2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

cnm bazı yerlerinde çok geyik yapıyor ama fena değil akılda kalıcı anlatmış
özet gibi birşey
sağol cnm

Zeytinciğiiiim, çok üzüldüm. Çok geçmiş olsun tatlım. Umarım bi an önce toplarsın kendini. Yarın bir güzel istrahat et.
Öperim

çok teşekkürler tatlım
ölü balık gibi geziyorum ortalıkta
yarını iyi değerlendirmem lazım evet

kızlar hepinizin yeni yılını kutluyorum
2014 un bizlere sağlık mutluluk huzur şans getirmesini diliyorum
kpss yi kazanırız inşallah bir de son bebek isteyenlerede (benim gibi) bebek nasip etsin Rabbim
iyi seneler

herkese mutlu sağlıklı eğlenceli bir yeni yıl diliyorum

umarım yeni yıl kararlarınız gerçek olur

Son düzenleme:
2014 herkese saglik mutluluk ve sans getirsin insallah emeklerimiz bosa gitmez ve ataniriz rabbim yolumuzu aydinlik etsin... gunaydin kizlar...

Pamık şekerim, videoları aldım teşekkür ederim, gec oldu teşekkür ama güc olmasın :) Wetransferi ilk kez duydum, bende de ztv videoları var tarih. İsterseniz ben de yüklerim oraya atarım sizlere...

2013'ün genel bir degerlendirmesini ve yeni şeyleri güncellere ekledim, okuyabilirsiniz.

Kızlar yeni yılınız kutlu olsun, bu yıl umarım hepimiz istedigimiz yerlerde olur ve atanıveririz. Yeni yıl sarkınız

[video=youtube;ZPblZa10_Pk]http://www.youtube.com/watch?v=ZPblZa10_Pk[/video]

Birkac gündür kendime verdigim ortalama puan 2. Ben derse gidiyorum, bundan kelli daha düzenli ve bol saatli calısacagım. Yılın kararları Bridget Jones styla.

Hepinizi seviyore. Öpüldünüz.

dün biz de hep birlikte bu filmi izledik
what's this what's this... şarkısı hala dilimde

Hastalıktan ölüyorum kızlar kollarımi zor kaldırıyorum. Annemden bulaştı sağolsun şimdi ona gidiyorum bu hafta eşim gececi annem bulaştırdigi gibi bana bakcak kaçari yok

Canlar dua edin bana ve tüm hasta arkadaşlarima zeytincim geçmiş olsun rabbim acil sifalar versin sana da

Dikkat edin kendinize annem....:26:

Gecmis ola..

Ben de moralim bozuk oldugunda acar acar izlerim Tim Burton filmlerinin komple delisiyim. Şuna da bak

Corpse Bride Trailer - YouTube

Nightmare Before Christmas Tim Burtonın değil ama. Henry Selick filmi. Koralin ve Gizli Dünya 'nın yönetmeni. Koralin de çok güzeldir. Nightmare Before Christmasa çok benziyor.

Corpse Bride'da Johnny Depp'in sesine hastayım

Senaryosu Tim Burtonınmıs, ben yönetmeni o sanıyordum. Thenks <3

Bu arada osmanlıdan soru cözüyorum, bir sürü yanlısım var, biraz moralim bozuldu ne yalan diyim. Biraz daha cözeyim toplu halde yazayım buraya...

Bu ara bazılarımız dökülüyoruz sanırım bende 20 soru çözüp 3 saat-5 saat ara veriyorum biraz sorunlardan dolayı belkide biraz dağıldım benimde toparlanmam lazım en kısa zamanda :26::26:

bu arada 2014 hepimiz için güzel bir yıl olur inşallah önce sağlık sonra gönlümüzdeki güzel dilekleri versin bize inşallah...

kızlar hepiniz mutlu seneler 2014 hayallerimizi getirir bize inşallah kaç gündür nete girecek vakit bulamadım oğlum hastaydı onunla ilgilendim doğru dürüst ders çalışamadım ama 2 gündür toparladım dün için kendime 4 puan bugün için 5 puan verebilirim. ben şimdi tarih çalışmaya gidiyorum. size de kolay gelsin.

Kızlar iki adet sorum var;

1. Hangisi kadıların özelliklerinden degil?
a. kazaskere baglı calısırlar
b. karar verme konusunda bagımsızdırlar
c. maasları dirlik vergisiyle karsılanır
d. mülki idare amiridir
e. kararları divan tarafında bozulabilir

2. Osmanlı'da 17. yy da hangilerinde düzenleme yapıldı?
-egitim
-maliye
-yönetim

Tesekkür simdiden, ellerinizden öper sorularım.

Not: Bugünkü puanım yıldızlı beş :>

<3

Son düzenleme:
Yeni bir yıla ancak bu kadar kötü başlanabilir herhalde. Ben hiç ama hiç iyi değilim. Çok mutsuzum. Çok üzgünüm. Çok sinirliyim. Çok gerginim. Çok stresliyim. Şu iki gündür yaşadığım acı, sıkıntı, stres ömrümden birkaç senemi aldı götürdü resmen. Hiçbir şey de çalışamıyorum. Çok sorumsuz oldum. Ben insanları mutlu etmeye çalışmaltan, alttan almaktan bıktım. Ben susmaktan bıktım. Ben başkaları yüzünden kendimi düşünmeyi ertelenekten bıktım. Ben gerçekten bıktım. Ben çevremdeki bazı insanlar yüzünden mutsuz olmaktan moralimin bozulmasın ve çevremdeki suçu olmayan insanlara bunu yansıtıp onları ihmal etmekten de bıktım. Ben üzerimdeki sorumluluklardan da bıktım. Ben artık mücadele etmekten de bıktım. Dün benim doğum günümdü. Ama beni bu hale getirdiler ya artık tek dileğim var Rabbimden gözümden bir damla yaş akmasına sebep olan insanlar ölüm döşeğinde iken benden helallik alsınlar. İşte o zaman göreceğim onlarla hesabımı. Bu dünyada hep gülsünler öok mutlu olsunlar ki hesabımız öteki dünyaya kalsın. Hakikaten başka bir şey demiyorum ben bu insanlara. Başka da bir şey istemiyorum

1. b
2. 17. yy da sadece askeri ve maliye alanlarında yenilik yapılmıştır
cevabını bekliyorum......

Gunaydin kizlar bende 2 aydir kpss calisiyorum siz neler yapiyorsunuz nasil gidiyor çalışmalar

Son düzenleme:
günaydın kızlar dün için kendime yine sıfır veriyorum ama bu halde çalışsam zaten verimli olmaz
çalışmış olmak içinde çalışmadım oturdum hem bedenimi hem zihnimi dinlendirdim
ayy havada nasıl bir mikrop varsa herkes kırılıyor hastalıktan mide ağrım bir türlü geçmiyor bugün daha iyiyim ama
akşam eve gidince dinleip yarın zinde bir şekilde kaldığım yerden devam edicem
çağaaş türk tar. de bitiyor çok şükür sonlara geldim
fakat kaynaklarda yetersiz bilgiler var birşeyler eksik gibi sanki
sizler hangi kaynaktan çalışıyorsunuz bu derse

Merhaba kızlar, yılbaşı diye tatil olunca iyice saldım. Kendime geçmiş günler için 0 veriyorum.
Hafta sonuna kadar toparlarım umarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…