2014 İzmir Gelinleri ve tatlı telaşları

Kaça diktiriyorsun canım?
Ben de diktiriyorum da merak ettim.
Panik olma canım 10 gün kala bile gitsen halledersin.
Biz de nikah işlemlerini kısmetse şubatta halledicez.
Bizimde martta canım , 2600 e diktiriyorum herşey dahil fransız dantel tamamen çiçek, duvak, taç, vedee çantası içindeSen kaça diktiriyorsun :26:

Bizimde martta canım , 2600 e diktiriyorum herşey dahil fransız dantel tamamen çiçek, duvak, taç, vedee çantası içindeSen kaça diktiriyorsun :26:

güzelmiş canım fiyatı.
Benim de 2.500 a dikiyorlar.
benim dantelin arasında inciler var.
Tabi gerçek inci değil :)
Fransız dantel mi sormadım.
Etek uçlarında da dantel var v.s
Duvak taç var bende de.
Hayırlı uğurlu olsun canım. İnşallah gönlümüze göre olur sonucu da.

İnşallah canım bnmki hazır dikili vardı denedim ölçülerim alındı sadece yani yaptıkları bir model o yüzden içim rahat bnm minik beyaz parlak taşları var ve minik çiçekleri var sadece dantel bnmki ben saten arıyordum model istedigim gibi olunca bayıldım ,fiyatlar o civarda zaten

Evet canım Allah nasip ederse Mayısta düğünüm var.
Çok teşekkür ederim canım.
Sen nasılsın? Neler yapıyorsun?

Çok sevindim canım ya Allah tamamına erdirsin

Ne yapayım valla bizde aynı tas aynı hamam ciddi değişiklikler yok henüz

Ben hallettim canım geçen gün.
Dikecekler.
Güvenmek lazım canım.
Ben nişanlımın tanıdığı bir yerden yaptırıyorum.

tuğçecim haklısın canım..güvenmek lazım sanırım birinden birine..ben biraz kokoş olduğum için ıncık cıncık taş maş istiyorum..simli tülden mendil etek gelinlik istiyorum böyle yoluk tavuk gibi :) üstüde full taşlı büstiyer şeklinde bişi istiyorum ama kaliteli yapan bir yer lazım bana..resmen izmirdeki en ünlü modacılara gittim bilemedim daha karar veremedim..gelinlik fuarı bi geçsin öle bi bakın dio heryerdekiler..biraz daha araştırmak en iyisi sanırım..

bu arada kuaför için bilgi vereyim..benim saçlarım sarı röfleli..izmirde gitmediğim kuaför yok diebilirim ama size şu kadarını söyliyim ibrahim ibrahim en sevdiğim kuafördü geçen aylara kadar..sonra orada calısan tuncay ayrıldı bende artık begenmez oldum rofleyi de saçma sapan yaptılar çoğu insan da son zamanlarda şikayetci oradan..o yüzden önermeyeceklerim listesinin başında ibrahim ibrahim var..ben röflemi düzelttirmek için güzelyalıdaki ali alemdar kuaföre gittim..çok begendim çok kaliteli bi yer ve işlerini biliyorlar..gelin başını da yapabilirler diye düşünüyorum..ama daha araştırırım kızlar bilgi veririm sizlere de.. <3

Ben de hazırını denedim canım.
Sadece üstünde bir kaç değişiklik istedim.
Ölçülerim alındı.
Martta provam var.

Güzelyalı bize çok yakın canım.
geçerken önünden bir fiyat alıyım olmassa.

kızlarr kuaför önerisi olan var mı? key ve ra çok pahalı amaaaaaaaaaa
düğünümde aşk olsunda

kızlarr kuaför önerisi olan var mı? key ve ra çok pahalı amaaaaaaaaaa
düğünümde aşk olsunda

düğün tarihin ne zaman. benimki de aşk olsunda 21 haziran bir de önder kuaför aşkolsunun anlaşmalı kuaförü onu neden tercih etmedin. ben ankarada yaşadıgım için pek arastırma fırsatım olmadıgından önder olsun dedim

yaa bilmiyorum tel de görüştüm 100 tl istiyolar porselen makyaja inceledim facebooktan benim pek içime sinmedi sanki yine araştırayım bi diğer kuaförleri diyorum

Son düzenleme:
Ben de hazırını denedim canım.
Sadece üstünde bir kaç değişiklik istedim.
Ölçülerim alındı.
Martta provam var.
Hadi bakalım hayırlısı olsun , nişanlımda bugn buzdolabmzı aldı samsngtan gidip begenmiştik biz, bugün almış çok mutlu oldum kızlar beyaz eşyalarımız da bitdi şükür

Hadi bakalım hayırlısı olsun , nişanlımda bugn buzdolabmzı aldı samsngtan gidip begenmiştik biz, bugün almış çok mutlu oldum kızlar beyaz eşyalarımız da bitdi şükür

Maşallah canım. Çok şükür.
Ben de dün beyaz eşyalarımı seçtim arçelikten canım.
Ankastre serisi istedim.
Onun dışında yarın biz de buzdolabı bakmaya gidicez.
Arçelik ya da Siemens düşünüyoruz.
Sen de inoks mu seçtin canım?

Şimdi biz kiraya çıkıcaz o yüzden ankastre istemedik gerek yok , samsung aldık hepsini birtek turbo fırınımız beko, inox degil canım hepsi beyaz bizimkilerin buradan bakabilirsin tamamına

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=685528

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…