- 7 Mayıs 2010
- 3.377
- 1.268
- Konu Sahibi PammukSeker
ilkaay canım yengenin tarih anlatacak olması çok güzel, çok şanslısın o açıdan. Ben de tarihim iyi olsa dershaneyi hiç düşünmezdim belki de. Sayısalın da iyi zaten, denemelere girmek çok daha mantıklı. Ama ihtiyaçınki hakkaten baya pahalıymış, sıkı bir pazarlık yap. Eşin gelsin, işten çık da hele bi, asıl performansını o zaman göstereceksin sen inşallahMerhaba kizlar
Ben gecen haftalarda dersane arastirmasi yapmistim.. sonrada sozel dersler icin dersaneye gitmemeye karar verdim.. yengem tarih mezunu haftada 1-2 gün bulusup bana tarih anlatacak dersanelerinse denemelerine girecegim.. konustum disardan denemeye ogrenci aliyorlaris.. hem muratin hemde ihtiyacin denemelerine girecegim.. murat 20, ihtiyac 30 deneme yaptigini soyledi.. yani toplamda 50 denemeye girmis olacagim yukarida pegemin denemelerinden bahsetmissiniz, yarin onu da bir arastirayim.. ihtiyacin tüm denemeleri turkiye geneli oluyormus yani bende isten çıksam adama akilli calismaya baslayacagim
merhaba canım, hoşgeldin. Buraya sık sık takıl ki o hevesin hiç kaçmasın.:13: dershaneye gidemeyeceğini yazmışsın, bak ilkayın dediği gibi muratın denemeleri 50 tl uygunmuş. Ona yazılabilirsin. Sınav için çok büyük deneyim olur. Şimdiden kaynak alıp çalışmaya başla ki konuları erkenden bitirip konu tekrarı ve bol bol soru çözümü yapabilelim.merhba kızlar beni de alırmısınız aranıza. önlisanstan gireceğim ben de. henüz çalışmaya başlamadm ama yazdıklarınızı görünce çok gaza geldim. artık sık sık girip yazdıklarnzdan faydalanacağım:)
Hoşgeldin canım Kpss geçmişi gayet aydınlık valla canım. matematiği de halledersen rahat 90ları bulur. Bir işte çalışıyor musun peki canım? Çocuğun yok sanırım, o açıdan ders çalışman daha rahat olur.Merhaba kızlar ben önlisans mezunuyum...benide aranıza alsanız mı acaba
Kısaca kendimi kendimi tanıtayım...yaş 28 ...2 yıllık evliyim...bilgi yönetimi mezunuyum..batmanda yaşıyorum...
kpss 2008 :58
kpss2010:83
kpss2012:79 bunlarda kpss geçmişim
benim mat. pek ii sayılmaz bayramdan sonra bende çalışmaya başlamayı düşümnüyorum...
Herkese MErhaba bende b Grubundan giricem 4yıllık işletme mezunuyum 2012 de kursa gitmiştim ama bir şey olmadı...
Bayramdan sonra evde kendim çalışmaya başlıyorum ...
Kızlar önyargılı olmayın ama bize geçen sene dersanede pegem konu anlatımlı kitap dağıttılar içinde çok hata çıktı konu anlatımında yanlışlar falan ben pegeme gıcığım o yüzden sevmiyorum hiç ama siz aldıysanız bilgileri arada kontrol edin yanlış bilgi cidden soru kaybettiriyo özellikle hatalar tarih ve coğrafyadaydı bilginiz olsun istedim ama 2012 kpss zamanıydı belki şimdi düzeltmişlerdir ...
begushh hoşgeldin canım aramıza. ben pegemden kitap siparişi verdim, 2si pegem yayınları, bak şimdi baya bir şüpheye düştüm. Zaten tarihim coğrafyam kötü, iyice berbat etmesin. hatalar konu anlatımında mı yoksa sorularında mıydı canım?