-
- Konu Sahibi PammukSeker
- #2.941
Hayılır cumalar bu arada
rabbim herkesin kalbindeki hayırlı duaları kabul eylesin inşallah
Ya peki o şekilde mp3leri nereden nasıl bulabiliriz ki acaba? Sen nereden bulmuştun?
haha çok hoş yaa.Oyy kuzum onlar seni hoca sanmış ama sen de takır takır soruları çözüyorsun düşünsene çözemediğini nasıl hoca derlerdi artıkiyi olmuş soruları çözmen
selam kızalr akşam gelip bildirim yapamadım ama gece bende çalıştım
neti açmak zor geldi nedense çok üşüyordum yarın yazarım dedim
tarihten soru çözdüm eksik yerlerimi gördüm not aldım
bu akşamda eksikleri tekrar edip tekrar o konulardan soru çözücem
bugün bir haber bekliyorum bana dua ederseniz çok sevinirim hayır haber alırım inşallah
canım atanabildinmi sen ? :26:
min -max puanlar pek iç açıcı değil
saçma bi durum oldu 24 ssaat geçmeden sonuçlar açıklandı
100 puanla atanan oldu
en düşük de 81 oda üniversite
sağlıkçılara bayram oldu yine 50-60 larla
hayırlısı hakkımızda
haha çok hoş yaa.Oyy kuzum onlar seni hoca sanmış ama sen de takır takır soruları çözüyorsun düşünsene çözemediğini nasıl hoca derlerdi artıkiyi olmuş soruları çözmen
Canım bende aöfde son sınıfım lisans olarak giricem sınava inşallah.Ama ben başladım kpss ye çalışmaya.Senin yerinde olsam ufaktan da olsam başlarım kpss için.Çünkü güz döneminden sonra bahar dönemi var birde o zamanda o sıkıstıracak tamamen kpss odaklanamayacaksın.O yüzden biraz ondan biraz ondan başlarım yerinde olsam madem matematik türkçen iyi bol bol onlardan soru çözmeyle başlayabilirsin mesela.
Selam kızlar
Hepinize kolay gelsin.
Ben kpss için lisanstan girmeyi düşünüyorum bu sene aöf işletme son sınıfım.
Çalışmaya Ocak ortasından sonra başlamayı düşünüyorum çünkü aöf vize ve finallerim var aralık ve ocak ayında.
Sıkı bir planla 6 ayda kpss odaklı çalışırsam olacakmış gibi geliyor.
Matematik ve türkçeden hiçbir sorunum yok.
Sizce bu 6 ay yeterli mi yoksa hiç ben çalışmayayım mı ?
Pamuğum öncelikle çok geçmiş olsun, güzel güzel atlatmışsın heyecanını, darısı yeni heyecanların başına inşallah. Rabbim utandırmasın tatlım, ağzının tadını hiç bozmasın inşallah
Mail için rica ederim canım. Muhtemelen yeni bilgisayarında WinRar yüklü değil. Boyutu küçülsün diye ziplemiştim canım. Sevdiceğin çözer bence o işi
Canım ne güzel yazmışsın öyle, Güneşim, Civanım flan diye. Mutlu oldum okuyunca
Sorularının cevabını Pambık yazmış zaten ben girene kadara
Ocaktan sonra diye konuştuk arkadaşlarla. Doğru aylık da yapabiliriz yahut konu konu değil de ders ders ayarlayabiliriz. Aslında burda tablo yapımını iyice araştırmak lazım. Belki Excell'de olduğu gibi formüllerle harikalar yaratabilirizMüsait bi zamanda ben bakim olmazsa.
Elfmetcim maşallah, subhanallah
Canım çok geçmiş olsun, senin sağlık işleri baya bir karışmış hakikaten. Carpe_Diemcim sen bakmıyor musun kendine yoksa
Hastane sonuçlarını bekliyoruz canım, umarım hemen rahatlarsın, geçeeeeer gider
Pnrcim, aynı dert bende de var. Ama ben tarihin bende kronik bir sorun olduğunu düşünüyorum. O yüzden de beklentilerim düşük, öyle olunca da daha çok vakit ayırıyorum. Aslında Öss ye hazırlanırken, (yıl 1810) mp3 şeklinde dinliyordum sürekli. Yani inanmazsın ama tv seyrederken bile dinlerdim. Öyli bir hazırlamıştım ki psikolojimi tv de görüntü takip ederdim, ama aslında tarih ezberlerdim. O zaman kendi sesimle anlatıyordum ama, şimdi uğraşasım yok. Aslında Hakan Dede'nin filan Mp3 şeklinde dosyalarını bulabilir miyiz. Tarih bi mat gibi, coğ gibi mantığı çözülünce biten bir ders değil canım. Mecburen ezber yapmak gerekiyor, hiç bilmeden yorum yapmak imkansız.
Arkadaşlar, sizin de bu konuda fikriniz varsa paylaşabilir misiniz
Bi de akşam yaşadığım komik bişi yazcam şimdi size. Ben hatırladıkça gülüyorum, sabah ofisteki arkadaşlara anlattım yıkıldık
Dün akşam dershaneye gittim, sınıfım merdivenden çıkınca 2. kat hemen sağda. Ben de dün karıştırmışım 3 kat çıkmışım sağdaki sınıfa girdim. Onlar da ilk kez bi etüt için toplanmış bir grupmuş, türkçe hocasını bekliyorlar ama kimin gireceğini bilmiyorlar. Sınıfa girdim bi sessizlik oldu. Ben kendi sınıfımda da sadece 1-2 sima tanıyorum, gerisi yabancı. Dedim ki hmm bizim kızlar gelmemiş. Gittim en arka sıraya oturdum, bacak bacak üstüne de attım, ders neydi ki filan diye saf saf bakıyorum. Herkesin önünde de yaprak testleri var, aaa ben getirmeyi unuttum diyorum. Yoksa bunları hoca mı dağıttı diyorum, bana niye vermedi yaa diyorum. Baktım herkes test çözüyor, ala alaaaaa diyorum. Neyse bi çocuk geldi, 'şuna bi bakar mısınız, ben E yaptım ama cevap B'miş' diyor. Ben de nezaketen çözdüm, bak şurda şu var çünki filan diye de anlatıyorum. Sonra o gitti neyse, biri dedi ki 'şu konuda şu şu şu ekler istisna mıdır, bunlar uymuyor kurala' dedi. Ben ona da cevap verdim, ama hala gelen giden yok. Sonra sınıftaki arkadaş yazdı Whatsap'dan. Canım nerdesin hadi ders bitti neredeyse diye. O an bende bir dumur olma söz konusu, Türk filimleri misali 'Allahım ben nerdeyim'
Meğer bunlar beni hoca zannetmiş
Ben de nasıl saf bir niyetle insanlara yardımcı olduğumu düşünüyorum
Biraz uzun oldu ama, paylaşmak istedim.
Veee son olarak, yeni sitilim ile ben
Ricalar can :) Senin dershane olayına cok güldümBir de hoca gibi anlatmıssın
Pamuk anlattı sagolsun. Bu arada Excel'de yaparız demişsin, formülle hesaplanacak bir durum yok ki canım. Veri girilecek sadece, ama ders ders olursa kolay olur dedigin gibi, konu konunun altından kalkılmaz ya da şöyle de olabilir gün belirleriz. Ayın 15'i bir sonraki ayın 1'i sadece derslerden herkes atar sana soru sayısını. Böyle daha da kolay olur..
Kendime pek baktıgım söylenemez canım, ara ara sadece kahve ve sigarayla yasıyorum, ara ara da saglıklı yiyesim tutuyor. E haliyle bünye cöküyor. Aslında işime de gelmiyor degil, çok fazla zayıflıyorum o aralarBir ara diyet miyet yapmıstım, bosuna...İstedigim kilonun cok cok altına düstüm su an. Aslında yaşa şöyle en basından degil mi ama? Şakaydı. Sigarayı bırakıp yediklerime dikkat edecegim artık komple. Paket almadım bugün. Bakalım, dayanmaya calısacagım...
Hastane meselesine de gelince, sonucları pazartesi alacagım. Bugün o bölüm senin bu bölüm benim kosturdum durdum, sıram kacmasın diye. Ama gögüs ve kadın doguma gidemedim. İşgüzarlık yapıp dahiliyeden ciger filmine de gönderirler nasılsa diye sıra almadım oradan. Göndermiyorlarmıs. Sıra alim bari dedigimde de sıra bitti. Pazartesine kaldı...Sonucları da alacagım icin pazartesi dert etmiyorum ama...
Neyse, hayat hikayemi anlattım gibi oldu. Uzun...
Güncelleri yazayım..
Merhabalar arkadaşlar, ben de kpss 2014 için çalışmaya yeni başlamış bulunuyorum.Konuyu açan arkadaşa ve emeği geçen herkese teşekkürler.Kendimi tanıtayım.Ben Bilgisayar Münedisliği mezunuyum.1.5 yaşında bir oğlum var.Eskişehir'de yaşıyorum.İnşallah 2014 Kpss de herkes gönlünde olan yere yerleşir.Herkese başarılar diliyorum...
hepinize iyi geceler kızlar ben 10 gündür ev topla yeni evin tadilatı alışverişi derken oldukça yıprandım pazar günü taşınıyorum rahatça ders çalışacağım günlere geri dönmek istiyorum yeni konularımı yerleştikten sonra yazacağım bir süredir tarih ve türkçeyi tekrar ediyorum ve soru çözüyorum başka bir ilerleme yok maalesef salı günü neti adres değişikliği içi kapattıracağım bir kaç gün de öyle uzak kalacağım sizden ama sonrasında eskisi gibi aranızda olacağım inşallah iyi çalışmalar diliyorum...
var mı arkadaşlar bu gece çalışan :) ben şimdi soru çözeceğim yene coğrafya :) şu fiziki özellikleri iyice oturtana kadar soru ve tekrar yapacağım...
var mı arkadaşlar bu gece çalışan :) ben şimdi soru çözeceğim yene coğrafya :) şu fiziki özellikleri iyice oturtana kadar soru ve tekrar yapacağım...
Var canımBuralardayım ben, yalnız degilsin, aksamdan beri matematik cözüyorum..150 soru kadar oldu hemen hemen...Biraz tezi yazacagım ama 12 gibi, ona da bakmam lazım bir yandan, bir an önce jüri olsun diye..
bende buralardayımçok çalışmamız gerekiyor çokkkk
Sözleşmeli olarak atananların çoğu bu alımlarda da tercih yapmışlar hal böyle olunca puanlar düşeceğine yükseldi şaka gibi
önceki alımda 83le kapatan yer bu alımda 86 ile kapattı. Hizmetli olarak atama puanları hep 84ten başlıyor düşün hizmetli yani
O yüzden kafaya 88 puan almayı koydum. Haziranda alım olacak mı olsa da ne kadar olacak meçhul