2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

merhaba arkadaşlar kendime 3 puan veriyorum tarih ten 20.yy başlarında osmanlı devletini çalıştım ve konu anlatımı +soru bankasında olan soruları çözdüm yediiklimden birazdan misafirliğe gitcem herkese kolay gelsin

Günaydınlar
dün girmeye çalıştım sorun vardı sanırım kk da :26:
Dün coğrafyadaki son konumuda bitirdim Türkiyenin coğrafi Bölgeleri de bitti pamuğum eklersin
:119::119::119::119::119::119::119:
coğrafyayıda bitirmiş oldum 3 gün falan soru çözüp matematikle cebelleşmeye başlıcam
13:30 da direksiyon sınavım var öle zaman geçiriorumm şimdilikk
öpüyorum hepinizi

Son düzenleme:
Merhaba bayanlar Dün misafir vardı diye hiç bakamadım derse 0 veriyorum kendime. Kısmetse bugün biraz bakacağım.
Bir de vatandaşlık için sizce videolu anlatımı izleyip çalışmaya gerek var mı? Yoksa kendimiz baksak yeterli mi?

merhaba canım valla şu vatandaşlık işini ne yapıcaz bilmiyorum
muratın kitabı var sevmedim uzaktan eğitimde hoca çok uzatmış ne anlattığını unutuyorsun yarım saatlik konu 2 saat sürüyor
o yüzden dnlemiyorum yeni kitap aldım bakalım artık onuda okuyamazsam dicek bir şey yok kendime
youtubede bir bayan hoca var burcu çevik o güzel anlatmış

kızlar merhaba bugün kendime yıldızlı 5 veriyorum
ilk defa bir pazar günü bu kadar verimli çalıştım diyebilirim
yeni kaynaklarda aldım elime ulaşınca bilgilendiririm sizi de
öpüyorum hepinii iyi çalışmalar

Son söylediğine bakayım canım, diğer türlü dediğin gibi kısa bi konuyu 2 saat uzatıyorlar, kafam karışıyor daha çok.
Ben şimdilik ihtiyaç ve yediiklime bakıyorum. yeni kitabın hangi yayıncılık peki?

Bir de bugün 2 veriyorum kendime.

merhaba arkadaşlar dün için kendime 5 puan veriyorum tarih ten bi önceki gün çalıştığım konunun tekrarı +soru çözdüm daha netleşti gibi kafamda,mat den üslü ve köklü sayılardan konu +soru çözdüm ve türkçeden cümlenin analamından soru çözdüm:)
bugün daha yeni kahvaltı yaptım biraz oyalanıp başlıcam inş.
türkçe ve coğrafya çalışmayı düşünüyorum vakit kalırsa yine tarih bakıcam inş.
herkese bol çalışmalar:)

cnm ben o burcu çevik sadece 1 videosunu bulabildim başka videolar da var mı ?

merhaba arkadaşlar bugün kendime 1 puan veriyorum
oyalandım da oyalandım gün boyu çalışabilirdim oturamadım dersin başına mıy mıy davrandım kendime çok kızdım ya

cnm ben o burcu çevik sadece 1 videosunu bulabildim başka videolar da var mı ?

kızlar dn ve bugün için kendime 0 veriyorum
çokk hastayım dün yataktan kalkamadım
bugn işe gelmek zorunda olduğum için geldim ama kafamı tutamıyorum
şu günü bir atlatsam
yeni yılada hasta giriyorum

cnm burcu çevik in 4 5 saatlik bir videosu var bende onu izledim tek
puffitt cnm anayasa teorem aldım-yargı cep kitabı aldım
tarih beyaz kalem data soru bankaları-yargı cep kitabı
sınav tüm dersler yaprak test
yedi iklim vardı uzman kariyer pegem murat evde var bunlarıda farklı soruları görmek için aldım
ihtiyçta eşimin eski kitapları var tarihe biraz ordan da bakıyorum eski olan ünitelere

Kızlar günaydın, giremedim kaç gündür, çünkü nişanlım geldi(ayrı şehirlerdeyşz maalesef), ve hiç çalışmadım. Hangi köşede tek ayak üstünde durayım?

Zeytinciğiiiim, çok üzüldüm. Çok geçmiş olsun tatlım. Umarım bi an önce toplarsın kendini. Yarın bir güzel istrahat et.
Öperim

Kızlar günaydın, giremedim kaç gündür, çünkü nişanlım geldi(ayrı şehirlerdeyşz maalesef), ve hiç çalışmadım. Hangi köşede tek ayak üstünde durayım?

Hmmm Ebissss
Neyse olsun en azından güzel vakit geçirmişsindir Ebisscim. Şimdi yoğun bir şekilde derslerine odaklanabilirsin.

Son iki hafta için kendime kocaman bir O veriyorum. Hatta -1, -2, -10, -100 Ama ben çok yoğundum bu 2 hafta kuzularım, kızmayın bana Sizi de çok ihmal ettim, çooook gerilere gidip alıntılamam gereken yerler var ama bi fırsat olmadı.

Öncelikli olarak;
Yoğun geçen haftaların üzerine ben 2 gündür geziyorum. Pazar günü kahvaltıda bi başladım gezmeye, dün gece evime gelip yattım Kahvaltılar, müzikli mekanlar, arkadaş toplantıları filan ooooh vur patlasın çal oynasın yaptım

Sonra dün gece kitapçıların olduğu çarşıya gitim, data tarih soru bankası, x yayıncılık tarih ders notları, uzman kariyer coğrafya ve uzman kariyer türkçe soru bankalarını aldım. Bi de atlas aldım Hatta 2 saat filan oturdum sorularını filan inceleyerek aldım, daha önceden de araştırıyordum zaten. Kurs hocalarımın da fikirlerini almıştım. Çözdükçe fikir paylaşırım.

Bu kadar çok gezdikten sonra artık harıl harıl çalışma vaktim geldi.

Bu arada yeni yılınızı da yürekten kutlarım, Rabbim sağlıkla ve sevdiklerinizle nice güzel günler nasip etsin inşallah.
Sevgiyle öpüyorum hepinizi..

Son düzenleme:
Hmmm bi de bişi paylaşmak istedim arkadaşlar,

Ben İhtiyaç yayınlarının konu anlatımlı setinden çok severek çalışıyorum. Soruları da iyi. Türkçem iyi olduğu için hiç bakmamıştım Türkçesine.

Aaaaa bi baktım ki Türkçe soruları facia. Hatta kurs hocamla da görüştüm, kendisi de çok ünlü bir Türkçeci, bana böyle yaptı ne yazıkkı Güneş dedi. (Kurs da İhtiyaç üstelik )

Örneğin ses olaylarını çalışıyordum, bu paragraftaki ses olayları sırası ile hangisi diyor soru. Şıklarda sıralı 3 tane ses olayı vermiş. Ama paragrafta 7 tane ses olayı var Denk gelmiştir hepsi böyle olacak değil ya diyorum, çözdükçe benzer hatalar. Noktalamaya geçtim yine bildiklerimi de şaşırdım. Ertesi gün kitabı kaptığım gibi dershanedeki başka bi hocaya gittim, o da benimle aynı hataları bulmasın mı.

Neyse evde Pegem vardı konu anlatımlı, bunun sorularını çözeyim bari dedim. İçim kalktı sizin anlayacağınız.

Benim gibi bişiler yakalayan arkadaşlar var mı?
Vallahi çok şaşırdım arkadaşlar, nasıl bir hayal kırıklığı anlatam

Hmmm Ebissss
Neyse olsun en azından güzel vakit geçirmişsindir Ebisscim. Şimdi yoğun bir şekilde derslerine odaklanabilirsin.

Yılbaşından sonra yani 2 Ocakta eski çalışma tempoma dönmeyi düşünüyorum güneşcim. Uzak olunca insanın gözü ondan başka bir şey görmüyor sanırım :)

çook geçmiş olsun zeytincim. Ben de vatandaşlık videosu arıyordum, şu burcu hocaya bir bakmak lazım. Sen memnun kalmış mıydın?

Ya ben de hiç Türkçe'ye bakmamıştım. Oturup soru çözmem lazım muhakkak. Matematik iyi de geometriyi napıcaz acabaaa??

Bu arada herkesin yeni yılı kutlu olsun hatunlar, Allah hepimize gönlümüzdekini versin :)

merhaba kizlar ders calisma adina verimsiz günler geciriyorummasaya oturasim gelmiyor.. kendimi toplamam lazim.. esim evdeyken calismam cok zor oluyor.. keske yarin ise gitse neyse bahanelerime bi tekme atıp yeniden sarilmaliyim konulara:26:

Gunes ben pegemden çalışıyorum.. onunda konu anlatiminda cok fazla yazim yanlisi var.. ama sorulari iyi

Bu ara herkeste bir rehavet var galiba İlkay
Umarım yılbaşı bizim için yeni bir başlangıç olur, ders çalışarak gireceğim zaten

Pegemi de çok inceleyemedim aslında ama en azından soruların çözeriz madem.

Birçok branşta iyi öneriler var, işte mesela tarihte kesinlikle data diyenler, coğrafyada kesinlikle uzman kariyer gibi.
Ama Türkçe'de yok ne yazıkki

Tamam her kaynağı çözelim ama vaktimiz kalacak mı, ben zaten çok çalışamıyorum. Sağlıklı kaynaklar seçmek lazım

yeni yılla daha bi azimli oluruz insallah

Haklısın, her kaynagi cozemeyiz .. burada arkadaslar fikirlerini paylastikca oturur kafamizda heralde.. ben tarihte datanin iyi oldugunu bilmiyordum mesela simdi öğrendim

Daha türkçe calismaya baslamadim.. turkce ve matematiğim iyi diye sona bıraktım onları.. zaten ne zaman bi isin basina gecsem önce bana en zor gelenden baslarim yada en sevmedigimden

Kızlar herkese iyi yıllar şimdiden :124:
Umarım 2014 sevdiklerinizle huzurlu, mutlu, en önemlisi sağlıklı ve bol ders çalışmalı geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…