2014 İzmir Gelinleri ve tatlı telaşları

kızlar alınan eşyaları nereye koyuyorsunuz? beyaz eşyalar falan ev tutuldu mu yoksa ev alıp içini mi yerleştiriyorsunuz? biz daha ev bakıyoruz o yüzden ev alınca büyük eşyaları alıcaz kısmetse..ben bugün bernardodan tabak takım aldım..full set tabak ve kaşık catal takım alana 1000 tl bedava çek veriyorlar..tencereden tutun da günlük tabak canak hepsi bedavaya geliyor..çok mantıklı bi kampanya..birde porland porselenden üstü taşlı çay takımı aldım kızlar kokoşluğu seven varsa mutlaka baksın çay bardakları ve tabakları parıl parıl taşlı bayıldım bittim üstelik acaip indirim vardı..taşlı parıl parıl bir ev istiyorum çok seviyorum ışıltıyı benim gibi orjinal şeyleri sevenler mutlaka bir gitsin baksın derim indirimi kaçırmayın canlarım.

kimisi dükkanda bekletiyor canım.
ben şuan ayırttım.
güle güle kullan. benim yemek takımlarım tamamlandı. ben de bernardodan aldım herşeyimi.

kızlar neler yaptınız?
benim gelinlikçi arayışım deli gibi sürüyor bakmadığım yer konuşmadığım insan yok hah şu güzel diker diyebildiğim kimse yok bunaldım sıkıldım resmen herkes yaparız ederiz ama bilmiyorum çıkardıkları işlere bakınca pek içime sinmiyor..mesela ben gibi taşlı gelinlik alacak olanınız varsa mutlaka silikonla yapıştırılmamasına dikkat etsin dikim olsun taşları bugün bir yerde gelinlik denedim üstü silikonla yapıştırılmış nasıl dökülüyor anlatamam..silikonla mı yapıştırılıyor işlemeleri diye özellikle sorun.. bu arada benim gibi bilgi toplayan arkadaşlar için bilgilendirme mahiyetinde yazayım vivien angela gittim çok övmüşlerdi..benim içime sinmedi bi kere beni konuşturmadı ne istiyorum bi dinle önce şöle olsun böle olsun hemen atlıyorlar sizi dikkatlice dinleyip çözüm üreten bir firma lazım gelinlik diktirirken..çünkü çoğu yerini beğenmeyip değiştirmek isteyebilirsiniz ama malesef fazla bilinen yerler tok satıcı oluyor siz olmazsanız başkası olur nasılsa sürekli sağa sola satıyorlar o yüzden çok ilgilenmiyorlar.. aslında ben işi bilen bir modacıya diktirmek istiyorum ama içime sinen modacı da bulamadım..çünkü birebir çalıştığınız bi modacı olursa daha iyi çözer isteklerinizi diye düşünüyorum..mesela ertan kayıtkene gittim çok şık bi bey ilgilendi de fakat o işi bildiği için gelinlikte bazı yerleri kendi bildiğine göre yapmak isteyecektir ben şunu şöyle istemiyorum dediğimde ama orası öle olmak zorunda gibi bir şey durmaktan korkuyorum..kısacası dertliyim kızlar dikecek yeri seçemiyorum oysa ki istediğim model belli yani..bilgi vereniniz olursa memnun olurum arada yazın kızlar..

kimisi dükkanda bekletiyor canım.
ben şuan ayırttım.
güle güle kullan. benim yemek takımlarım tamamlandı. ben de bernardodan aldım herşeyimi.

tuğçecim bu arada koştururken senin yazını atlamışım sende güle güle kullan canım allah sağlıklı mutlu sofralarda sevdiklerimizle çocuklarımızla yemekler nasip etsin

Vivien angel benim izmirde baktığım ilk yerdi büyük övgüsünden dolayı bir gitdimm ,aaa tam bir fiyasko bülent ersoy kıyafeti gibi tüylü gelinlikler yok dedim buraya bi çarpı koyuyoruz, ben aradgım modeli istanbuldum izmirde bakmadgım yer kalmadı o kadar dandikki gelinlikler kemeraltında çankayada boooooool bol tül

canım aynı durum benim içinde geçerli bende vivien angeli eledim..tutumlarıda sinirime dokundu ben ne istiyorum bi dinle yani yaparız ederiz diyip susturuyolar..tok satıcı onların hepsi ya modacıya diktiricen ya baska sehirden alıcaksın..ben bugünde tüm gün gezdim daha yeni eve girdim o derece düşün halimi..istanbulda nerden aldın canım? alissanuera die bi yer çok güzel yapıyor diyolar.. ben de istanbula gidicem bu gidişle..millet izmire gelir biz istanbula..

Fatihten aldım ben ülkü gelinlikçiler çarşısından , baya bi gezdk biz fatihi bir gün boyunca

selam,
Benim düğünüm izmirde ama ankarada yaşıyorum. Ankarada da aynı sorunum var bir sürü gelinlikçi gezdim ve istediğim gibi bişi bulamadım ne yapayım bir fikir verin bana. başka sehirden almak da zorlu olur benim için provalara gidip gelmek s
vs.

İstediğin bir modeli göster ve onun gibisini diktir hazır bulamadıysan canım.

ben bianco vita diye bir yere gittim çok kaliteli bi yer ve acaip modeller var kimsede olmayan modeller..bir de relactivede bir gelinlik beğendim..bir de karşıyakada sisters çok meşhur diyorlar oraya da gidicem en kısa zamanda.

ben bianco vita diye bir yere gittim çok kaliteli bi yer ve acaip modeller var kimsede olmayan modeller..bir de relactivede bir gelinlik beğendim..bir de karşıyakada sisters çok meşhur diyorlar oraya da gidicem en kısa zamanda.

sistersa bende gittim canım.
güzel gelinlikler var orda da. fakat ben çankayada bir gelinlikçi de diktiriyorum.
büyük bir mağaza.
yurt dışına ithal ediyor gelinliklerini.

sistersa bende gittim canım.
güzel gelinlikler var orda da. fakat ben çankayada bir gelinlikçi de diktiriyorum.
büyük bir mağaza.
yurt dışına ithal ediyor gelinliklerini.

adı ne tugcecim..bana söyle bende bakayım..özel mesaj at yada sakıncası yoksa..onerilere ihtiyacım var..çankayadaki tüm yerlere bende gittim bilmek isterim ekstra bi öneri yada bilgi varsa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…