2014 Kadınlar Kulübü Yılbaşı Çekilişi

kızlar alangu nun kurbanı benim benim benim hediyelerimi aldıgımda görürsünüz:KK52::KK52::KK52::KK52:
 
gggüüüüüüüüüüüüünnnnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyydııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn



evet şekerim MEB'de memurum..... ben ihale işleriyle, açık ortaokul açık lise sınavlarıyla ve şimdiki ortak sınavlarla, okullardaki bilgisayar hizmetleri ile uğraşıyorum. ihalelerde köyde oturan öğrencilerin ilçe merkezine yada diğer köy okullarına taşınmaları ile ilgili ihaleler, taşınan öğrencilerin yemek ihaleleri, kırtasiye malzemesi alımları, okulların onarımları, boya badana ileri ile ilgili ihaleler.... diye gidiyo. şimdi diyceksin ki e bunların hepsi okullar açılmadan hallediliyo... yok öyle olmuyo, özellikle taşıma ve yemek ihalelerinin hazırlık aşaması, ilan edilmesi, satılacak dosyaların hazırlanması.... vs. bunların hepsi ekap denilen bir sisteme girmekle oluyo, o sistemde de herşey zamanlı, taşıma ve yemek ihalelerinin başlaması ve sonuçlanması arası 3 ay kadar zaman ve çok zorlu oluyo.....çünkü o 3 ay sadece tek işle uğraşmıyosun....sınavlarda görev yapacak öğretmenleri belirliyorum, onlarında bi çok yazışması oluyo sınavdan 2 hafta önce başlarsam anca yetişiyor. tüm okullardaki öğretmenlerden sınavlarda görev yapmak isteyenlerle ilgili bi liste oluşturup sırayla görev veriliyo. ama onda bile öyle saçma sorunlar çıkıyo ki şaşarsın. bizde herşey onayla yapılıyo. herşeyin onayını alıyosun ertesi gün sınav var, görevli öğretmenlerden biri arar "benim sınav görevimi iptal edermisiniz, kardeşimin düğünü var" şimdi dönüp desen kardeşinin düğünü olacağı bugün mü belli oldu kavga çıkar, bide zaten böyleleri hemen yüzsüzlüğü de vurur "siz orda sıradan bi memursunuz ben öğretmenim sonuçta" diye...... amaaaaannn ne çok anlattım. yani bazen wc ye gidecek gerçekten zamanım olmuyo. ama bazı zamanlar da var, işe gider eve dönerim çok da rahat olur.

yarama bastın galiba.... bazı konularda çok dertliyim

aaa'a baya dökülmüşssnn :KK1: baya zor ve karışıkmış işin desenee.. bbnde memurluk düşünüorm ama tabbii kpss için hazırlanmıyorum :KK9:

Bende iyiyim canım :KK31: kurbanıma ellerimle hazırladığım hediyemi bitirmek üzereyim onunla uğraşıyorum :)

Söylesem mi ki :KK52::KK52: Benim kurbanım çooookkkk marifetli ya bayıldım yaptıklarına :)

hahahahhaahah o benim o benm benmm oooo :KK52::KK52::KK52::KK76:



bende özel sağlık sigortası yapmak istyen bi hatunu acayip fırçaladım... hatta öyle azar şeklinde değilde.... kadın bana diyo ki tedavi masraflarını karşılıyolarmış vs. bide eğer ölürsem kocama 100 bin tl verceklermiş.... valla yaptırasım olsa da bu cümleden sonra mümkün değil dedim. neden dedi, ben ölsem dedim kocam muhtemelen yeniden evlenir e adama yeni bi hayat kursun diye 100 bin tl vermenin bi alemi yokki, çok ilginç düşünüyosunuz dedi.... dedim evli misiniz evet dedi, çocuğunuz var mı, hayır dedi,oh dedim çöpsüz üzüm eşiniz kaç yaşında dedim 32 dedi.... emin olun siz bugün ölseniz bir yılı bulmaz yeniden evlenir hele bide 100 bin tl si varsa.... ohhh dedim mis ne borç kalır ne bişiii.... bence bu sigortadan eşinize bahsetmeyin dedim. na na naasıl yani ya dedi kadın. iyi günler dedim kapattım

pff.. iyiki bırakmışım işi :KK14: bende bireysel emeklilik ferdi kaza ve saglık sigortası için arıyodum milleti :KK25:
neyseki böyle şeyler işitmedim :KK23:
 
Valla çağrı merkezleri zor iş. Hele bir de çalıştığın yer köklü bir yer değilse çok zor. Her türlü insan çıkıyor işte karşınıza :KK9:
 
cok sinirim bozuk hasta halimle hediye paketi aradim paketlemistim ama begenmedim butun kirtasiylerde hediye paketi kitliga var galiba 6 tane kirtasye gezdim yok yok yokkk :KK43:
 
cok sinirim bozuk hasta halimle hediye paketi aradim paketlemistim ama begenmedim butun kirtasiylerde hediye paketi kitliga var galiba 6 tane kirtasye gezdim yok yok yokkk :KK43:[/QUOT
canım geçmiş olsun sakin ol daha vakit var takma kafana halledrsin bulamazsan da bulduğunla yaparsın artık canım sağlığından önemli mi :KK52:
 
cok sinirim bozuk hasta halimle hediye paketi aradim paketlemistim ama begenmedim butun kirtasiylerde hediye paketi kitliga var galiba 6 tane kirtasye gezdim yok yok yokkk :KK43:


Kuzum bu arada şüpheli listemdesin sen de. Önce geçmiş olsun. Sonraaa öyle çok uğraşmana gerek yok, hem iyileşmeni bekle. Daha vakit var. O zaman halledersin :KK16:
 
Kuzum bu arada şüpheli listemdesin sen de. Önce geçmiş olsun. Sonraaa öyle çok uğraşmana gerek yok, hem iyileşmeni bekle. Daha vakit var. O zaman halledersin :KK16:

benidemi ekledin.listeye:KK53: bende senden supheleniyorum benim katilim olabilirmisin acepp:26:
 
X