca konu tekrarları yaptım
hocanın anlatmaığı kitapta var olan konulara baktım

ne guzel ne guzel darısı basımıza ıns

arada gezmekte sart canım
ben kac gundur hep evdeyım ıyıce bunaldım:18:

gunaydınlarr nasılsınız
basarılı bır hafta dılıyorum hepımıze
allah zıhın acıklıgı versın ıns
ben artık yatmadan yarım saat once roman okur gıbı
tarıh notlarımı okuyorum
yoksa baska turlu yapamayacagım

Şu vatandaşlığı video olarak nerden izlesem bilemedim :26: Önerebileceğiniz videolar var mı arkadaşlar?:44:

Günaydın Arkadaşlaaar,
Hepinize çok verimli güzel bir hafta diliyorum

çok teşekkür ederim bende 2012 ihtiyaç konu anlatım seti var, x yayıncılık alıyorum, sence 2014 ihtiyacı da alayım mı

Kaizencim bence konu anlatım kitabı çok önemli. İyi bir kaynak olmalı ve tek kaynaktan takip edilmeli diye düşünüyorum. Bu anlamda ihtiyaç gerçekten verimli bence. Burda da ihtiyaçtan çalışan arkadaşlar var. Yanılmıyorsam Pamuk Şeker ve İlkay da ihtiyaçtan çalışıyor. 2012 setinin de çok farklı olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta matematik yine aynı matematik, tarih yine aynı tarih değişmiyor Sadece güncel bilgi gerektiren derslerde biraz daha desteğe ihtiyacın olabilir. Bunu da x yayıncılığın defterleri ile kapatabilirsin bence. Bi de sınava yakın güncel bilgiler ile ilgili kaynaklar çıkıyor. Onunla tamamlayabilirsin canım.
Ama tabi 2012 setini inceleme şansım olmadı :26: O yüzden yine de en doğru kararı sen verirsin canım.

Çok geçmiş olsun evet maalesef salgın var.benim bebiş de ateşlendi hastalandı 10 gün oldu öküsürüğü hala geçmedi

Geçmiş olsun

Arkadaşlar vallahi sizin yazkılarınızı okuyunca çok kızdım kendime. Yalnız yaşıyorum, evimi dağıtan kirleten kimse yok, bir ay yemek yapmasam hesap soracak kimse yok, ailem ve akrabalarım memleketimde olduğundan iş arkadaşlarım dışında evime davet ettiğim kimse yok; yani ben istemedikçe vaktimi çalacak hiçbişi yok! Ama benden tembeli de yok !

Çok kızdım kendime vallahi

Bu cümleyi kendime çok yakın hissettim Kaizencim

Günaydın canım iyi haftalar..

Evet ben de hafta sonunun raporunu vereyim kızlar. Cumartesi çalışmam gerekti yine, akşam 5 di ofisten çıktığımda.
Cumartesi için kendime 4 puan veriyorum.

Pazar günü de o kadar motive başladım ki anlatamam. Sabah erkenden kalktım kahvaltımı yaptım, ortalığı toparladım. Başladım çalışmaya, her molada bi iş yapacaktım güya. Birinci modalada çamaşır asılacak, ikinci molada yemek yapılacak, üçüncü molada duş alıncak vs. diye, amaaaaa;

Daha önce yazmıştım bilen arkadaşlar var. Benim meşhur alt komşularım var. Her zaman ya çocukları hasta olur ya başka bişi kesin çıkar. Bu sefer evin beyi hasta. Ama nasıl zangır zangır titriyor. Doktora götürür müsün diye rica ettiler. Öğleyin saat 12 de bi çıktım evden, eve geldiğimde gece saat 1 buçuktu

Yanımda kitap da götürmeme rağmen, kapağını kaldıramadım. Çocukları da çok sevmeme rağmen, o kadar edepsiz çocukları var ki. Ne sustan anlıyorlar, ne durdan anlıyorlar. Anneleri küçük bebekle evde kaldı, biri 10 yaşında biri 6 yaşında iki çocuk ve babalarını ben doktora götürdüm iyi mi Adama serum bağladılar, tahliller filan. Çocuklar çete gibi, nereye saldıracaklarını şaşırmış durumda koşturuyorlar. Allahım dün yine kabustu, kpss'den sonra yapacağım ilk iş evimi taşımak olacak

Yani koskoca pazar için sadece 3 puan

Günaydın, hepinize iyi haftalar kızlarrr :)
Benim haftasonum tam bir tembel teneke olarak geçti
Cumartesi 2 puan verebiliyorum ancak. Ama çağdaşa başladım be 2. Dünya savaşı bitti. 70 de soru çözdüm.
Pazar ise tam bir kabustu. Biraz bunalımda gibiydim, canım hiçbir şey yapmak istemedi. Gözyaşım ha düştü ha düşecek gibiydi. Pazarı da öyle yedik yani..

hasta olan herkese çok geçmiş olsun, özellikle bebişe çok geçmiş olsun. Bir an önce iyileşirsiniz inşallah.

kızlar aldığım kitaplar hakkında yorumlarımı paylaşayım
bende aha önceden murat yayınları vardı iyi yetiyor bu bana diyordum ki çağdaş türk tarihi konularına gelene kadar
evet güzel anlatmış ama kısa kısa geçmiş özetin özeti gibi
yargının cep kitabını aldım gerçekten güzel anlatmış ama murat ın içinde bulunan bazı konularda onda yok yani her dersten 2 kitap bulundurmak gerekiyor sanırım. kaynaklar birbirini tutmuyor illa eksik kalan yerler oluyormuş

yargı vatandaşlık ve tarih cep kitaplarını beğendim
detaylı anlatmışlar

data tarih soruları güzel kpss formatı ayarında

sınav coğrafya soruları iyi kolay değil zor değil yapılacak durumda bazı soruları zorlayıcı çıkıyor

diğerlerine henüz bakmadım

kızlar günde kaç soru çözüyorsunuz ben 150 yi buldurmaya çalışıyorum az mı çözüyorum

Oyyy kuzuuuum, niye duygulandın sen öyle :26: Üzüldüm gerçekten.
Ciddi bi sıkıntı yoktur inşallah kuzum. Benim de pazarım kabustu ne yazıkki Bi an önce toparla kendini tatlım.

Zeytincim Merhaba,
Öncelikle teşekkürler kitaplar hakkındaki yorumların için. Data tarih soruları hakkında ben de seninle aynı fikirdeyim canım, gerçekten beğendim.

Ben hala konu çalışma aşamasını geçemediğim için daha soruya çok fazla yoğunlaşamıyorum
Bazen 100 bazen , 20 bile olmuyor Sen yine iyisin kuzum

cnm konu çalışmalarını gün içinde azaltıp sorulara yoğunlaşmaya başladım
sorularla öğrenmek daha iyi gibi geldi
ama az soru çözüyorum iş çıkışları ancak evde 1 2 saatte ne çözebilirsem
şu cep kitaplar süper oldu ama çok işime yaradı

2 haftadır ders çalışmıyorum bu hafta da pek çalışcam gibi gözükmüyor kızlar biri beni sirkelesin :18:

süperrrrrrrrr.......

ne guzel ne guzel darısı basımıza ıns

arada gezmekte sart canım
ben kac gundur hep evdeyım ıyıce bunaldım:18:

şöyle yarım saat bir saat dolan gel, derslerden kopmamak için hemen geri eve dönmek çalışmaya devam etmek gerekiyor.
yoksa benim gibi derse dönerken için gider, sokağa alışan kediler gibi, hep dış kapıya doğru bakıyorum çalışırken

en güzeli, tarih konularını okurken sanki hepsini biliyormuşsun gibi, ama soru çözerken aklına gelmiyor insanın, uyumadan önce okudukların uzun süreli belleğe gider yazıyor hep, dil sınıfında yabancı dil hocalarımız da gün içinde kenara yazdığınız kelimeleri öğrenmek için yatmadan önce hatta uykuya dalmadan hemen önce tekrarlayın yatağınızın yanında olsunlar derlerdi

önce 2012 ihtiyacı bitireyim o zaman ek olarak x yayıncılık beyaz kalem var bir de
bunlar bana yeter umarım şubat sonuna kadar bitireceğim, belki bir mucize olur buraya yazarım, elimde konu anlatımı kalmadı daha şubatın bitmesine çok var acaba bir konu seti daha mı alsam falan

ben yapamazdım senin yaptığını cidden çok iyisin, üstelik iki tane yerinde duramayan çocuk ile birlikte... çok zor geçmiş olmalı... işte bizim bunları hep görüp düşünüp günlerimizi ona göre geçirmemiz lazım.. hazır elimizde kendi zamanımız varken çalışalım... gaza geldim...

çok teşekkürler paylaştığın için
ben de daha soru çözmeye geçmedim
günde 40 soru falan çalıştığım konudan çözüyorum anlamışmıyım diye sınamak için, o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…