- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.422
- Konu Sahibi PammukSeker
- #2.461
Cevap ,.,n teşekkürler canım. Kitapyurdu canımı çok sıkmaya başladı son günlerde. Kpss kitaplarını temin edemiyor bir türlü. Hangi kpss kitabını sipariş ettiysem üzgünüz temin edemedik paranızı geri verel,m diyorlar. Mesele para değil kitap işte... Ben de küçük bir yerde yaşıyorum kpss kitapları çeşit çok değil. Belli ve satan yayınevler var, mesela soru bankaları, özet kitaplar falan yok kırtasiyelerde. Bende netten sipariş veriyorum mecburen...
Alternatif, her kpss kitabını temin edip kısa sürede gönderen bildiğin bir site var mı? Birkaç site karşılaştırması yaptım inan en ucuzu kitapyurdu ama işte teminde çok sorun yaşanıyor bulunamıyor bir türlü... Birde senden online kitap sitesi tavsiyesi alsam.. Çünkü büyük ihtimal ihtiyacın o dediğin kitabı da kitapyurdunda bulunamayacak
Canlı ders konusunda haklısın, canlı derse uyduramam kendimi... Arşivden ders izlemek daha karlı hem istediğim zaman izleyebilirim... Ben mat, geo, ve coğrafya almayı düşünüyorum. Ayyy o coğrafya hocası nasıl öyle yaaa Öldüm gülmekten, ama anlattıkları aklımda, yöntemne bayıldım.. :) Aldığım zaman haber veririm de giriş nasıl olacak sizin benim hesabımdan mı girersiniz?
kitapsec. com diye bi site var.. ben genelde ordan alıyodum kpss kitaplarımı..
bu dediğim özet kitap gibi bişi..
hani 24 saatte tarih 24 saatte çoğrafya gibi kitaplar varya onlar gibi kitaplar.. eger sende bunlar varsa almana gerek yok canım..
frmtr . com diye bi site var..
burdan kpss gir..
ordanda arşiv diye bir bölüm var.. ordanda pdf olarak kitap indirebilirsin..
canınızı okurum helebi anlamayın diyor hoca:)
geometri ve matematik almakta acele etme derim..
öncelikle onların ücretsizini dinle.. belki hocanın anlatış şekli sana iyi gelmeyecek dımı
ben ofis.com ekol hoca youtubede olan hemen hemen konu bazlı her videoyu dinledim..
geçen bir arkadaş mat ve geo ile ilgili ücretsiz bir site paylaşmıştı.. belkide onlar işine yarar..
rica etsem yine verirmi bende nor almak istiyorum
mesela bende 2008 ihtiyaç uzaktan eğitimin matematiği vardı.. ama bn hocanın anlatışını hiç begenmemiştim