2014 İzmir Gelinleri ve tatlı telaşları

Kuaför tavsiyelerinizi bekliyorum İzmir gelinleri.

herkesin tarzı değişik..'karışık topuz' konusunda, yani daha geleneksel, lüleli topuz prof olan, çok övülen şebnem kuaför var eşrefpaşada..

randevu sırası oldukca uzunmuş..

bana göre değil, fakat beğenen çok fazla..

Ben öyle topuz istemeyebilirim canım.
Bakalım artık kim olacak. İnşallah iyi bir yer olur.

selam kızlar...nasıl gidiyor hazırlıklar? kuaförümü ayarladım kına ve düğün 500 tl ben karsıyakada oturuyorum herdaim gittiğimiz kuaför.gelinliğe daha hiç bakamadım.sistersa gidip fiyat alanlar ve izmirden gelinlik alanlar yada yaptıranlar fiyatlar nasıl paylaşırlarsa cok sevinirim..

selam canım...
Kuaför fiyatını iyi ayarlamışsın.
çok uçuk fiyatlar söylüyorlar çünkü.
Canım sisters ta gelinlikler 4.500 milyardan başlıyor.
Ben çankayada yaptırıyorum 2.500 milyara.

selam canım...
Kuaför fiyatını iyi ayarlamışsın.
çok uçuk fiyatlar söylüyorlar çünkü.
Canım sisters ta gelinlikler 4.500 milyardan başlıyor.
Ben çankayada yaptırıyorum 2.500 milyara.

aaa 4500mü hiç bakmıyım ozaman oraya benim bütçemde 2500 zaten..Çankaya nereye diktiriyorsun canım.

aaa 4500mü hiç bakmıyım ozaman oraya benim bütçemde 2500 zaten..Çankaya nereye diktiriyorsun canım.

canım düşer belki biraz ama en fazla 4 milyar falan derler herhalde.
benim çankayada balgin sposaya yaptırıyorum canım.
büyük bir showroomu var. gidip modellere bakabilirsin.
3.600 demişlerdi bana ama tanıdık diye indirim yaptılar. belki sen de biraz fiyatları düşürebilirsin canım.
istediğin modelere göre de fiyat değişir.

tamamm tatlım bakayım oraya:)teşekkürler:)

Kuaför çok iyimiş zaten 400-500 altnda bulamayız yalnız karşıyaka çoook uzak bana ya bucadayım ben dgün de fuarda

Kuaför çok iyimiş zaten 400-500 altnda bulamayız yalnız karşıyaka çoook uzak bana ya bucadayım ben dgün de fuarda

ben kendi kuaförümü tuttum hiç araştırma yapmadım.ama kuzenim sadece düğün saçı için 750tlye anlaşmış.makyaj dahil..fiyatlar aşırı uçuk birde gelin çıkarken damattan para istiyorlar zaten..kına gecesi için yer arıyorum bende kafe tarzı bir yer bulursam direk tutucam.

nereyi ayarladın kuaför olarak canım?
ben de 700 liraya buldum kuaför aslında. makyaj dahil.
Karar vericem artık en son.
Ben kına için polis evini tuttum canım.

Konakta canım. sahilde...
100 kişilik anlaştık canım.
kurabiye ve meşrubat var. orkestrası var.
2,500 ğa anlaştık.
Tamamcnm teşekkür ederim 2000 den aşagı yer yok zaten , kızlar bucada çevik 1 in orda stadyumun karşısnda cefe varmış kına ve nişan yapılan ismini bilen varmı *

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…