2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

Merhaba herkese. Ben de sizlerdenim ben hep çalışıyorum hem de kpssye hazılanmaya çalışıyorum. Tarihten başladım ilk konum bitti çok şükür. Yargı yayınlarının modüler setini aldm çok hoşuma gitti. İhtiyaç gibi lafları dolandırıp uzatmadan özet ve net bilgiler veriyor, ezberlemesi de kolay...

Neyse :) Verdiğin linke baktım da canım çok beğendim. İnteraktif olması da çok güzel anlamadığın yerleride sorabilirsin değil mi? Matematik özellikle problemler ve geometri çok sıkıntı benim için çünkü anlayamıyorum ve yapamıyorum Mayışı alır almaz burdan hemen üyelik satın alıcam ben...

Son düzenleme:

canım ben şifremi aldım aylar önce de benim net 6 gb sınırlı sözleşme bitecek yakında değiştiriyorum o zaman izleyeceğim birde komşum da girecek sağ olsun bir sürü video indirmiş onları alacağım ondan.

kitapfırsatın.com a da bakın kızlar
beyazkalem soru bankası seti 2014 :30.90 tl

şu an beyazkalem ve ihtiyaç setlerinden çalışıyorum Türkiye'ye dönünce hemen başka bir yayından konu anlatımı ve soru bankası seti alacağım, sizce ihtiyç ve beyazkalemin üstüne hangi yayının setlerini alayım ?

Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz
Videolu anlatımları çok faydalı ve eğlenceli bulan biri olarak, yeni öneriler getirip bizimle paylaşan arkadaşlara teşekkürler : )

Geometri için ben de ekol hocadan takip ettim, tavsiye ederim. Problemleri de videolu çalışmayı düşünüyorum tekrar.
Konuyu anlamış bile olsam sorularda takılıyorum hep. :/

iyi geceler herkese
büşracımm sınavım çok güzeldi şükür geçerim büyük ihtimal inşallah bakalım
coğrafya tekrar yapıp soru çözdüm 60 kadar şimdi video olarak izlyim diye nete girdim

ilk ihtiyaçtan çalışıyorum sonra datadan sonra tekrar yapıp soru çözüyorum 2-3 günde 1 konu bitirebiliyorum :26:
çok yavaş ilerliyorum çok

kızlar benim size bir kaç sorum var
soru 1
x bir doğal sayıdır
x-18,x-15,x-12,....x,x+3,x+6,...x+72
sayı dizisinde kaç terim vardır?
a.29
b.30
c.31
d.32
e.33

soru 2
3.n!=5!-2.4! olduğuna göre n kaçtır?
a.4
b.5
c.10
d.12
e24

Ben 2. soruyu böyle çözdüm ama umarım doğrudur.

3n!=5! – 2.4!
4!=4.3.2.1=32x2=48
48=5! – 3n!
48=3!(20-n)
16=20-n
n=4

soru 2
3.n!=5!-2.4! olduğuna göre n kaçtır?
a.4
b.5
c.10
d.12
e24

Bu sorunun cevabı a mı emin olamadım ama eğer öyleyse,
3.n! = 5.4!-2.4!
= 4! ( 5-2)
3. n! = 4! .3 buradan 3ler sadeleşince eşitlikten 4 olur diye düşündüm

soru 1
x bir doğal sayıdır
x-18,x-15,x-12,....x,x+3,x+6,...x+72
sayı dizisinde kaç terim vardır?
a.29
b.30
c.31
d.32
e.33

Bu soruda eksili ifade olmasın diye x'e 18 verdim.

0,3,6,....18,21,.. 90 şeklinde çıktı değerler.

[(son terim - ilk terim) / artış miktarı] + 1 formülünde

(90-0 / 3 ) + 1 den 31 çıktı cevap doğruysa eğer :)

merhaba fatoscum. Video dinlemeyle başladım ben de tarihe ama sonlara doğru uygulayamadım. Şimdi en baştan tekrar edeceğim zaman dinleyeceğim videoları. Hakan dede videolarını mı izliyorsun sen de?

Merhaba canım
kusura bakma çok geç cevaplayabildim Pelin hocadan izliyorum ben anlatımı çok hoşuma gidiyor soyadını hatırlayamadım şimdi bakıp yazarım
Önce video izleyip sonra çalışıyorum

Bu arada bitirdiğim Konularıda yazayım
Tarih duraklama gerileme
Coğrafya bölgelere kadar
Bu aralar çok yavaş ilerliyorum küçük hiç izin vermiyor çalışmama
uykusuda azaldı
büyük oğlumda okuldan gelip buluştularmı ev resmen tımarhane
Derse çok az zaman ayırabiliyorum ancak gece oda uykumdan fedakarlık edersem yedide kalkmam gerekiyor çünkü
Bu çalışmayla nasıl olur hiç bilemiyorum
Biraz bakayım geçmişe öpüyorum hepinizi

iki çocuğa rağmen üstüne bir de çalışıyorsanız eğer, bravo
bu yavaş haliniz mi, çok hızlı ilerliyorsunuz, en çok konu bitiren sizsiniz

iki çocuğa rağmen üstüne bir de çalışıyorsanız eğer, bravo
bu yavaş haliniz mi, çok hızlı ilerliyorsunuz, en çok konu bitiren sizsiniz

Çok teşekkür ederim
Aslında toplu yazıyorum 8 gün sürdü son yazdıklarım hızlımı bilmiyorum
Fazla soru çözmüyorum bide önce video izleyip sonra konu çalışıyorum konu sonu soruları bide 30-40 tane ekstra soru o kadar
Belkide o yüzden hızlı ilerliyorum
Bir an önce konuları bitirip sürekli soru çözmek istiyorum

harika bence, çok çok güzel daha ne olacak ki video + konu + konu sonu sorular + sorular
daha ne olsun, konuya girer girmez dikkatimi çekmiştiniz zaten
idolümsünüz

Son düzenleme:

yargıdan sonradan sürekli tekrarlar için
ihtiyac ders notlarını al. gk hepsi orda mevcut sürekli okumak için çok ii bir kitap..
sonuçta tarihin bitincede unutmamak için sürekli konuyu okuyup günde , tarihin 30lu denemeleri var onlara bakman lazım..

nihan hocanın canlı yayında okdar bir yazışma varkı 10tane bişi yazsan hoca anca birini görüyor.. hani böyle yazıp kötülemek için demiyorum. çok yazan oluyor minik bi alan. gördükleride oluyor görmedikleride.
ama nihan hoca anlamayana kadar anlatacak biri..
onun dışında mesela kendin soru bankasından soru çözdün kafan karıştı..
onun face sayfasına sorarsanda çok yardımcı oluyor..
yani illa canlı alman gerekmiyor.. ama tabiki terch senin..heleki çalışıyorsan zor olur senin için kendini canlıya göre ayarlaman..
30canlı ders 75videolu derse eş degermiş.. bencu bunu bir düşün..

bide aldıktan sonra banada haber verirmisin. bende sana belli bir ücret veririm. kardeşimde faydalansın istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…