2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

Merhaba kuzularım,
Yeni yılda tüm dilekleriniz gerçek olsun inşallah, Rabbim emeklerimizi boşa vermesin. Hayırlı ömürler, hayırlı ameller nasip etsin, hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah.

Kendimi çok cahil hisettim :26:

Pnrcım çok üzüldüm, geçmiş olsun canım. Hayat bazen tepe taklak oluveriyor ne yazıkki. Evet en güzeli ahirete bırakmak galiba. Ben de çok zor bir dönem geçirdim, maddi manevi herşeyimden elimden çalındı bi dönem Bu dönemde beni en çok rahatlatan cümleyi yazcam cnm, sık sık oku;
[h=4]Hasbunallahu ve ni'mel vekil ni'mel Mevla ve ni'me'n nasîr
[/h]'Allah bize yeter, o ne güzel dost ne güzel vekildir' gibi bi anlamı var. Yani hem ona sığınıyorsun hem de benim vekilim Allah diyorsun. O'nunla görsün herkes hesabını.

Umarım atlatırsın bir an önce.

Biraz daha toparlamışsın sanırım Zeytincim. Hadi geçmiş olsun

Naz da hasta olmuş bu arada, o da iyileşir inşallah. Ben de olmam umarım

Canım ben X yayıncılığın tarih ders notlarını almıştım geçen hafta, bi de data tarih. Ben hiçbir şey bilmiyormuşum dedim. Bunlardan çalışan insanlar da varmış demek dedim :26: Bi araştır istersen canım, faydalı olduğunu düşünüyorum.
Bi de x yayıncılığın noları böyle ilkokul defteri gibi çok sevimli, insanın çalışırken içi açılıyor

Bu arada ben de rapor vereyim.
Ben yine tembel tenekeyim. Dün neredeyse 5 saat filan masamda oturmama rağmen, toplamda 1 saat bile çalışmamışımdır. Aklım nerde bilmem

Neyse toparlayalım inşallah, 2014 bizim yılımız olsun. 6 ay kaldı şunun şurasında.
Sonrasında kpss ye yapcaz inşlah.

Sevgilerimleeee

Son düzenleme:

Canım dolmuşsun dolmuşsun, dün de taşmışsın tahminimce. Allah sabır versin, bu bunalımdan tez zamanda kurtarsın inşallah.

güneşcim senin de yeni yılın kutlu olsun. Bu tembellik nereye kadar hepimizin üstünde dolaşacak acaba???

Ben bugün biraz daha toparladım. 3 puan veriyorum, şimdilik. Akşam evde de çalışıp yarın son puan durumunu söylerim.

Pamukcummm, matematikten üslü ve köklü sayılar bitti. Sorularını çözeceğim şimdi. Tablomuza ekleyebilir misin acaba?

Ebissscim, hakikaten kurtulmak lazım bir an önce. Yeni ciciler aldım kendime, bugün onların aşkıyla yanıp tutuşuyorum. Gidince hemen çözmeye başlıycam. Senin yorumunu okuyunca da motive oldum kuzum, bu akşam en az 4 puan alcam inşallah.

Ay ben de almak istiyorum ama yolum hiç o tarafa düşmüyor. Xyayıncılığı çok merak ediyorum doğrusu.

Ay ben de almak istiyorum ama yolum hiç o tarafa düşmüyor. Xyayıncılığı çok merak ediyorum doğrusu.

Ben çook çok beğendim notlarını canım. Büşralar filan bahsederdi hep, bi fırsat olmamıştı. Böyle uyumadan önce filan alıyorum elime uykum gelene kadar bir ünite tekrar ediyorum çok rahat. Keyifli de, sıkmıyor.

Bir de araştırma içinde olan arkadaşlar için yazayım,
Türkçe ve Coğrafya için Uzman Kaynağın seçilmiş sorular isimli kitaplarını aldım. Ki uzman kariyer en son aklıma gelecek yayındı
Coğrafyasına hiç bakmadım ama Türkçeyi kesinlikle tavsiye ederim.

Benim Türkçem iyi, o yüzden çelişkili sorular olduğunda hemen yakalarım. Bunlar ösym nin birçok sınavından seçilmiş sorular. Vakit çok olmayınca da iyi olduğum bir dersten birkaç kitap bitirmek mantıksız geldi. Çıkmış soruları çözmeden de girilmez derler ya
Bu kitabı çok beğendim, hem kpss formatına yakın sorular seçilmiş hem de sıkıcı olmamış.

bende de var x yayıncılık akşamları eşim maç izlerken bende yanında en az bi ünite tekrarı yapıyorum gün içinde çalışmadıysam hiç olmazsa oradan bi ünite açıp tekrar yapıyorum iyi oluyor

ben dün için kendime puan veremiyorum bugün içinse, akşam bi motivasyon sağlayabilirsem 3-5 bişeyler vereceğim inşallah

güneşciğim x yayıncılık çok istedim nette çokta uygundu fiyatı eşim boşver pek duymadım fln dedi almadık ahh keşke alsaydım
neyse zaten sonra alırız diye konuşmuştuk
baya kitap aldım şimdi gelmedi hala ama aramışlar gelicekmiş bugün heycan yaptım

Hihihihiii senin yöntem de çok iyiymiş İlkaycım :)
Ben de 4-5 vercem inşallah akşam için.

Sen hangi kitapları aldın Zeytincim. Sevdiğin önerebileceğin kitaplar var mı, gerçi daha gelmedi dimi
Seversen önerilerini bekliyorum.

Bu arada sizinle yazışırken nette bulamaz mıyım bu kitabı diye bakınıyordum, bulduuuuuuuuuuum :)
Şu anda iniyor :)
Eldeki kitap gibi olmaz ama arada çaktırmadan ekrandan tekrar yaparım ofiste diye düşündüm. Kaliteli bi PDF'se sizinle de paylaşırım seve seve

Son düzenleme:

cnm gelince yazıcam beğendiklerimi
en çok önerilenleri aldık bakalım
lingini göndersene cnm bana bende indireyim

1. b
2. 17. yy da sadece askeri ve maliye alanlarında yenilik yapılmıştır
cevabını bekliyorum......

Canım ilk sorunun cevabı C.

Yani kadıların maasları dirlikleri karsılanmazmıs. Ben de B yaptım, cok mantıksız, benim bildigim Osmanlı'da bir tek yeniceri ocagına ulufe denen maas veriliyor, geri kalanlar maaslarını dirlikle alıyor...

İkinci sorunun cevabı da 2 ve 3.

Maliye ve yönetim yani, benim de bildigin 17. yy'da sadece askeri ve maliye alanında yenilik var, hatta bu direk kpss sorusuydu yanlıs hatırlamıyorsam.

Sorular Data'dan bu arada. Belki hata vardır bilemedim...

Güneşcim şu x yayınciligi bende duydum özet notlar mi onlar canım.Benım dersane hocaminda kendi kaynağı var fasikül haline getirmiş çok güzel anlatımı ama farklı bi kaynak daha olabilir diye düşünüyorum da. Tarihte hakan dedeyle tarihi hallettim sayılır güzel gidiyor yani bir de dersanedeki hocanin notları da hoşuma gitti şimdi ordan tekrar ediyorum x yayınciligi da merak ettim çok övmüssünüz
Resim filan ekleseniz iç taraflarından şu nette yazınca çıkan kitap dimi kızlar. Bir de matematik coğrafya gibi derslerin var onların hakkında ne düşünüyorsunuz.

Son düzenleme:

benim notlarımla çelişkili sorular :S

Arkadaşlar bunlar x yayıncılığın coğrafya kitabından.

Bunlar da tarih, yazılar pek okunuyor mu bilmiyorum ama içerik itibariyle böyle.
Ben gereksiz bilgiye yer vermeyip, kısa kısa notlar halinde olduğu için çok beğeniyorum.

Canım resim ekledim ben :)

Bu arada ben sevgi yolundan 5 tlye almıştım, 7'den düştü demişlerdi. Ama pegemin sitesinde 2,75 tl.
Geçen okuldaki alandan da hazırlanan arkadaşım bir sürü kitap sipariş etmiş, hemen de gelmiş. Hani almak isteyen olursa öyle daha ucuz.

Sağol canım çok teşekkür ederim Baktım canım da hakan dedenin videolarındaki notlara benzettim hatta bitanesi tamamiyle aynı hsbc kodlaması Zaten hakandedenin videolarıda x yayıncılıktayken çektikleri beğendim canım bende alıyım biara inşallah.Birde şey coğrafya nasıl memnun musun ? Matematik geometri filan nasıl onlardan da var mı sende ? Geometride de iyi olur böyle notlar gibi geldi

Matematik almam sanırım ama geometri alıcam en kısa zamanda.
Tarih evet hakan dedenin bazı videolarında aynen var :) Coğrafyayı da beğeniyorum ben, özellikle konu tekrarlarında işe yarıyor.
Ve kitap telli defter gibi değil, sadece resim orası :)

he anladım resim :) o görünüm verilmiş :)
Geometri güzel olur diye düşündüm bende canım bi bakıyım netten mi alsam acaba yoksa kadıköyde kitapçılarda var mıdır?
Coprafyada güzelmiş memnunmuşsun bende de aslında pegemin kim korkar coğrafyadan var ama nedense ısınamadım ya pek haritalı çalışılmamış e bende coğrafyada sorunluyum hiç iç açıcı gelmedi açıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…