- 16 Eylül 2013
- 1.435
- 349
- 198
- Konu Sahibi PammukSeker
-
- #2.421
rabbim inşALLAH sana da emek verip ihtiyacı olanlara da daha güzel yerler nasip eder..
bende seni çeyiz topiğindemi yoksa 2013 gelinlerindemi görmüştüm acaba:44:
milli eğitime atandım..
bnm terch zamanında sgk üniversite bide meb vardı. bn tüm terchlerimi meb yaptım.
çok memnunum. maaşı diğerlerine göre az sanırım ama bence insanın huzurlu olması önemli..
mesela sgk ve adliyedekiler çok zorlanıyorlar çok yogunlarmış..
nihan akarda (zorlueokul.com ) girip ücretsiz olaranlara bakabilirsin.
gerçekten kadın çok güzel anlatıo. kardeşimde faydalansın istiyorum..
başka almak isteyen arkadaşta çıkar belki..
100tl ye mesela 50tl 50tl veririz. kullanıcı adı şifre olcak..
istediğin zaman girip videoyu izleyebilcen işte..
Sibeliimm nasıl geçti ehliyet sınavın?
Özür dilemene gerek yok tatlım ya bi yanlış anlaşılma olmuş sadece. Sen de yeni olduğun bilmemen gayet normal.
Kitaplarımız hep aynı zamanlarda geliyor sanırım canım, merkeze bağlı olduğu için. Bize de geçen hafta cep kitaplarını dağıttılar. Önümüzdeki hafta da soru bankalarını vereceklermiş. Sen video izlemek için şifreni aldın mı peki canım?
Canım geometri ve matematik için öss'ye hazırlanırken fazlasıyla faydalandığım ekol hoca'yı önerebilirim. Kpss'de çıkacak konuların olduğu videoları izleyebilirsin. Umarım faydalı olur.
zeytincim, araya tatil falan girince insan ister istemez boşluyor. Bir de ipin ucunu bir kez bırakınca toparlamak zor oluyor. ben de şu an o durumdayım. Okulda sınavlarım sunumlarım falan başladı bir de. 1 aya anca toparlarım ama yine de az az da olsa her gün bakmaya çalışıyorum. Sen de kendini toparlayınca eski tempona dönersin inşallah. Düzenli çalışmak çok önemli o yüzden.
dumanncım, Allah yardımcın olsun kuzum. Oğlun gece de mi geç uyuyor? Gündüz elinden geldiğince bakmaya çalış. Daha çok geceleri değerlendirebilirsin.
İnşallah tatlımEkledim konularını. İnşallah listenin tamamını dolduracağımız günleri de görürüz.
Merhaba canıım, hoşgeldin aramızaKonularını ve ismini ekledim tabloya. İnşallah devamı da su gibi gelir. Yurtdışında kpss için kitap temin edebiliyor musun canım?:26:
Kitapsec'te fiyatlar şu şekilde canlarım
Yediiklim soru bankası set: 40 TL
Beyaz kalem: 33 TL
Murat: 45 TL
2014 Uzman kariyer ve Data soru bankalarını göremedim. Çıkmıştır herhalde dimi:26: Başka bir site var mı acaba önerdiğiniz?
O zaman yeni soru bankan hayırlı olsun diyim Patruskacım :)
Beyaz kalemi de çok duydum ama elime alıp incelemek hiç nasip olmadı, fikirlerini de paylaşırsan sevinirim. Benim de bugün dershanem var, bakalım vericekler mi yeni bir şeyler :)
inşallah verirler canım bize bugün yaprak testleri verdiler soru bankaları haftaya kaldı sanırım. birde kitapları alamadım netten alacaktım stokta kalmamış birde bizim dershanenin sitesi çıktı beyazkalem var da ales yaprak testler yok 1- 2 gün içinde gelecek öyle sipariş ver dediler elden verirlerse biri 35 tl diğeri 11 tl netten alırsam çok daha uygun yanında başka kitaplarda da alacağım yine beklemeye kaldım
kızlar benim size bir kaç sorum var
soru 1
x bir doğal sayıdır
x-18,x-15,x-12,....x,x+3,x+6,...x+72
sayı dizisinde kaç terim vardır?
a.29
b.30
c.31
d.32
e.33
soru 2
3.n!=5!-2.4! olduğuna göre n kaçtır?
a.4
b.5
c.10
d.12
e24
soru 2
3.n!=5!-2.4! olduğuna göre n kaçtır?
a.4
b.5
c.10
d.12
e24
soru 1
x bir doğal sayıdır
x-18,x-15,x-12,....x,x+3,x+6,...x+72
sayı dizisinde kaç terim vardır?
a.29
b.30
c.31
d.32
e.33
merhaba fatoscum.Video dinlemeyle başladım ben de tarihe ama sonlara doğru uygulayamadım. Şimdi en baştan tekrar edeceğim zaman dinleyeceğim videoları. Hakan dede videolarını mı izliyorsun sen de?
Bu arada bitirdiğim Konularıda yazayım
Tarih duraklama gerileme
Coğrafya bölgelere kadar
Bu aralar çok yavaş ilerliyorum küçük hiç izin vermiyor çalışmama
uykusuda azaldı
büyük oğlumda okuldan gelip buluştularmı ev resmen tımarhane
Derse çok az zaman ayırabiliyorum ancak gece oda uykumdan fedakarlık edersem yedide kalkmam gerekiyor çünkü
Bu çalışmayla nasıl olur hiç bilemiyorum
Biraz bakayım geçmişe öpüyorum hepinizi
iki çocuğa rağmen üstüne bir de çalışıyorsanız eğer, bravo
bu yavaş haliniz mi, çok hızlı ilerliyorsunuz, en çok konu bitiren sizsiniz
Çok teşekkür ederim
Aslında toplu yazıyorum 8 gün sürdü son yazdıklarım hızlımı bilmiyorum
Fazla soru çözmüyorum bide önce video izleyip sonra konu çalışıyorum konu sonu soruları bide 30-40 tane ekstra soru o kadar
Belkide o yüzden hızlı ilerliyorum
Bir an önce konuları bitirip sürekli soru çözmek istiyorum
Merhaba herkese. Ben de sizlerdenim ben hep çalışıyorum hem de kpssye hazılanmaya çalışıyorum. Tarihten başladım ilk konum bitti çok şükür. Yargı yayınlarının modüler setini aldm çok hoşuma gitti. İhtiyaç gibi lafları dolandırıp uzatmadan özet ve net bilgiler veriyor, ezberlemesi de kolay...
Neyse :) Verdiğin linke baktım da canım çok beğendim. İnteraktif olması da çok güzel anlamadığın yerleride sorabilirsin değil mi? Matematik özellikle problemler ve geometri çok sıkıntı benim için çünkü anlayamıyorum ve yapamıyorumMayışı alır almaz burdan hemen üyelik satın alıcam ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?