- Konu Sahibi PammukSeker
-
- #3.561
teşekkürler fatosksk. galiba biraz gaza ihtiyacım var. yetiştiririm inşallah. bende size rapor vereyim o zaman. kendimi şartlandırmış olurum. ihtiyaç yayınlarını aldım.
Kızlar şu tarih sorularıma bakabilir misiniz?
Eki Görüntüle 908856
Bu soru bi kez daha çıkmıştı karşıma, sebebiyle birlikte anlatabilir misiniz acaba canlarım?:26:
Eki Görüntüle 908857
Eki Görüntüle 908858
Bu iki soruda da II. öncülleri anlayamadım. Ben D yapmıştım, cevapları E'ymiş.
Pamukşeker; Beni listeden çıkarmanı rica ediyorum.
Kurstan kaydımı sildirdim.
Sınava da girmeyeceğim.
Emek harcayan herkese kolaylıklar diliyorum Allah gönlünüze göre veriri inşallah...
merhabalar arkadaşlar. ben de modüler konu anlatımlı set almak istiyorum. ihtiyaç ya da yargı yayınlarından birini almayı düşünüyorum. bu setlerden birini kullanan var mı? hangisini tavsiye edersiniz?
selamlarr ay çok moralim bozuk benimmmm
dün işyerinde istifamı verip ayrıldım öğlen eve geldim gider gitmez çalışırım diyodum 1 saat anca soru çözdüm sonra arayan arayana
madm evdesin ay kahveye gelelim ay çaya gelelimm bugunde öğlen kursa gittim yeni geldim yine gelicek arkadaşlarım şimdi gelme de denmiyo
evdee olunca daha çok çalışırım diyodum amaa hergünüm böyle olmaz inşallahh
hayırdır canım ne oldu ki böyle bir karar aldın
selamlarr ay çok moralim bozuk benimmmm
dün işyerinde istifamı verip ayrıldım öğlen eve geldim gider gitmez çalışırım diyodum 1 saat anca soru çözdüm sonra arayan arayana
madm evdesin ay kahveye gelelim ay çaya gelelimm bugunde öğlen kursa gittim yeni geldim yine gelicek arkadaşlarım şimdi gelme de denmiyo
evdee olunca daha çok çalışırım diyodum amaa hergünüm böyle olmaz inşallahh
hayır canım gitmene gerek yok ikisinin bir bağlantısı da yok zaten :)
pantera kendi isteğinle mi ayrıldın cnm
hayırlısı olsun daha çok asılırsın şimdi evde yokum dershanem var de
araa pembe yalanlar sölemek lazım ben öle yapıyorum eşimin iş yerinden arkadaşları ev oturmasına gelcez gece deyip duruyorlardı bende netten uzak eğitim dershanesine yazıldım geceleri canlı derslere katılıyorum o yüzden görüşemeyebiliriz kusura bakmayın dedim
karşı komşum çat kapıdır sağolsun hiç rahatvermez
1 aydır kadının yüünü görmüyorum ne zaman gel dese ya da gelcem dese ay dersim başlıcak diyorum
ne yapim oturup misafir ağırlıcak zamanda değiliz neyazık ki Allah affetsin
kızlar bugün 100 soru çözdüm iş yerinde mola verdim nette takıldım biraz ama kafam şişti yeminle
durum nasıl diye sorarsanızpek parlak değil ama durmak yok çalışacağız yılmadan
Diyeceksin Sibelim,hayır diyeceksin.Kimse senden ve geleceğinden değerli değil.
15 günde bir kabul günü gibi bir şey yap,hatta ayda 1...
Aran çok kişiyle bozulucak belki ama sınavdan sonra sevinsen de üzülsen de yalnız olacaksın unutma.:13:
evet cANIM kendi isteğimle ayrıldım 3 yılı geçkin bir zamandır aynı yerdeydim sağlık olsun.kpss büyük etken aradaydım hep bırakıp bırakmamada. hayırlısı olur inş.
dershaneye gitmediğimi biliyolar ama kpss hazırlandıgımıda biliyolar
laf arasında çaktırdım bugun ee evdesın artık napcaksın dıyolar valla sabah erkenden kalkıp dders çalışcam paso falan dedim
yarında son kez zaman geçiricez (biri farklı şehire gidicek ) sonra inşallah düzene sokucam
plan yapıp devam edicem
yeni gittiler işte şimdi soru çözücem
pat diye diyemedimde mervemm işte ders çalışıcam artık diye laf arasında geçiştirdim.
yarın sonkez zaman ayırıcam onlara isterlerse küssünler darılsınlar umrumda değil.
bi yola baş koydum sonunu bi şekilde getiricem Allahın izniyle
Allah hepimizin yardımcısı olsun kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?