- 7 Nisan 2012
- 797
- 121
Kızlar bebekleri net hissediyor musunuz ben hiiiçç hissetmiyorum kiloyu çok aldım ondan miki acaba
Sanmam canim hissedersin bende öyle sıkıntı yapmıştım ama hissetmek güzel :) az daha buyusunler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bebekleri net hissediyor musunuz ben hiiiçç hissetmiyorum kiloyu çok aldım ondan miki acaba
Bende oluyor ara ara ama benim aynı zamanda kalcamda agriyor. Ben ondan diyorum.
Teşekkür ederim canim. Inş. Herkesin bebeğine nasip etsin Allahım
Kalcamdada kramp tarzi agri giriyo sagimdan soluma donemedim simdi
Bende 18+0 oldum bugün kilom çok karışık arka arkaya oldu tedavilerim birinin kilolarını veremeden bunun kilolarını aldım benimde 12-13 kg olmuştur totalde ama alt tarafta hiç hareket yok ne seyirime ne bişey bi hissedeydim hareketleri daha rahat olucam
Kizlar ayiptir soylemesi benim cok yogun sari akintim var drda hic soylemedim ama normalmi acaba?
Kızlar kaçıncı haftada hissetmeye başladınız ben 17.haftama girdim ve henüz hissetmedim bide iki benim acaba nasıl olacak merakla bekliyorum 😊
Allah de ötesini bırak...
Canım sarı renkte ve koku varsa doktora danış idrar tahlili iste. İdrar yolu enfeksiyonu olabilir.
idrar yolu enfeksiyonu olmustum daha once ama sonra gecti dedigin gibi tahlil yaptirmakta yarar var hamilelikte sakincali diyolar allah korusun
Kizlar vjinamda ve bacagimin vajenle birlesen kemik acayip agriyo iki gundur sizdede varmi
Canım sarı renkte ve koku varsa doktora danış idrar tahlili iste. İdrar yolu enfeksiyonu olabilir.
Canım ilk gebelikse 20. haftadan sonra hissediyorsun. Ben şuanda ikisini aynı anda hissetmedim. Farklı zamanlarda hissediyorsun az daha sabır. Az Kalmış hissedeceğin günler :)
Kizlar ayiptir soylemesi benim cok yogun sari akintim var drda hic soylemedim ama normalmi acaba?
sorma aynen bende donemedim. Kalp ile ilgili sıkıntım hal oldu mu.
aynı ağrı bendede bayramdan beri var canım.yürümekte bile zorlanıyorum.bugün kontrolüm var bakalım doktora sorarım
bende de var çok yoğun değil amamantar olabilir muayene oldum ben fitil verdi de tam düzelmedi gebelikte sık görülürmüş zaten
canım ben sağdaki bebişi sık sık hissediyorum.soldakini çok az hissediyorum, günde bir iki kere falan.sende de böyle mi?
Canım ilk gebelikse 20. haftadan sonra hissediyorsun. Ben şuanda ikisini aynı anda hissetmedim. Farklı zamanlarda hissediyorsun az daha sabır. Az Kalmış hissedeceğin günler :)
aritmi hala devam ediyo sabah ve akşam çok sıkıştırıyo yarın öğlen için randevu aldım doktordan akşamki ağrım devam ediyo iş yerinde yerimden kalkmak tam eziyet oldu resmen iş olmasa eve gidecem ama malesef
Evet canım ilk gebelik kimisi erken hissediyor ilk olmasına rağmen ? Evet sabırsızlıkla bekliyorum hissetmeyi 😊
Allah de ötesini bırak...
sabahları hiç işe gelesim yok. 30 eylüle kadar dayanamam olmazsa rapor alırım işlerimi toparlayım. Bu ay çünkü çok yoruluyorum. Evde eşim var allahtan çok faydasını görüyorum. Hiç bir iş yaptırmıyor allah razı olsun. Iş masa başı ama yinde bende müşteri geliyor faturasın kes ödeme al kalkıyorsun mecburen. Allah yardımcımız olsun