• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Ales Günlüğüm

selam kızlar tatil bitti . bakalım yarın arkadaşla deneme yapacağız

kızlar öncelikle kolay gelsin hepimize ben size bir sey danışmak istiyorum okudugum bölüm tm den yani eşit ağırlık ben aleste sözel bölüme yüklensem yani 80 türkçe 40 matematik sorularını cevaplandırsam bunun bana yararı olur mu

kızlar öncelikle kolay gelsin hepimize ben size bir sey danışmak istiyorum okudugum bölüm tm den yani eşit ağırlık ben aleste sözel. bölüme yüklensem yani 80 türkçe 40 matematik sorularını cevaplandırsam bunun bana yararı olur mu
ösymnin sitesine girip kılavuza bakarsan daha net bilgiye ulaşırsın. eşit ağırlık için say-1 say-2 ve söz 1 çözmen gerekiyor bildiğim kadrıyla. yüksek lisans için hangi alandan alıyor peki

bugun basladım ben cnm azcık konu tekrar ettım sonrada 80 soruluk sayısal test cozdum.. 1 ayda iyi duzeye gelmem lazm.. ama okulla beraber nası olcak bılmıyorum.. okuldakı odevler sınavlarım poffffffffffff :110::KK61:

aynennn
öyle ki başlıpa girip bakmaya utanıyorum
bir şekilde gaza gelmemiz lazım...

Selam arc, böyle bir topigin oldugunu bilmiyor idim. : )
Ben de calısıyorum az az, tezim var, ona bakıyorum cünkü bir yandan, ama ben konular degil, cıkmıs sorular üzerinden gidiyorum. Sonra unuttugum, eksik kaldıgım seyleri ufak bir deftere not alıyorum. Yanlıslarıma bakıyorum.
Allah hepimize sabır versin.
Takibe aldım konunu.
Ara ara yazarım ben de : )

ve ales açıklandı 78 aldım ilk bir hafta çalıştım sonra çalışmamıştım :)

Evet bir ALES günlüğü açmaya karar verdim :) Ben bugünden itibaren güzel bir tempoyla başlıyorum kaldı önümüzde 2 ay konu konu bitirdikçe yazacağım :KK36:
Katılmak isteyen buyursun :)

HEDEF: 90 üstü (inşallah)

Konular:
Sözel1
5 konu
Geometri 7 konu
Sayısal-sözel mantık 6 konu
Matematik 19 konu

Sayısal-Sözel Mantık
Sayılar -
Grafik Okuma -
Şekil ve Semboller -
Bağıntılama-Şifreleme -
Sayısal Akıl Yürütme -
Sözel Akıl Yürütme -

Geometri
Doğruda-Üçgende Açılar.........................................arcLizzie bitirdi :cool:
Üçgende Uzunluk
Benzerlik ve Alan
Çokgen-Dörtgen
Çember
Katı Cisim
Analitik Geometri

Sözel 1
Söz ve Söz Öbeklerinde Anlam ..........................................
justholdmetight bitirdi :cool:
Cümlede Anlam..........................................justholdmetight bitirdi :cool:
Cümlede Yapı..........................................justholdmetight bitirdi :cool:
Parçada Anlam
Parçada Yapı

Matematik

Temel Kavramlar ..............................
limon 1988 bitirdi :cool: justholdmetight bitirdi :cool:
Bölme-Bölünebilme.............................. limon 1988 bitirdi :cool: justholdmetight bitirdi :cool:
OBEB_OKEk ..........................................justholdmetight bitirdi :cool:
Rasyonel Sayılar ..........................................justholdmetight bitirdi :cool:
Basit Eşitsizlikler -Mutlak Değer..........................................justholdmetight bitirdi :cool:
Üslü Sayılar
Köklü Sayılar
Çarpanlara Ayırma
Oran-Orantı
Denklemler
Sayı-Kesir Problemleri
Yaş Problemleri
İşçi-Havuz Problemleri
Hareket Problemleri
Kar/Zarar/Fazi Problemleri
Karışım Problemleri
Kümeler