- 1 Ağustos 2013
- 575
- 875
Merhaba kızlar,aranızda yeniyim.ben de 2014 haziran izmir geliniyim.
Hayırlı olsun cnm:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kızlar,aranızda yeniyim.ben de 2014 haziran izmir geliniyim.
selam kızlar:)çeyiz hazırlığında zorlu ama keyifli mücadelemiz sürüyor:)her ay maaştan elimize bir şey kalmasa da eksiklerimizi hızla tamamlıyoruz:)bu aralar kına gecesi için yer araştırıyorum..karşıyakada oturuyorum Karşıyaka çiğli taraflarında önerebiliceğiniz yerler varmı kına ıcın..ucuz düğün salonu ya da salaş kafe tarzı yerler olabilir..sizler nerede yapıcaksınız?
Arkadaşlar biz günümüzü aldık nasıl bir yol izlediğimizi anlatayım kafanız karışmasın:) önce nüfus kayıdınız nerde ise
(Nişanlınızın yada sizin farketmez) oranın belediyesinden telefonla randevu alıp gününüzü seçiyorsunuz.. Biz yılbaşından önce arayıp randevumuzu almıştık.. Ocak ayı içinde gelin dediler.. Geçen hafta çrş günü belediyey gittik bize sağlık raporu için birer fotoyla birlikte belge verdiler. O belgeyle konakta sağlık raporu için kan verdik sonra ciğer filmi cektirdik.. Cığer filmini akşam 4 gibi aldık ama kan sonucları haftaya salı dediler. Şimdi salı günü kan sonuçlarımız ve ciğer filmimiz sonucunda sağlık raporumuz onaylanıcak sanırım.. O belgeyle tekrar belediyeye gidip 5 adet fotoğraf- kimlik fotokopisi ve saglık raporu onaylı belgeyi teslim edip imza vericez böylelikle tamamlanmış olucak.. Çalışan arkadaşlar 1 tam gün izin şart sonra teslim etmek için de yarım gün izin almak gerekecek sanırım..umarım yardımcı olabilmişimdir.
Canım hangi belediye bu, benm nişanlım istanbuldan gelicek, biz telefonla randevuyu aldık 6 ay önceden işlemler için gelin demişler, daha sadece randevuyu aldık yani , ben buca belediyesine baglıyım ama fuarda olucak dügün, nikahta dügünde olucak, saglık aporunu alamıormuyuz aynı gün ya bir daha glemez o çcuk işten izin vermiyorlar kolay kolayArkadaşlar biz günümüzü aldık nasıl bir yol izlediğimizi anlatayım kafanız karışmasın:) önce nüfus kayıdınız nerde ise
(Nişanlınızın yada sizin farketmez) oranın belediyesinden telefonla randevu alıp gününüzü seçiyorsunuz.. Biz yılbaşından önce arayıp randevumuzu almıştık.. Ocak ayı içinde gelin dediler.. Geçen hafta çrş günü belediyey gittik bize sağlık raporu için birer fotoyla birlikte belge verdiler. O belgeyle konakta sağlık raporu için kan verdik sonra ciğer filmi cektirdik.. Cığer filmini akşam 4 gibi aldık ama kan sonucları haftaya salı dediler. Şimdi salı günü kan sonuçlarımız ve ciğer filmimiz sonucunda sağlık raporumuz onaylanıcak sanırım.. O belgeyle tekrar belediyeye gidip 5 adet fotoğraf- kimlik fotokopisi ve saglık raporu onaylı belgeyi teslim edip imza vericez böylelikle tamamlanmış olucak.. Çalışan arkadaşlar 1 tam gün izin şart sonra teslim etmek için de yarım gün izin almak gerekecek sanırım..umarım yardımcı olabilmişimdir.
Fuardaki memurla bbm tlfnda görüştü günü aldı martta gelsinler işlemler için demiş belediye , bakalım bide bnm adama aratayım o konuşsun en anlamadgm işler yaFuardaki belediye cnm.. Belediyeyi arayıp daha sağlıklı bilgi al istersen yanlış yönlendirmek istemem..belki aynı gün raporu almak için özel bi hastaneye yönlendirirler.. Bize ilk aile hekiminize gidin dediler ben daha çabuk halledebileceğimiz bi özel klinik falan yok mu diye sordum sağolsun belediyedeki memurları biliyosundur çok yardımcı olmuyorlar konak diş hastanesi arkasında biyere yönlendirdi ama yine devlete bağlı biyer yani bizim çok zaman sorunumuz olmadığı için uğraşmadık o şekilde hallettik. Ama muhakkak bi yolu vardır aynı gün halletmek için.
Fuardaki memurla bbm tlfnda görüştü günü aldı martta gelsinler işlemler için demiş belediye , bakalım bide bnm adama aratayım o konuşsun en anlamadgm işler ya
İnşallah :) valla üstümden yük kalkcakEvet canım ben de anlamıyorum ama çözücez durumu inşallah. :)
İzmir gelinleri nasıl gidiyor hazırlıklar?
Neler yapıyorsunuz?
Arada yazın.
Mesela kuaför önerilerinizi alabilirim.
Selamlar,
Benim de düğünüm 21 haziran 2014'te aşkolsun kır düğün salonunda olucak. Kuaför de onların anlaşmalı olduğu önder kuaför varmış daha önce yaptıkları saç modellerine baktım iyi gibiydi ama ankarada yaşadığım için de pek bi araştırma şansım da olmayacak gibi sanırım. var mı sizin önerileriniz şirinyer ya da oraya yakın bir yerler de iyi bir kuaför
Önder kuaför nerde canım?
önerileri bekliyoruz.
arkadaşlar gelinlik işini ne yaptınız bugün deliler gibi gelinlikçileri gezdim ama hepsi bi garip sinirim bozuldu yaparız ederiz diyorlar benim istediğim gibi olacak mı güvenemiyorum bi türlü..
Ben hallettim canım geçen gün.
Dikecekler.
Güvenmek lazım canım.
Ben nişanlımın tanıdığı bir yerden yaptırıyorum.
Tuğçe evleniyor musun ? yeni görüyorum.Forumda aşağı sayfalara inerken birden ismin bu konuda gözüme takıldı
Hayırlı olsun canım.
Ben gelinlik işini halletdim istanbul fatihten diktiriyorum kızlar çok güzel bir model vardı hep hayalimdeki süpriz olsun hepinize
Bu ara nikah işlemlerine kafayı takmış drumdayım gitdikçe panik oluyorum ya nasıl olcak halledebilcekmiyiz diye
Birde kuaför için zehra kuaförü dşündüm kızlar ben yeşilyurt hakim evlerinni orada var senelerin kuaförüdür fiyat konusunda bilgisi olan var mı ?