- Konu Sahibi PammukSeker
-
- #3.621
Yılbaşından sonra yani 2 Ocakta eski çalışma tempoma dönmeyi düşünüyorum güneşcim. Uzak olunca insanın gözü ondan başka bir şey görmüyor sanırım :)
çook geçmiş olsun zeytincim. Ben de vatandaşlık videosu arıyordum, şu burcu hocaya bir bakmak lazım. Sen memnun kalmış mıydın?
Ya ben de hiç Türkçe'ye bakmamıştım. Oturup soru çözmem lazım muhakkak. Matematik iyi de geometriyi napıcaz acabaaa??
Bu arada herkesin yeni yılı kutlu olsun hatunlar, Allah hepimize gönlümüzdekini versin :)
Zeytinciğiiiim, çok üzüldüm. Çok geçmiş olsun tatlım. Umarım bi an önce toplarsın kendini. Yarın bir güzel istrahat et.
Öperim
Pamık şekerim, videoları aldım teşekkür ederim, gec oldu teşekkür ama güc olmasın :) Wetransferi ilk kez duydum, bende de ztv videoları var tarih. İsterseniz ben de yüklerim oraya atarım sizlere...
2013'ün genel bir degerlendirmesini ve yeni şeyleri güncellere ekledim, okuyabilirsiniz.
Kızlar yeni yılınız kutlu olsun, bu yıl umarım hepimiz istedigimiz yerlerde olur ve atanıveririz. Yeni yıl sarkınız
[video=youtube;ZPblZa10_Pk]http://www.youtube.com/watch?v=ZPblZa10_Pk[/video]
Birkac gündür kendime verdigim ortalama puan 2. Ben derse gidiyorum, bundan kelli daha düzenli ve bol saatli calısacagım. Yılın kararları Bridget Jones styla.
Hepinizi seviyore. Öpüldünüz.
dün biz de hep birlikte bu filmi izledik
what's this what's this... şarkısı hala dilimde
Hastalıktan ölüyorum kızlar kollarımi zor kaldırıyorum. Annemden bulaştı sağolsunşimdi ona gidiyorum bu hafta eşim gececi annem bulaştırdigi gibi bana bakcak kaçari yok
Canlar dua edin bana ve tüm hasta arkadaşlarima zeytincim geçmiş olsun rabbim acil sifalar versin sana da
Ben de moralim bozuk oldugunda acar acar izlerimTim Burton filmlerinin komple delisiyim. Şuna da bak
Corpse Bride Trailer - YouTube
Nightmare Before Christmas Tim Burtonın değil ama. Henry Selick filmi. Koralin ve Gizli Dünya 'nın yönetmeni. Koralin de çok güzeldir. Nightmare Before Christmasa çok benziyor.
Corpse Bride'da Johnny Depp'in sesine hastayım
1. bKızlar iki adet sorum var;
1. Hangisi kadıların özelliklerinden degil?
a. kazaskere baglı calısırlar
b. karar verme konusunda bagımsızdırlar
c. maasları dirlik vergisiyle karsılanır
d. mülki idare amiridir
e. kararları divan tarafında bozulabilir
2. Osmanlı'da 17. yy da hangilerinde düzenleme yapıldı?
-egitim
-maliye
-yönetim
Tesekkür simdiden, ellerinizden öper sorularım.
Not: Bugünkü puanım yıldızlı beş :>
<3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?