- 24 Temmuz 2013
- 1.138
- 989
- 36
ben hep açımm heppp
aynen bende........... Reflüm var rahatlamak için çözüm istiyorum kızlar ağrı oluyor devamlı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben hep açımm heppp
heyoooooo koli buldum, koli bulduuuuuuuuuuuuuummmmmm :124:
sen hangi memlekettesin burayada yağmur yağıyor bıraz gonderr kar bize.
kpss ye çalışacak olan arkadaşlar azcık birbirimizi gaza getirelim lütfeeen gerekirse kavga döğüş ders başına oturtalım birbirimizi tembellik yok artık biri beni durdursunnnnnnn
cnim kaldgn drsleri bdahaki sene guz doneminde alablrsn yda bu sene snunda but yaparlarsa o zman verirsn bde
ankaradayım canıım. günlerdir ayaz vardı sonunda yagdı karr..cok seviyorum ankarada karıı ben :116:
iki yıldır ankara kışından uzaktımmm özlemişim
bende uzak kaldım ama hıcde ozlemedım kar ı .p izmiri havası iyiydii .(
ahhh izmir demee
aramız bozuk artık ama izmire gelin olcaktm bnde.. artık olmaz ama .. :105::105:
noldu bitti mi tamamen ?? hayırlıısı tatlım bakalım neler olacak
AÖF sınavlarına girecek kızlar, hiç ders çalışamıyorsanız geçmiş yılların sorularına oturup çalışın. Her dersten en az 8-10 sorunun birebir çıktığını göreceksiniz
Bir de her ünitenin sonundaki soruları ezberleyin
2 sene once oylydi ama sinav sistemi dgsti knular ve drslerde dgsti bu yuzdn artk ayni sorular ckmyo maalsef cnim
Valla canım ben Edebiyat okuyorum, üstelik yeni, 3 yıllık bir bölüm olmasına rağmen ben bir sürü soru buluyorum. Çok çıkıyor valla. Garantisini verebilirim Hatta o yüzden önerdim :)
hadi ya kitap tavsiyen varmi smdi cikmiş sorular kitapcigi yok ya muratin sorulari cok oluyo bende iktisat 4.snftaym da
AÖF sınavlarına girecek kızlar, hiç ders çalışamıyorsanız geçmiş yılların sorularına oturup çalışın. Her dersten en az 8-10 sorunun birebir çıktığını göreceksiniz
Bir de her ünitenin sonundaki soruları ezberleyin
derrs calışmak filan hiiç canım istemiyo
Valla geçen yıl sadece Osmanlıcada bile 6 tane falan soru çıkmıştı. Bazı derslerde 10 tane falan çıktı. Çok işime yaradı yalan yok. Yüz aldığım derslerim bile var :) Tabi hem kitapları okudum, hem soru çalıştım ben. Bir de Karacan yayınlarının tam isabetli sorular diye kitabı var, ondan da faydalandım canım.
Yalnız KPSS'ye gireceklere Karacan yayınlarının konu anlatımlı kitaplarını %100 öneririm