- Konu Sahibi PammukSeker
-
- #3.701
Kizlarr yardim :'( kpss ye gk gy den hazırlanıyor m ama dersanenin verdigi konu anlatimli kitap cok ustunkoru geldi ve hatalar var :'( ders ders hangi konu anlatimli onerirsiniz
Buda fasikul diger kitaplarinda da bundada sorulari hataliydi anlatimda eksik az yani 90 almaliyim hatasiz calismaliyim yoksa yine iki yil beklicem :'(
Buda fasikul diger kitaplarinda da bundada sorulari hataliydi anlatimda eksik az yani 90 almaliyim hatasiz calismaliyim yoksa yine iki yil beklicem :'(
Çok geçmiş olsun evet maalesef salgın var.benim bebiş de ateşlendi hastalandı 10 gün oldu öküsürüğü hala geçmediCanlar çok kötüyüm çarşambadan bu yana canım çıktı öksürük içimi dışıma çıkardı baş ağrısı öldürüyor beni.Nasıl hastalık bu geçmedi gitti ilaçlar çaylar meyveler çorbalar ıı ıh bi faydası yok.
Kızlar siz kendinize çok dikkat edin.Ülkede salgınmış bu grip Türkiye'yi yeni virüs sardı! | HABER BİZ - hastalık, grip, bakanlık
Bol bol c vitamini alın yakalanmayın bu hastalığa çünkü hemen geçmiyor ben 5 gündür çekiyorum hala düzelemedim hiç böyle grip beni yataklara düşürmemişti. Tabi bu arada derste çalışamıyorum baş ağrısından kafamı kaldıramıyorum.Ama bugün 60 soru çözdüm matematikten
Çok geçmiş olsun evet maalesef salgın var.benim bebiş de ateşlendi hastalandı 10 gün oldu öküsürüğü hala geçmedi
Sorma valla dede gibi öksürüyor o öksürdükçe ben fena oluyorum ztnayy canımın içi yaa nasıl öksürüyordur şimdii oyy.
Canım viks var ya bilirsin ayak tabanlarına sür gece çorap giydir kesiyor biraz öksürüğü.Annesi çok iyi bak kıyamam onaa yaa nasıl canı yanıyordur ben şu halimle kıvranıyorum öksürdükçe içim dışıma çıkıyor.Rabbim şifa versin inşallah.
Canlar çok kötüyüm çarşambadan bu yana canım çıktı öksürük içimi dışıma çıkardı baş ağrısı öldürüyor beni.Nasıl hastalık bu geçmedi gitti ilaçlar çaylar meyveler çorbalar ıı ıh bi faydası yok.
Kızlar siz kendinize çok dikkat edin.Ülkede salgınmış bu grip Türkiye'yi yeni virüs sardı! | HABER BİZ - hastalık, grip, bakanlık
Bol bol c vitamini alın yakalanmayın bu hastalığa çünkü hemen geçmiyor ben 5 gündür çekiyorum hala düzelemedim hiç böyle grip beni yataklara düşürmemişti. Tabi bu arada derste çalışamıyorum baş ağrısından kafamı kaldıramıyorum.Ama bugün 60 soru çözdüm matematikten
daha 2 saat ders calısabıldım
5te kocıs gelecek hıc calısamayacagım
daha yemekte yapmadım :26::26::26:
yarın zaten calısamam
ızınlı dıye bekar arkadaslar cok sanslılar
kesınlıkle oylebence de çok ama çok şanslılar bin parçaya bölünüyorsun çünkü hesaplar programlar hiç tutmuyor
ben de evli ve çocuklu olarak ders çalışacak zaman yaratmakta çok zorlanıyorum geçen birkaç gün önce oğlum hasta çalışamadım diye girmiştim 2 gün çalışmıştım ohh demiştim buraya yazdım anlattım ertesi sabah oğlum ateşlendi iki gün de öyle geçti dün de misafirim vardı çok sevdiğim bir arkadaşım bugün pazar zaten öyle böyle akşam oluyor illa ki şimdi oğlumu yatırım henüz sesi geliyor uyumadı başladım çalışmaya bakalım nasıl kazanacağım bu sınavı Allah hepimizin yardımcısı olsun ben çok bunalıyorum son günlerde
kesınlıkle oyle
senın ısın bendende zor canım
benım cocuk olmamasına ragmen zorlanıyorum
bızım kursta bı arkadas var 2 yasında bebeı var onunda
gece saat 2 de felan yatıyormus
sabah namazına kalkıp bıdaha hıc yatmıyormus
cocugu uyanana kadar ders calısıyomus masallah dedım yanı
sonrada kendıme kızdım
acaba benmı bahaneler uretıyorum dıye:26:
Valla çocuk oldu mu günler hatta aylar nasıl geçiyor hiç anlamıyorum.Ev işleri bi taraftan,misafirler bi taraftan e tabi bi de koca var :) Ben de geceleri saat 10-11 gibi başlıyorum çalışmaya 2-3 saatte ne çalışabilirsem tabi o arada yine acıkıp uyandığı oluyor.Keşke çocuk olmadan daha iyi çalışıp kazansaydım diyorum tabi ama iş işten çoktaaann geçti. Oğlun kaç aylık ya da kaç yaşında?ben de evli ve çocuklu olarak ders çalışacak zaman yaratmakta çok zorlanıyorum geçen birkaç gün önce oğlum hasta çalışamadım diye girmiştim 2 gün çalışmıştım ohh demiştim buraya yazdım anlattım ertesi sabah oğlum ateşlendi iki gün de öyle geçti dün de misafirim vardı çok sevdiğim bir arkadaşım bugün pazar zaten öyle böyle akşam oluyor illa ki şimdi oğlumu yatırım henüz sesi geliyor uyumadı başladım çalışmaya bakalım nasıl kazanacağım bu sınavı Allah hepimizin yardımcısı olsun ben çok bunalıyorum son günlerde
Benimde ikibucuk yaslarinda oglum var agustostan beri onunla calismaya calisiyorum bi gunumuz digerini tutmuyor. derse coj vakit ayirsam vijdan yapiyorum evladimi ihmal ediyorum diye ama ne yapalim hersey onlarin icin keske ise girip oyle evlenseydim diyorum esimlede cocugumlada daha rahat ve farkli zamanimiz gecerdi neolursa olsun bi sekilde idare ediyosun ama cok yipraniyosun stresinde herkese yansiyo bide evliliginin en guzel gunlerini ve evladinin bidaha gelmeyecek cok onemli donemini stres ve kaygiyla geciriyorsun.. ama yilmak yok cok iyi anne cok iyi es ve iyi bir kariyer icin fedakarlik etmek sart allah emeklerimizi bosa cikartmasin.. ohhh be icimi doktum simdi calisabilirim busracim iyiki bu topigi acti siksik giremesemde agustostan beri bu topik sayesinde motivasyonumu hep yuksek tutmaya calisiyorum...
Allah emeklerimizi bosa cikarmasin....
Valla çocuk oldu mu günler hatta aylar nasıl geçiyor hiç anlamıyorum.Ev işleri bi taraftan,misafirler bi taraftan e tabi bi de koca var :) Ben de geceleri saat 10-11 gibi başlıyorum çalışmaya 2-3 saatte ne çalışabilirsem tabi o arada yine acıkıp uyandığı oluyor.Keşke çocuk olmadan daha iyi çalışıp kazansaydım diyorum tabi ama iş işten çoktaaann geçti. Oğlun kaç aylık ya da kaç yaşında?
Canlar çok kötüyüm çarşambadan bu yana canım çıktı öksürük içimi dışıma çıkardı baş ağrısı öldürüyor beni.Nasıl hastalık bu geçmedi gitti ilaçlar çaylar meyveler çorbalar ıı ıh bi faydası yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?