- 22 Haziran 2013
- 535
- 26
- Konu Sahibi PammukSeker
Ben de yeniyim bu topikte Bence iyi ilerlemişsin canım. Ben daha başlamadım mesela.
o zaman ikimiz de hoşgeldik
sen de başlarsın canım ben ilerlettim biraz ama en baba konular sonraya kaldı, problemler olasılık falan duruyor
İnşallahh.Benim bölümüm kimya mühendisliği tatlım. Çalıştıkça yaz buraya ki birbirimize moral olsun.
Merhaba tatlım hoşgeldin aramıza. Maşallah.matematiği eylüle kadar halledersin inşallah. Benim hedefim de eylülün ortalarına kadar tarihi bitirmek ama olmayacak galiba, ramazan dolayısıyla davetler, misafirler eksik olmuyor şükür. Ama malesef ders çalışılmıyor bu sebepten. Ramazandan sonra daha da yoğunlaşacağız inşallah canım. Seni de bekliyorum mutlaka.
hoşbuldum canım teşekkürler
evet matematik konuları eylüle kadar bitmiş olur, eylülde geometri - türkçe ağırlıklı çalışmayı düşünüyorum + mat soru çözümleri tabi. olmazsa tarihe de iki günde bir bakmak suretiyle onu da katabilirim çalışmalarıma :126:
çok haklısın ramazan zorladı bizi... ramazanın yarısına kadar oldu bende ama sonra olduramadım malesef. buralarda olcam uğrarım mutlaka :129:
Pegem den kitap alırken biraz sitede de dolandım pegemin türkiye geneli denemeleri varmış, kayıt yaptırıp giriliyormuş. Tarihlerini de açıklamışlar.linki de şu: KPSS, Kitap, KPDS, KPSS Kitapları, Akademik Kitaplar, ÜDS, SBS Kitapları, Çıkmış Sorular, Yayınları,
pegemin sınavlarına girmeyi düşünüyorum ben de, ücret sıkıntı olmazsa yazılırım
Merhaba yedu denemeler icin henuz erken oldugunu soylediler daha kayitlari baslamamis.. ama gecen yilki fiyatlari su sekildeymis murat 20 denem 50 lira, ihtiyac 30 deneme 250 lira:44: ihtiyac neden bu kadar fark atmis bilmiyorum sanirim turkiye geneli oldugu icin:44: kayit yaptirirken pazarlik yaparim
ihyiyacın 30 denemesi 250 tl mıymıış
yok artık diyorum abartmışlar biraz