- 21 Nisan 2014
- 205
- 45
Kızlar tebrikler için teşekkür ederim. Kuzularımın biri 4. Günde, biri 6. Günde evlerine geldiler Allah'a şükür. Bugün 1 haftalık olduk. Mutlu mutlu bakışıyoruz artık. Hamile arkadaşlara önerilerim, Öncelikle doğum sonrası evde yardımcınız olacaksa ona sıkı sıkı sarılın şimdiden. Alışma döneminde size çok hakları geçecek çünkü. Bebişlerinizi hayal edin ve doğumla ilgili endişelerden kurtulun. Çünkü endişe etmek hiç işinize yaramıyor. Kasılmalarınızı iyi takip edin. Ben doğumun en başlarında farketmiştim düzenli kasılmaları, hastaneye gittiğimde açılmam yoktu, fakat geceden sabaha hastanede sancılarının sıklaştığını ve doğumun başladığını gördük. Doktorum sayesinde rahat ve planlı bir doğum geçirdim.
Benim doğumdan sonra çocuklarımı göremediğim için hastanede tansiyonumu düşüremediler. Fazladan 1 gece kalmak zorunda kaldım. Evimize gelince birer birer herşey zamanla düzene giriyormuş. Yavaş yavaş biz de oturtuyoruz.
Darısı sizin de başınıza hayırlısıyla inşallah.
Benim doğumdan sonra çocuklarımı göremediğim için hastanede tansiyonumu düşüremediler. Fazladan 1 gece kalmak zorunda kaldım. Evimize gelince birer birer herşey zamanla düzene giriyormuş. Yavaş yavaş biz de oturtuyoruz.
Darısı sizin de başınıza hayırlısıyla inşallah.