Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gebeliğe bağlı böbrek büyümesi olabilir canım bende de oldu başlardaKizlar yaa bugun arka yanlarima sanci giriyo benim bobreklerim oluyo galiba oralar
Gebeliğe bağlı böbrek büyümesi olabilir canım bende de oldu başlarda
Canim bol su iç ayaklarını sicak tut. Malum havalarda soguk. Idrarini tutma. Sık sık git tuvalete oda yapıyor olabilir.Kizlar yaa bugun arka yanlarima sanci giriyo benim bobreklerim oluyo galiba oralar
Hazirdavaldim bunlari da dikmis kayın valide ben kenarb geçiyorum tig ileBunlar çok lazım oluyor gerçekten benimde kızıma yapmıştı kayınvaldem onları kullanıcam yine yıkadım ütüledim
Idrar tahlili yaptirsana. Bazen enfeksiyon kaynakli da olabilior.gecmis olsun.Kizlar yaa bugun arka yanlarima sanci giriyo benim bobreklerim oluyo galiba oralar
Çok güzel olmuş canım ben de hazır aldım bunlardan 10 lu paket.Çok lazım oluyormuş ama biraz daha alacağım.Bunun kumaşu tülbent mi canım, yumuşak mı? Benimkiler pek yumuşak gelmedi bana.Bunlar mendillerimin bir Kaç tanesi kizlarEki Görüntüle 1257218
Geçmiş olsun canım dikkat et.Şikayetlerini not l doktora gidince hepsini söyle.Kontrolün ne zaman?Kizlar yaa bugun arka yanlarima sanci giriyo benim bobreklerim oluyo galiba oralar
Yumuşak tulbent ku.adı gibi hazırda var bununlarida doğum izninde oyalanayim diye yapıyorum. Daha bebek suslerim var .Çok güzel olmuş canım ben de hazır aldım bunlardan 10 lu paket.Çok lazım oluyormuş ama biraz daha alacağım.Bunun kumaşu tülbent mi canım, yumuşak mı? Benimkiler pek yumuşak gelmedi bana.
Benim de var planlarım.Keçe,çiçek falan aldım bisürü.İzne ayrılınc yaparım diye.Resimlerini atsana yaptığın bişey varsa merak ettim?Yumuşak tulbent ku.adı gibi hazırda var bununlarida doğum izninde oyalanayim diye yapıyorum. Daha bebek suslerim var .
Idrar tahlili yaptirsana. Bazen enfeksiyon kaynakli da olabilior.gecmis olsun.
Canim bol su iç ayaklarını sicak tut. Malum havalarda soguk. Idrarini tutma. Sık sık git tuvalete oda yapıyor olabilir.
QUOTE="inci86, post: 37132647, member: 370750"]Geçmiş olsun canım dikkat et.Şikayetlerini not l doktora gidince hepsini söyle.Kontrolün ne zaman?
Kocaman bi göbeğim var görenler doğum yakın sanıyor tabi ikiz diyince normal diyorlar ama toplam 16 kilo aldım onunda etkisi varKizlar gobusleriniz ne alemde merak ediyorum benim hala minik bir gobegim var cunku:) az bol bi kiyafetle saklayabiliyorum dumduz oluyo
Kocaman bi göbeğim var görenler doğum yakın sanıyor tabi ikiz diyince normal diyorlar ama toplam 16 kilo aldım onunda etkisi var
Kızlar slm öğlenden beri bel ağrım var ayakta dolaştıkta oluyor yatarken otururken iyiyim erken doğum korkusu her ihtimali düşündürüyor insana sizde de varmı çok kilo aldım ondanda olabilir tabi kontrolüm Bayram sonrasıydı acaba gitsemmi bu hafta