2014 Kasım-Aralık'da ikizlerini dünyaya getirecek anneler...!

Benim de kız fıldır fıldır, baş aşağıydı, yine makat gelişi dönmüş. Böyle olursa sezeryan olacak mecburen. Bakalım cuma tekrar kontrolümüz var. Bizim de hazırlıklar tamam, Allah bebişlerimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah. Doğumdan sonra yazmayı unutma.
 
kızlar çok heyecanlı ya.Yavaş yavaş dökülüyoruz.Dua edelim birbirimize. Yorgunyolcu da sağlıkla kucağına alur inşallah bebelerini.Benimde 3 günüm kaldı, içim içime sığmıyo,birazda korku var.Allah yardımcımız olsun hepimizin
 
Foruma girdiğim her dönemde sizin bu başlığınızı da okuyorum... Endişeleriniz, fikirleriniz, her şeyiniz samimiyetle paylaşılıyor, "2'şer 2'şer" en az 4 kişilik aileler olarak ilerlemenizi diliyorum.

Doğum yapmış olanlara çok çok sağlıklı mutlu mesut ömürler diliyorum. Evlatlarınızın bahtı hep açık olsun...

Gün sayan herkese de sağlıkla kucaklarınıza almalanızı diliyorum. Yakın zamandaki mesajlardan okuduğum; R redsanem gözün aydın olsun inşallah. Tez zamanda evinize hep birlikte gitmenizi diliyorum. yorgunyolcu inşallah sağlıkla doğumun gerçekleşmiştir, sen de minikler de çok iyidirler... doubleanne şimdiden bol şanslar hayırlısı ile gerçekleşsin...

Neşeniz, sevinciniz dolsun taşsın... Sağlığınız huzurunuz daim olsun...
 
teşekkür ederim güzel dilekleriniz için :)
 
Okudukça heyecanım artıyor Doğumlar başladı Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah bende kontrole gittim bugün bi sorun yok beklemeye devam dedi doktorumuz
 
Ayy okuyunca heyecanlandım. Doğum yapanlar var. Tarihi belli olanlar var. İnşallah hepimizi Allah sağlıkla kurtarsın kucağımıza alalım. Doğan bebişlere de Allahım güç kuvvet sağlık versin hemen toparlasınlar inşallah. Allah analı babalı büyütsün uzuuun ömürler versin bebişlere. Ben de çok korkuyorum kızlar. Hangi durumlarda hastaneye gidicem nasıl doğumun başladığı anlaşılıyor bilmiyorum. Hep kendimi dinlemeye başladım. Doğuma acil giden kızlar vakit bulursanız bize de tavdiyelerde bulunun nolur. Bir de ultrasonda ölçülen kilo ile doğum kilosu farklı mı bi yazsanız en çok ondan korkuyorum ben.
 
canım suyun gelirse ve nişan denen kanı görürsen beklemeden git hastaneye.Kasılmada karnın semsert olduğunda belinin ve karnının aşağısına doğru düzenli ağrılar giriyo.Atıyorum 10 dk. bir.O zamanda git.Benim şuan kasılmalarda epey arttı ama düzensiz olduğu için pek umursamıyorum.Zaten cuma doğum olacak allahın izniyle.
 
Sizden okuyunca umutlanmıştım belki benim de doktorum normal doğuma sıcak bakar diye (tabii her şey uygun olursa). Son kontrolda sordum, tamamen aklından çıkar, kesinlikle aklına bile getirme dedi. Geçmişte kaybım olduğu, tüp bebe olduğu ve ikiz olduğu için. Ancak bence denemeğe değerdi. Neyse hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun. Dilerim aranızda normal doğum yapıp bana tekrar gaz verecek arkadaşlar çıkar.

Bir de bir şey sormak istiyorum, özellikle nidilat/adalat kullanan arkadaşlardan. Ne zamandan itibaren bu ilaçları kullanmaya başladınız? Kullanma nedenini kendiniz mi hiss ettiniz (yani her hangi bir belirti veriyor mu), yoksa doktor kontrolda mı karar verdi?

Seranay, yanılmıyorsam sende 25. haftadan erken doğum ihtimali vardı, nasıl anlaşıldı? Bir az ağrım, sancım olduğunda korkuyorum da, bağırsakların verdiği ağrı bile olsa.
 

Canim 26 haftalikken erken dogum riskim vardi ve o haftadan bu yana yatiyorum dr kontrolunde rahim agzimin kisaldigini soyledi drum 2.5 cm e dusmustu .adalati 30 haftadan sonra kullanmaya basladim kasilma olmasin diye cunku kasilma oldugunda rahim agzi boyu kisaliyor.

Agri sanci varsa drna bilgi ver ama tabi duzensiz ise muhtemelen yalanci kasilmalardir magnezyumda kullaniyorlar bunun icin
 

Aslında ciddi bir şey yok. Ara bir kasılma oluyor, ondan dolayı endişeleniyorum (fitilin zamanı geldiğinde). Progesteron takviyesini artırdık. Dün bağırsakla ilgili ağrılarım vardı. Tabii onun bağırsak sancısı olduğunu anlayana kadar aklıma her şey geldi. O yüzden sizin tecrübelerinizi çok merak ediyorum.
 
Okudukça heyecanım artıyor Doğumlar başladı Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah bende kontrole gittim bugün bi sorun yok beklemeye devam dedi doktorumuz
Canım ne diyor Turgut bey doğum konusunda. Normal olursa olur diyor mu hala.ben sormadım yine özge hanima.doğumu hangi paket dusunuyorsun bir de. Indirim yapıyorlar mi konustunuz mu hiç? Biz standart paket düşünüyoruz o bile çok pahalı.fotoğraf için falan bişey düşündün mu hiç? Doğum fotografcilari ne kadar acaba.
 
benim ilk doğumum normal olduğu halde ve tüp bebekde değil ikizlerim ona rağmen doktor en başından beri sezeryan diyodu
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…