- 24 Mayıs 2013
- 786
- 169
- 53
- Konu Sahibi PammukSeker
- #3.641
Merhaba kuzularım,
Yeni yılda tüm dilekleriniz gerçek olsun inşallah, Rabbim emeklerimizi boşa vermesin. Hayırlı ömürler, hayırlı ameller nasip etsin, hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah.
Kendimi çok cahil hisettim :26:
Pnrcım çok üzüldüm, geçmiş olsun canım. Hayat bazen tepe taklak oluveriyor ne yazıkki. Evet en güzeli ahirete bırakmak galiba. Ben de çok zor bir dönem geçirdim, maddi manevi herşeyimden elimden çalındı bi dönem Bu dönemde beni en çok rahatlatan cümleyi yazcam cnm, sık sık oku;
[h=4]Hasbunallahu ve ni'mel vekil ni'mel Mevla ve ni'me'n nasîr
[/h]'Allah bize yeter, o ne güzel dost ne güzel vekildir' gibi bi anlamı var. Yani hem ona sığınıyorsun hem de benim vekilim Allah diyorsun. O'nunla görsün herkes hesabını.
Umarım atlatırsın bir an önce.
Biraz daha toparlamışsın sanırım Zeytincim. Hadi geçmiş olsun
Naz da hasta olmuş bu arada, o da iyileşir inşallah. Ben de olmam umarım
Canım ben X yayıncılığın tarih ders notlarını almıştım geçen hafta, bi de data tarih. Ben hiçbir şey bilmiyormuşum dedim. Bunlardan çalışan insanlar da varmış demek dedim :26: Bi araştır istersen canım, faydalı olduğunu düşünüyorum.
Bi de x yayıncılığın noları böyle ilkokul defteri gibi çok sevimli, insanın çalışırken içi açılıyor
Bu arada ben de rapor vereyim.
Ben yine tembel tenekeyim. Dün neredeyse 5 saat filan masamda oturmama rağmen, toplamda 1 saat bile çalışmamışımdır. Aklım nerde bilmem
Neyse toparlayalım inşallah, 2014 bizim yılımız olsun. 6 ay kaldı şunun şurasında.
Sonrasında kpss ye yapcaz inşlah.
Sevgilerimleeee
Yeni yılda tüm dilekleriniz gerçek olsun inşallah, Rabbim emeklerimizi boşa vermesin. Hayırlı ömürler, hayırlı ameller nasip etsin, hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah.
Nightmare Before Christmas Tim Burtonın değil ama. Henry Selick filmi. Koralin ve Gizli Dünya 'nın yönetmeni. Koralin de çok güzeldir. Nightmare Before Christmasa çok benziyor.
Corpse Bride'da Johnny Depp'in sesine hastayım
Kendimi çok cahil hisettim :26:
Yeni bir yıla ancak bu kadar kötü başlanabilir herhalde. Ben hiç ama hiç iyi değilim. Çok mutsuzum. Çok üzgünüm. Çok sinirliyim. Çok gerginim. Çok stresliyim. Şu iki gündür yaşadığım acı, sıkıntı, stres ömrümden birkaç senemi aldı götürdü resmen. Hiçbir şey de çalışamıyorum. Çok sorumsuz oldum. Ben insanları mutlu etmeye çalışmaltan, alttan almaktan bıktım. Ben susmaktan bıktım. Ben başkaları yüzünden kendimi düşünmeyi ertelenekten bıktım. Ben gerçekten bıktım. Ben çevremdeki bazı insanlar yüzünden mutsuz olmaktan moralimin bozulmasın ve çevremdeki suçu olmayan insanlara bunu yansıtıp onları ihmal etmekten de bıktım. Ben üzerimdeki sorumluluklardan da bıktım. Ben artık mücadele etmekten de bıktım. Dün benim doğum günümdü. Ama beni bu hale getirdiler ya artık tek dileğim var Rabbimden gözümden bir damla yaş akmasına sebep olan insanlar ölüm döşeğinde iken benden helallik alsınlar. İşte o zaman göreceğim onlarla hesabımı. Bu dünyada hep gülsünler öok mutlu olsunlar ki hesabımız öteki dünyaya kalsın. Hakikaten başka bir şey demiyorum ben bu insanlara. Başka da bir şey istemiyorum
Pnrcım çok üzüldüm, geçmiş olsun canım. Hayat bazen tepe taklak oluveriyor ne yazıkki. Evet en güzeli ahirete bırakmak galiba. Ben de çok zor bir dönem geçirdim, maddi manevi herşeyimden elimden çalındı bi dönem Bu dönemde beni en çok rahatlatan cümleyi yazcam cnm, sık sık oku;
[h=4]Hasbunallahu ve ni'mel vekil ni'mel Mevla ve ni'me'n nasîr
[/h]'Allah bize yeter, o ne güzel dost ne güzel vekildir' gibi bi anlamı var. Yani hem ona sığınıyorsun hem de benim vekilim Allah diyorsun. O'nunla görsün herkes hesabını.
Umarım atlatırsın bir an önce.
günaydın kızlar dün için kendime yine sıfır veriyorum ama bu halde çalışsam zaten verimli olmaz
çalışmış olmak içinde çalışmadım oturdum hem bedenimi hem zihnimi dinlendirdim
ayy havada nasıl bir mikrop varsa herkes kırılıyor hastalıktan mide ağrım bir türlü geçmiyor bugün daha iyiyim ama
akşam eve gidince dinleip yarın zinde bir şekilde kaldığım yerden devam edicem
çağaaş türk tar. de bitiyor çok şükür sonlara geldim
fakat kaynaklarda yetersiz bilgiler var birşeyler eksik gibi sanki
sizler hangi kaynaktan çalışıyorsunuz bu derse
Biraz daha toparlamışsın sanırım Zeytincim. Hadi geçmiş olsun
Naz da hasta olmuş bu arada, o da iyileşir inşallah. Ben de olmam umarım
Canım ben X yayıncılığın tarih ders notlarını almıştım geçen hafta, bi de data tarih. Ben hiçbir şey bilmiyormuşum dedim. Bunlardan çalışan insanlar da varmış demek dedim :26: Bi araştır istersen canım, faydalı olduğunu düşünüyorum.
Bi de x yayıncılığın noları böyle ilkokul defteri gibi çok sevimli, insanın çalışırken içi açılıyor
Bu arada ben de rapor vereyim.
Ben yine tembel tenekeyim. Dün neredeyse 5 saat filan masamda oturmama rağmen, toplamda 1 saat bile çalışmamışımdır. Aklım nerde bilmem
Neyse toparlayalım inşallah, 2014 bizim yılımız olsun. 6 ay kaldı şunun şurasında.
Sonrasında kpss ye yapcaz inşlah.
Sevgilerimleeee
Son düzenleme: